jaký centrál na dálku?
jaký centrál na dálku?
potřebuji dodělat do svý 318tky centrál na dálku
doporučte prosím nějaké varianty, které jsou kompatibilní s E30 prosím
v autě není ani centrál, takže komplet
díky
doporučte prosím nějaké varianty, které jsou kompatibilní s E30 prosím
v autě není ani centrál, takže komplet
díky
Naposledy upravil(a) DC dne 02. 12. 2007 12:33, celkem upraveno 1 x.
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
Re: jaký centrál na dálku?
já jsem kupoval centrál i dalku od firmy http://www.levnealarmy.com/centralni-za ... p-155.html je to i docela snadný zapojit a neni to ani drahý , zatím to funguje krásně ,,takže spokojenost. firma solidní a poraděj. 

- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Spousta píčovinek, co potěší - dálkový start, možnost odemknutí/uzamknutí přiblížením k autu, dojezdy oken, na pageru teplota v autě + napětí baterky, svícení na cestu domů, atd ... Za ty peníze spousta muzikyDC píše:okej, okej, ty mě snad přesvědčíš

Já ho mám cca 3 týdny, kupoval jsem na levnealarmy.cz zvýhodněnou sadu se zálohovanou sirénou a do dneška po nocích studuju návod, co to všechno umí

Montáž do e30 zvládneš poslepu, kdyžtak použiješ hack - multimetr za kilo

S fíčurama kdyžtak poradím, když budu vědět

- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
kdyz uz magicar tak si najdi za nejlepsi cenovku tenhle http://www.levnealarmy.cz/eshop/autoala ... 100as.html je to novinka a ma par vylepseni oproti predchozim... 

- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Na ten jsem koukal, když jsem kupoval, ale nelíbil se mi ten ovladač a těch prakticky využitelných vylepšní zas tak moc není. Ale tenhle má myslím FikuxMaranelo píše:kdyz uz magicar tak si najdi za nejlepsi cenovku tenhle http://www.levnealarmy.cz/eshop/autoala ... 100as.html je to novinka a ma par vylepseni oproti predchozim...

- despiseyou
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Že nemáš zařazenej kvalt si to ohlídá, musíš mít nastaven tzv. rezervační režim. Po vyjmutí klíčku auto nechcípne, motor se vypne až po otevření a zavření dveří - až vystoupíš.despiseyou píše:hele a nevíte někdo jak funguje to startování na dálku??? To pak musím strčit klíč do zapalování aby se mi nezamkl volat... nebo to nastartuje a pak musím znova nastartovat klíčem?? no a co když není zařazenej neutrál
Doba jak dlouho to běží po dálkovém startu je nastavitelná. Samozřejmě, že než se rozjedeš musíš strčit klíč do zapalování.
Stejně tak je nastavitelné, jestli se auto po nastartování odemkne nebo ne.
Jestli to nastartovalo, jestli motor běží nebo ne vidíš na pageru.
mam taky namontovany alarm s centralem, ale zda se mi ze to nejak moc zere baterku, v zime jsem nastartoval po dvou tydnech auto v pohode, zapojim alarm a central a za dva dny nemuzu nastartovat, baterka komplet vybita, koupil jsem novou, tu mam mesic a zda se mi zase nejaka slaba, pokud clovek jezdi s autem kazdy den tak v pohode ale po delsi dobe je problem to anstartovat a v zime v garazi baterku uplne odpojuju, mate s tim taky nejake negativni zkusenosti?
BMW E30 318i M10, BMW E39 535i M62