Moze sa nieco vazne stat, nieco ako ze mi uleti kolo alebo take cosi??
Odislo lozisko,je to moc problem?
- slubox
- sponzor E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Odislo lozisko,je to moc problem?
Taka laicka otazka.Odislo mi lave predne lozisko, dali sme dole kolo, zatocili s kotucom, a dako to dost skripotalo
.Mozem na tom jazdit ? Alebo to radcej niekde odstavit. Do 40-50km/h vpohode ale potom to zacne straasne hucat a auto vybrovat.
E39 530dat Individual
E30 335i
ex: E30 324d ,,Alpina"
E30 335i
ex: E30 324d ,,Alpina"
- Dušan M10B18
- Dušan M10B18
ja bych ho radsi vymenil.muj strejc mel nejakou dodavku byl to renault ale ten nevim co a typ.zacalo mu vepredu hucet lozisko.jen lehce,v servisu mu rekli ze to jeste par dni vydrzi a pak ze ma prijet(asi nemeli cas nebo ja nevim co,nebo jestli on nemel cas fakt nevim ale to neni postatny)proste s tim par dni jezdil a pak jeden den jel vecer domu a rup rana jak svina.to lozisko se mu kouslo a urval kolo.mel stesti ze jel asi padesat ale stejne.rely rameno s phersnem,proste komplet zaveseni toho kola v haji,naraznik nasracku,podlaha zmuchlana,levej predni nosnik hnutej,rizeni nasracku a jeste spousta dalsich veci.to auto mel jeste v zaruce.nepamatuju si kolik presne ale odhadovana skoda byla kolem 150tisic jelikoz to bylo jeste novy auto a bylo da se rict na odpis.jsem se ho ptal co s tim bude delat a on rek ze to necha od nich spravit.dneska uz ma auto zase v pohode.sice spravovany ale udelali to dobre.ovsem co to stalo prachu kvuli jednomu lozisku
a mohl bejt rad ze nejel rychlejc.rekli mu ze je to vyjimka ale ze se to muze stat ze se takhle to kolo uplne urve. 
jo a bylo to predni levy kolo
jo a bylo to predni levy kolo
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2