SOBOTA 8.12. srazek OSTRAVA
Vypadá to moc dobře a konečně se tam na Ostravsku něco hýbe, když sem tam ještěbydlel tak tam toho tolik nebylo a vlastně ani nikoho z vás mladých neznám, bo už sem dost dlouho u otce v Německu a občas u segry v Praze tak to tady sleduju. Někdy se ale určitě prijedu podívat až mi to výjde a doufám že to trefí do nějakého srazíku protože sem na některé vaše auta zvědavý, byl sem nedávno u Hanyse na návštěvě a prý tam někdo pere nějaké BTčko do třílitru v e30 a to mě dost zajímá.
ale alepavel.de píše:Vypadá to moc dobře a konečně se tam na Ostravsku něco hýbe, když sem tam ještěbydlel tak tam toho tolik nebylo a vlastně ani nikoho z vás mladých neznám, bo už sem dost dlouho u otce v Německu a občas u segry v Praze tak to tady sleduju. Někdy se ale určitě prijedu podívat až mi to výjde a doufám že to trefí do nějakého srazíku protože sem na některé vaše auta zvědavý, byl sem nedávno u Hanyse na návštěvě a prý tam někdo pere nějaké BTčko do třílitru v e30 a to mě dost zajímá.

určitě se někdy stav, ale s M3 ať se zas povozím v pořadném autě

ex 327e ostrá, akt. 325i kupe E 30, 318 touring
No jo s tim časem je to zlý a M3 už nemám ani jednu a EVO šlo taky pryč teď čekám na 39M5, takže jak bude doma a bude čas tak se přijedu ukázathanys píše:ale alepavel.de píše:Vypadá to moc dobře a konečně se tam na Ostravsku něco hýbe, když sem tam ještěbydlel tak tam toho tolik nebylo a vlastně ani nikoho z vás mladých neznám, bo už sem dost dlouho u otce v Německu a občas u segry v Praze tak to tady sleduju. Někdy se ale určitě prijedu podívat až mi to výjde a doufám že to trefí do nějakého srazíku protože sem na některé vaše auta zvědavý, byl sem nedávno u Hanyse na návštěvě a prý tam někdo pere nějaké BTčko do třílitru v e30 a to mě dost zajímá.tebe bych tu nečekal ty furt jen slibuješ a pak p... .
![]()
určitě se někdy stav, ale s M3 ať se zas povozím v pořadném autě![]()