Rightclick, ulož jako. a policejnímu Camaru
Jak to M3 naloží Supře :)
Jak to M3 naloží Supře :)
BMW RULEZZZ !
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
......
No ale vemte si v potaz taky to,že ve státech víc jak 110 je na pokutu.Všichni jezdí v těch jejich parníkách v automatu,žerou hambáče a chlastaj shaky.Jezdit v manuálu umí statisticky každej 6.amík,ale opravdu jezdit asi těžko.Když se koukáte na tyhle pořady o honičkách,tak 100majlí si zasluhuje komentář jak v hororu a většinou to končí bouračkou.
Troufám si říct,že 80% z nás by s touhle m3 těm tlustejm vokurkám ujelo jak nic.Prostě hurá na okresku a policajti by parkovali na stromech...........
/ jo a jinak tam m3 pěkně chválej/
Troufám si říct,že 80% z nás by s touhle m3 těm tlustejm vokurkám ujelo jak nic.Prostě hurá na okresku a policajti by parkovali na stromech...........
/ jo a jinak tam m3 pěkně chválej/
To je na tech poradech nejlepsi, jak tam komentujou policajti, ze jede hrozne riskantni jizdou, v hustem provozu silenou rychlosti. Tou hroznou rychlosti myslej 110 MPH a hustym provozem je na zaberu videt, jak na 4 proude dalnici predjizdi ob dva pruhy dva kamiony, jinak je uplne volno
To me vzdycky dostane 
znamym ve statech se zase stalo to ze jeli do vegas ... tri dni ani jedno auto v protismeru ... rovna silnice bez jakekoliv zatacky ... a jeli furt nakejch 90 km/h ... siroko daleko nikde nikdo ... no a kdyz to amik co je vezl vytahl na 160 km/h v te vterine jakoby z nebe spadlo fizlacky auto za nima... nevim uz kolik byla pokuta ale alternativa byla 3 dny basy...
...holt amerika je zeme nejvetsich moznosti a nejvetsich omezeni...

Myslel sem ze mam to samy, ale omyl. Taky cerna e30 M3, taky vs Supra. A taky ji nalozi akorat daleko vic pac je to M3 turbo nitro ... fakt strasnej kotel! 
([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28,
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30No tak to je fakt dost hustý...55MPHGeRoX píše:znamym ve statech se zase stalo to ze jeli do vegas ... tri dni ani jedno auto v protismeru ... rovna silnice bez jakekoliv zatacky ... a jeli furt nakejch 90 km/h ... siroko daleko nikde nikdo ... no a kdyz to amik co je vezl vytahl na 160 km/h v te vterine jakoby z nebe spadlo fizlacky auto za nima... nevim uz kolik byla pokuta ale alternativa byla 3 dny basy...![]()
![]()
![]()
Oni se jednou tou svou svobodou asi zadusej
To ja na to koukam kazdej tejden, davaj to na Reality TV - nekdy je to fakt tezko uverit co ti americani dokazou udelat za hovadiny.
Napr.
Zima. Plno snehu. Borec se sune pomalu z kopce, pac mu to klouze - dole je T-cko a naproti barak, vidi, ze to broste nebrzdi, tak da plnej kotel (jako asi jestli ho ta zadokolka vytahne) a trochu pootocene trefi barak odrazi se, ale furt ma plnej kotel a takhle biliardovym zpusobem sejme asi 5 zaparkovanejch aut a 2 znacky ... no a pak s klidnou tvari mluvi do kamery, ze to mel pod kontrolou, ze je lepsi nabourat par aut nez trefit lidi - ty ja sem ovsem zadny nevidel.
Napr.
Zima. Plno snehu. Borec se sune pomalu z kopce, pac mu to klouze - dole je T-cko a naproti barak, vidi, ze to broste nebrzdi, tak da plnej kotel (jako asi jestli ho ta zadokolka vytahne) a trochu pootocene trefi barak odrazi se, ale furt ma plnej kotel a takhle biliardovym zpusobem sejme asi 5 zaparkovanejch aut a 2 znacky ... no a pak s klidnou tvari mluvi do kamery, ze to mel pod kontrolou, ze je lepsi nabourat par aut nez trefit lidi - ty ja sem ovsem zadny nevidel.
Muzu s klidem konstatovat, ze to bylo hovadoUli_d píše:To ja na to koukam kazdej tejden, davaj to na Reality TV - nekdy je to fakt tezko uverit co ti americani dokazou udelat za hovadiny.
Napr.
Btw. vsadim se, ze mel "automatic"
Jeste se vratim k tomu videu E30 M3 vs. Police Camaro...
Nejvic se mi libi ta hlaska toho manika, jak rika:
"The Lt1 has Corvette model computer chip which gives more performance than what general public would have"
Jako kdyby nemeli vsichni s vytunenejma karama chiply motory
A pak tady supercharged bimmer with 240horses

Nejvic se mi libi ta hlaska toho manika, jak rika:
"The Lt1 has Corvette model computer chip which gives more performance than what general public would have"
Jako kdyby nemeli vsichni s vytunenejma karama chiply motory
A pak tady supercharged bimmer with 240horses