SOBOTA 8.12. srazek OSTRAVA

Info o všemožných akcích a srazech - hlavně BMW
pavel.de

Příspěvek od pavel.de » 17. 12. 2007 20:06

Vypadá to moc dobře a konečně se tam na Ostravsku něco hýbe, když sem tam ještěbydlel tak tam toho tolik nebylo a vlastně ani nikoho z vás mladých neznám, bo už sem dost dlouho u otce v Německu a občas u segry v Praze tak to tady sleduju. Někdy se ale určitě prijedu podívat až mi to výjde a doufám že to trefí do nějakého srazíku protože sem na některé vaše auta zvědavý, byl sem nedávno u Hanyse na návštěvě a prý tam někdo pere nějaké BTčko do třílitru v e30 a to mě dost zajímá.

hanys

Příspěvek od hanys » 17. 12. 2007 20:15

pavel.de píše:Vypadá to moc dobře a konečně se tam na Ostravsku něco hýbe, když sem tam ještěbydlel tak tam toho tolik nebylo a vlastně ani nikoho z vás mladých neznám, bo už sem dost dlouho u otce v Německu a občas u segry v Praze tak to tady sleduju. Někdy se ale určitě prijedu podívat až mi to výjde a doufám že to trefí do nějakého srazíku protože sem na některé vaše auta zvědavý, byl sem nedávno u Hanyse na návštěvě a prý tam někdo pere nějaké BTčko do třílitru v e30 a to mě dost zajímá.
ale ale :shock: tebe bych tu nečekal ty furt jen slibuješ a pak p... . :lol:
určitě se někdy stav, ale s M3 ať se zas povozím v pořadném autě :!: :!:
ex 327e ostrá, akt. 325i kupe E 30, 318 touring

nyklman

Příspěvek od nyklman » 18. 12. 2007 00:32

to malutky: pro me je s moji vyskou 194 cm skoro kazdy malutky:-)

to rob: diky, neumel jsem to tu dat a ta prvni fotka nepatri do toho srazu, asi jsem udelal nejakou chybu:-) Zkusim hodit ty moje videa jeste na youtube, ty zbyle jeste doted nemam:-(
BMW E30 318i M10, BMW E39 535i M62

pavel.de

Příspěvek od pavel.de » 18. 12. 2007 14:13

hanys píše:
pavel.de píše:Vypadá to moc dobře a konečně se tam na Ostravsku něco hýbe, když sem tam ještěbydlel tak tam toho tolik nebylo a vlastně ani nikoho z vás mladých neznám, bo už sem dost dlouho u otce v Německu a občas u segry v Praze tak to tady sleduju. Někdy se ale určitě prijedu podívat až mi to výjde a doufám že to trefí do nějakého srazíku protože sem na některé vaše auta zvědavý, byl sem nedávno u Hanyse na návštěvě a prý tam někdo pere nějaké BTčko do třílitru v e30 a to mě dost zajímá.
ale ale :shock: tebe bych tu nečekal ty furt jen slibuješ a pak p... . :lol:
určitě se někdy stav, ale s M3 ať se zas povozím v pořadném autě :!: :!:
No jo s tim časem je to zlý a M3 už nemám ani jednu a EVO šlo taky pryč teď čekám na 39M5, takže jak bude doma a bude čas tak se přijedu ukázat :wink:a přezout :idea:

Odpovědět