žárovky do př.blinkrů
žárovky do př.blinkrů
Neví někdo jaké žárovky dát do předních blinkrů,potřebuji tam dát do bílých blinkrů oranžové,ale zjistil jsem že např.z oktávky tam nejdou oproti těm origo mají jiný tvar té skleněné bambule a nejdu tam zacvaknout?do patice ji zamáčknu,ale už s ní neotočim.tak zda se s tím už někdo nesetkal a nenašel oranžové žárovky které tam zaručeně jdou
Cheš-li míti bavoráka zanech kurev hoň si ptáka
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Re: žárovky do př.blinkrů
bile zarovky ktere patri do e30 origo maji na bajonetce ty vystupky soumerne, kdezto oranzove zarovky maji ty bazmekty mirne vyoseny. Normalne to tam narvi, jde tomattli píše:Neví někdo jaké žárovky dát do předních blinkrů,potřebuji tam dát do bílých blinkrů oranžové,ale zjistil jsem že např.z oktávky tam nejdou oproti těm origo mají jiný tvar té skleněné bambule a nejdu tam zacvaknout?do patice ji zamáčknu,ale už s ní neotočim.tak zda se s tím už někdo nesetkal a nenašel oranžové žárovky které tam zaručeně jdou
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Re: žárovky do př.blinkrů
Já to zkoumal i zkoušel zabrat,ale nic,no zkusim to příště ještě větší silouMax-Max píše:bile zarovky ktere patri do e30 origo maji na bajonetce ty vystupky soumerne, kdezto oranzove zarovky maji ty bazmekty mirne vyoseny. Normalne to tam narvi, jde tomattli píše:Neví někdo jaké žárovky dát do předních blinkrů,potřebuji tam dát do bílých blinkrů oranžové,ale zjistil jsem že např.z oktávky tam nejdou oproti těm origo mají jiný tvar té skleněné bambule a nejdu tam zacvaknout?do patice ji zamáčknu,ale už s ní neotočim.tak zda se s tím už někdo nesetkal a nenašel oranžové žárovky které tam zaručeně jdou
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
prodavaj se oranzove i s patici pro E30 a jestli to tam narves i kdyz to jde preju prijemny vyndavani bez porezani az ti prdne sklo zarovky
maximaxi co to taras
matli ses z prahy a tady opravdu neni problem takovou zarovku koupit a jestli muzu radit kup si chromovou ktera ti nebude rusit vzhled
v tehle bliknach mam ty chrom/oranzove
zhasnuta/rozsvicena

maximaxi co to taras
matli ses z prahy a tady opravdu neni problem takovou zarovku koupit a jestli muzu radit kup si chromovou ktera ti nebude rusit vzhled
v tehle bliknach mam ty chrom/oranzove
zhasnuta/rozsvicena

Naposledy upravil(a) Maranelo dne 02. 12. 2007 00:35, celkem upraveno 1 x.
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
posere se to ze az ji bude potrebovat vyndat tak mu treba prdne sklo zarovky jako se to stalo meMax-Max píše:klid dedku, jde to? jde! posere se neco? neposere! sviti? sviti! tak o co jde? o nic.Maranelo píše:maximaxi co to taras![]()
nemit rukavice mam dneska na ruce o par stehu vic...
A JE TO PRO ME ZBYTECNEJ BASTL tecka
Jo ty jako by duhové či jak říkáš chromové mě též napadli.A říkal jsem si že se asi musí dát někde sehnat stejná žárovka jako je origo bílá v oranžovém či v tom chromovém provedení.Zkusim se nějak někde poptatMaranelo píše:posere se to ze az ji bude potrebovat vyndat tak mu treba prdne sklo zarovky jako se to stalo meMax-Max píše:klid dedku, jde to? jde! posere se neco? neposere! sviti? sviti! tak o co jde? o nic.Maranelo píše:maximaxi co to taras![]()
nic vic nic min
u druhy se mi to sklo nastesti jen ukroutilo z patice...
nemit rukavice mam dneska na ruce o par stehu vic...kokot jeden dreveny kdo to auto mel predemnou
A JE TO PRO ME ZBYTECNEJ BASTL tecka![]()
ja ubrousil jeden zobacek u tech oranzovejch a je klid.vozim v aute jenom ty oranzovy a par bilejch do jinejch svetel a kdyz potrebuju vymenit tu oranzovou za novou tak jednoduse u ty novy o betonovej patnik ubrousim jeden zobacek a dam ji tam.a drzi to bez problemu zatim mi nikdy nepovolila 
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
Kotrolní otázka chlapi a co tu patici takhle před montáží trochu nakonzervovat či něčím prostříknout,aby se předešlo případným potížím při výměněMaranelo píše:posere se to ze az ji bude potrebovat vyndat tak mu treba prdne sklo zarovky jako se to stalo meMax-Max píše:klid dedku, jde to? jde! posere se neco? neposere! sviti? sviti! tak o co jde? o nic.Maranelo píše:maximaxi co to taras![]()
nic vic nic min
u druhy se mi to sklo nastesti jen ukroutilo z patice...
nemit rukavice mam dneska na ruce o par stehu vic...kokot jeden dreveny kdo to auto mel predemnou
A JE TO PRO ME ZBYTECNEJ BASTL tecka![]()
Ty jo co to tady zas řešíte?
Vždyt ty 21w žárovky se dají sehnat úplně běžně jak s rovnou paticí tak i s tou vyosenou a jak bílé tak oranžové.
Ä s tou konzervací já to dělám vždycky a nejenom u žárovek ale i u konektorů.
Ä s tou konzervací já to dělám vždycky a nejenom u žárovek ale i u konektorů.
http://bmw.hotentot.com
BMW E39 540i Tour
BMW E39 540i Tour