SOBOTA 8.12. srazek OSTRAVA
jsem taky hodne rad,ze jsem konecne dorazil na mistni sraz,preci jen se to kona v mensim poctu lidi,kdy byla moznost pokecat, a tak vas aspon trochu poznat. o zabavu jsem teda nouzi nemel
, Rostik bavil aniz chtel, zmatky tak akorat, pro me dobre stravene odpoledne. a jeste to pocasi, parada. Jsem rad,ze Pinki zachytil aspon castecne tu atmosferu,kdyz jsme se vraceli po dalnici do Ovy, ten zapad slunce v pozadi nemel chybu, k tomu ty veze,kominy a po prave strane rybnicky s tvoricim se oparem. ach,ta ostravska romantika
.
doufam,ze tu nekdo ty videjka nahodi, pokud by s tim nekdo potreboval helpnout,at se mi ozvee. hoj
P.S: Hanys, klidne bych se srazel kazdou sobotu,ale mlada by me asi brzo sezrala zaziva, ze se venuji dele autu,nez ji..vcera jsem nad nim stravil cele dopoledne,jen aby to autko aspon trosku vypadalo
doufam,ze tu nekdo ty videjka nahodi, pokud by s tim nekdo potreboval helpnout,at se mi ozvee. hoj
P.S: Hanys, klidne bych se srazel kazdou sobotu,ale mlada by me asi brzo sezrala zaziva, ze se venuji dele autu,nez ji..vcera jsem nad nim stravil cele dopoledne,jen aby to autko aspon trosku vypadalo
Naposledy upravil(a) RobCz dne 09. 12. 2007 09:03, celkem upraveno 1 x.
ex. BMW E30 316i
Ahoj kluci, jsem rad, ze vas tolik prijelo na nas "neorganizovany" sraz, bylo fajne a ty mensi srazy se mi zdaji i lepsi, takove vic osobnejsi. Klidne bych se taktez schazel casteji nez dvakrat za rok. Co se tyce videi, tak jakmile je budu mit tak je hodim na edisk, hlavne ty videa z dalnice jsou dobre. Fotky dodam brzy, uvidime co z nich bude, bo jsem mel docela nesikovneho fotografa (vlastni opel vectru combi
)
Naposledy upravil(a) nyklman dne 09. 12. 2007 13:36, celkem upraveno 1 x.
BMW E30 318i M10, BMW E39 535i M62
- kamikaze5100
me napadla jeste dalsi moznost, kdyz uz kydne snih,tak na nejakem placku dobre zablbnout, kdysi jsem jezdil do Terlicka,tam byvalo jedno parkoviste u zatoky, kde je docela dost mista, pokud by se auta poustela tak nejak postupne,tak by se mohl kazdy dobre vyradit
, na snehu jsem pak i ja "drift.majster.stuck.smykac"
. jen bych tam musel zajet,jestli to uz necim nezastaveli,nezrusili.. skoda,ze placli v Havirove vedle autobusaku kaufland,to byl placek meho mladi,kde jsem se ucil jezdit 
ex. BMW E30 316i
srázek
Já už to Petřvaldu dlouho nepojedu od té doby co sme tam byly s Lukášem, driftovat a pak seděli u přestupkové komise na Městském ůřadě se mi tam moc nechce. Ale vyklouzli sme čistí pro tentokrát.
bacha jezdí tam najebaní policajti, to se jen tak nevidí
Bmw e30 318i coupé
m10
Teď e30 325i coupé 24V
Teď e30 325i coupé 24V