D47
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
Rosto ty jsi blazen, jsem slysel ze ten usek se da projet za 8 minut, beztak jsi se rozjel a musel si hned brzdit
Dival jsem se na pocasi a snezit by tyden jeste nemelo, takze jeste se domluvit na dnu, hodine a nejlepe jeste na miste srazu, bych navrhoval benzinku na rudne smerem od vitkovic na porubu a pak bychom sjeli rovnou z rudne na dalnici avsak nevim, jak je ta benzinka velka abychom se tam vesli:-) Jakykoli jiny navrh beru v potaz:-) KDyz tak by se toto tema mohlo presunout do sekce srazu, az bychom byli domluveni, ale nevim jak na to.

Dival jsem se na pocasi a snezit by tyden jeste nemelo, takze jeste se domluvit na dnu, hodine a nejlepe jeste na miste srazu, bych navrhoval benzinku na rudne smerem od vitkovic na porubu a pak bychom sjeli rovnou z rudne na dalnici avsak nevim, jak je ta benzinka velka abychom se tam vesli:-) Jakykoli jiny navrh beru v potaz:-) KDyz tak by se toto tema mohlo presunout do sekce srazu, az bychom byli domluveni, ale nevim jak na to.
BMW E30 318i M10, BMW E39 535i M62
Kura hanys ja to jezdim od kak do skoly denne a tipuju k shopingu tak za 10min podle provozu tak o pul druhe ne ?hanys píše:Rostik ty sešpak by sme mohli projet i Bohumín a zase zpátky, ale 200 s touringem 1.8 nevím nevím to musíš počkat až doskládám 2.5.
Tak OK sobota 14.00 IKEA a my od Šenova sraz na K Kpneu 13.00

Ex316, 318i, 318is, 327i,335i, 535i, 540iA touring,740i 6kvalt manual na 20''BBS, 328i cabrio,740iA
ja na vás kašlu v pátek jdu hodit značky do depozitu a přes víkend makám v garáži, z jara vás všechny podělám, budu mít "tunyng" už mám nakoupené svítící ostřikovače, plechové křídlo na kufr vysoké asi 30 cm, spoilery ala rychle a zběsile, nálepky na skla stříbrné s nápisem NO FEAR či jak se to píše, červené čepičky na ventilky, foukal jsem to plynem jede to cca o 15 km/h rychleji, svíčky Brysk ty vícebodové 6-10 PS navíc sportovní filtr ten zelený cca 5 PS navíc, koncovku výfuku 2 x DTM 100mm no name cca 15 PS navíc, čip řídíci jednotyk ten byl drahý 30 PS navíc a původní majitel měnil vačky a říkal, že to ma navíc 30PS, tak jak to spočítám tak moje e21 buce mít 122 základních koníků + 90 upravených takže 212 PS a to jsem ještě nepočítal turbo co tam dám a NOS ten taky něco přidá v konečné fázi počítím tak 350PS a to jsem si nechal nějakou tu rezarvu, takže na nějaké srazy nemám čas.
E28 520 stále v garáži
koupím motor 325E 95KW nabídky do sz díky
koupím motor 325E 95KW nabídky do sz díky