Dá se to vůbe ještě sehnat?
paráda,já to sice chtít nebudu ale uznání je ode mě veliké.
To: desp sen:jsem zvědav až to tvoje auto uvidim celé
To: desp sen:jsem zvědav až to tvoje auto uvidim celé
Naposledy upravil(a) mattli dne 17. 12. 2007 11:35, celkem upraveno 1 x.
Cheš-li míti bavoráka zanech kurev hoň si ptáka
Cidlo tlaku oleje muzu doporucit z Vaz 2103 za cca 350 Kc, funguje dobre a vypada uplne stejne, jako vsechna cidla, ktera jsou nekolikanasobne drazsi.Flip píše:Teď sem hledal na netu nějaký čidla tlaku.. a nic mo sem nenašel.. Teploty by byli v pohodě.. ale ten tlak..Jedinný co mě napadlo koupit budíky (sou i s čidlama tlaku a použít jen ty čidla) vychází to nejlevnějc- cca 600 jeden.. A samostatný čidlo sem našel nejlevnější za 1800
Jako cidlo teploty oleje se da pouzit cidlo teploty vody, konkretne opet z Vaz 2103 (a asi i nasledujici ziguly) funguje zhruba do 160 stupnu Celsia, ale podobne na tom budou i cidla z jinych znacek.
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
slusne infoBoban píše:Cidlo tlaku oleje muzu doporucit z Vaz 2103 za cca 350 Kc, funguje dobre a vypada uplne stejne, jako vsechna cidla, ktera jsou nekolikanasobne drazsi.Flip píše:Teď sem hledal na netu nějaký čidla tlaku.. a nic mo sem nenašel.. Teploty by byli v pohodě.. ale ten tlak..Jedinný co mě napadlo koupit budíky (sou i s čidlama tlaku a použít jen ty čidla) vychází to nejlevnějc- cca 600 jeden.. A samostatný čidlo sem našel nejlevnější za 1800
Jako cidlo teploty oleje se da pouzit cidlo teploty vody, konkretne opet z Vaz 2103 (a asi i nasledujici ziguly) funguje zhruba do 160 stupnu Celsia, ale podobne na tom budou i cidla z jinych znacek.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Ja to nemam v bmw, ale ve favoritu - pro nej jsou ty zigulsky cidla jako stvoreny, jen se vysroubujou zatky na bloku a nasroubujou se cidla (teda k tomu tlakovymu se udela jednoducha redukce). Blok M20 neznam tak dukladne, ale predpokladam ze tam nekde taky bude zatka do olejoveho kanalu. Jestli ne, tak se da jednoduse pouzit dira pro cidlo tlaku pro kontrolku mazani a vyrobit rozdvojku. Horsi je to s cidlem teploty oleje - to by melo byt umisteno tak, aby pres nej olej proudil, jinak to bude merit nesmysly.Max-Max píše:slusne infoBoban píše: Cidlo tlaku oleje muzu doporucit z Vaz 2103 za cca 350 Kc, funguje dobre a vypada uplne stejne, jako vsechna cidla, ktera jsou nekolikanasobne drazsi.
Jako cidlo teploty oleje se da pouzit cidlo teploty vody, konkretne opet z Vaz 2103 (a asi i nasledujici ziguly) funguje zhruba do 160 stupnu Celsia, ale podobne na tom budou i cidla z jinych znacek.jak je reseno uchyceni? jsou zavitove nebo jsi daval nakou redukci a kam?