Kdopak to byl ??? Někdo z fóra ??? Kolega tam byl a vyprávěl, jak to frajírek v BMW zahaptnul dědovi co měl WV Transporter a pak ho roznejtoval .... Sanita ho odvezla
Pokud to čteš, tak si pěkný hrdina ......
kazdemu dle zasluhvlada320 píše:jezis uz toho curaka horise nechte.uz jste se vykaslali konecne na me a ted zacnete rejt do nej.nic ve zlym ale vypada to tak

Tak asi takhle...... Dle hafo svědků, machýrek v černém BMW 730i předjel toho dědu v Transportéru, potom mu to zadupnul, děda to do něj ťuknul, vylezl ven a dědovi rozbil hubu... Kolega vyprávěl, že byl děda slušně dobitej. Řidiči zastavili a podali svědectví, vše je zadokumentované. Nikdo tomu neveřil ...Lukas-e21 píše:mno a otazka taky zní co předchazelo tomu zašlápnutí![]()
Někteří dědečkové za volantem sou velmi nebezpeční a argantní.....
Mi povídej ... Stalo se to na těch vidlicích před Kladnem, denně jezdíš okolo směrem na Buštěhrad ... No víš, ono na něj taky dojde. Třeba pošle děda synátora a roznese ho jak poštu ...Marťas Schneider píše:Tomu blbečkovi bych přál aby jeho další oběť z řady důchodců byl přinejmenším učitel thajského boxu a bývalý mistr evropy!Jojo někteří lidi nám normálním lidem v BMW dělají pěknou reklamu.
Dle našich zákonů to ale zase odnese ten co dostal přes tlamu. Ty vole takovýhle individua bych vymazal ze silnic, to je v prdeli uděláš nějakou chybu za kterou se třeba i omluvíš a hned dostaneš přes držku (teda když jseš slabšíhoris píše:Mi povídej ... Stalo se to na těch vidlicích před Kladnem, denně jezdíš okolo směrem na Buštěhrad ... No víš, ono na něj taky dojde. Třeba pošle děda synátora a roznese ho jak poštu ...Marťas Schneider píše:Tomu blbečkovi bych přál aby jeho další oběť z řady důchodců byl přinejmenším učitel thajského boxu a bývalý mistr evropy!Jojo někteří lidi nám normálním lidem v BMW dělají pěknou reklamu.
Protože seš normální ... a né jako ten vymrdanec, co si troufne na dědu. Ve škole byl mlácen, teď to dohání. Já taky za volantem někdy řvu a ani ve snu by mě nenapadlo zastvavit a dotyčného někde roznejtovat .... No uvidíme, pokud je z fóra, tak se snad vyjádří. Jestli zkrat nebo ....Marťas Schneider píše:Dle našich zákonů to ale zase odnese ten co dostal přes tlamu. Ty vole takovýhle individua bych vymazal ze silnic, to je v prdeli uděláš nějakou chybu za kterou se třeba i omluvíš a hned dostaneš přes držku (teda když jseš slabšíhoris píše:Mi povídej ... Stalo se to na těch vidlicích před Kladnem, denně jezdíš okolo směrem na Buštěhrad ... No víš, ono na něj taky dojde. Třeba pošle děda synátora a roznese ho jak poštu ...Marťas Schneider píše:Tomu blbečkovi bych přál aby jeho další oběť z řady důchodců byl přinejmenším učitel thajského boxu a bývalý mistr evropy!Jojo někteří lidi nám normálním lidem v BMW dělají pěknou reklamu.
) neříkám že já na silnicích nenadávám ale v životě mě nenapadlo někoho dojet zablokovat a pak se s ním šel prát, hovadina. Mam funkční mozek tak ho používám a nadávkama se člověk taky uklidní
ale hlavně mě uklidňuje můj šestiválcovej milášek, v něm už ani moc nenadávám, úžívám si každej kilometr silnice s úsměvem na tváři