Dálka na centrál
Dálka na centrál
Mám auto s originál centrálem a koupil jsem k tomu dálku.Vyndal jsem pod reprákem řídící jednotku.Byla u toho spousta různejch konektorů.Skoušel jsem to napojit na bílý a žlutý drát,ale nešlo to.Nevíte někdo jak na to?Dík moc za každou radu. Stoupa
Tak to vubec nevim... Musis tu ridici jednotku pomoci toho ovladani nejak naprogramovat aby brala signal z toho ovladace. To jej jediny co Ti muzu poradit, protoze ja kupoval kompet celej set, takze nevim... Ted jsem si vzpomel - znamej mel central a k nemu chtel dalku... Musel koupit jeste jednu rj. ktera byla mezi ovladaniim a rj centralu.
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nic programovat nebudeš, to je kravina. Potřebuješ jen dálku s negativním impulsem a to připojit na správné dráty řj centrálu. Použij buď schéma na http://www.e30.cz nebo funkci hledat, je to tu miliónkrát. Z hlavy to nevím, byly to myslím PINy 7 a 9 ale jak píšu, radši si to zkontroluj podle schématu, jsem hlava děravá 

- marlin
- Kontaktovat uživatele:
takze decka, potrebuji mensi radu.
Prisla mi nova RJ na central a po zapojeni se to nevylecilo. Takze RJ centralu to neni.
Nemate nekdo napady po cem jit, abych prisel tomu na kloub a rozchodil te zpropadeny central a dalku?
Prisla mi nova RJ na central a po zapojeni se to nevylecilo. Takze RJ centralu to neni.
Nemate nekdo napady po cem jit, abych prisel tomu na kloub a rozchodil te zpropadeny central a dalku?
BMW E30 318iS - Musta Kissa,
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska
jde ti tam alspon štáva??marlin píše:takze decka, potrebuji mensi radu.
Shade105,120,Rapídek......BMW318i M10 r.v. 85 chromák... z toho roku je už půlka škodáren na sračku zhnilá 

- marlin
- Kontaktovat uživatele:
Nenufnguje central.
Ne vazne, zapojil jsem dalku, fungovala tri dny a pak to prestalo fachcit uplne. Kdyz zatapnu cudlik tak jen nekilikrat rychle za sebouý cvakne relatko v RJ a tim to hasne.
RJ centralu jsem zkousel prohodit, ale tou to teda neni. Jenom proste jak mam postupovat dal, po cem jit. Protoze ja a elektrika moc dohromady nejde.
Ne vazne, zapojil jsem dalku, fungovala tri dny a pak to prestalo fachcit uplne. Kdyz zatapnu cudlik tak jen nekilikrat rychle za sebouý cvakne relatko v RJ a tim to hasne.
RJ centralu jsem zkousel prohodit, ale tou to teda neni. Jenom proste jak mam postupovat dal, po cem jit. Protoze ja a elektrika moc dohromady nejde.
BMW E30 318iS - Musta Kissa,
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Viděl bych to na konektor ve dveříchmarlin píše:Nenufnguje central.