Jses prvni, kdo bude na musceKuaJa píše:upa.. ještě že jsi nám to napsal - po třech týdnech už člověk těžko hledá kontinuitu toho příspěvkuvwpavel píše:priste si na BIG BMW vezmu radsi kudlicku a vzduchovku! Pro jistotu jeste prak a kaminky

vooostrýKuaJa píše:no srazy jsou vostrý .. většinou si jenom vezmeš jmenovku, máš nějakou chladnou zbraň a ostražitě chodíš po letišti - třeba teď, až se s VWPavlem potkáme, tak on řekne "smrtelně jsi mě urazil, slepejši!" (to je poměrně ostrá urážka, protože, jak víme, tak slepejš není ani pořádně had, takže mi vlastně rovnou naznačuje, že nejsem ani had) a já mu řeknu "ne-ne, ty nedomrdlý okoune" (to je taky poměrně ostrá urážka, protože, jak víme, tak okouni se třou a "nemrdaj" - takže mu vlastně rovnou naznačuju, že není ani vlastně rybí potěr).
Následně on bude běhat kolem s muškou, až se muška unaví a umře - to je právě to, že si mě "vezme na mušku prvního"
Potom počítám, že se půjdeme podívat na auta a budeme si povídat, proč nás v naší kategorii někdo pojel, i když by nás teoreticky pojet nemusel.
Nemyslel jsem to nijak ostře - spíš mě pobavila aktuálnost toho příspěvku
KuaJa píše:no srazy jsou vostrý .. většinou si jenom vezmeš jmenovku, máš nějakou chladnou zbraň a ostražitě chodíš po letišti - třeba teď, až se s VWPavlem potkáme, tak on řekne "smrtelně jsi mě urazil, slepejši!" (to je poměrně ostrá urážka, protože, jak víme, tak slepejš není ani pořádně had, takže mi vlastně rovnou naznačuje, že nejsem ani had) a já mu řeknu "ne-ne, ty nedomrdlý okoune" (to je taky poměrně ostrá urážka, protože, jak víme, tak okouni se třou a "nemrdaj" - takže mu vlastně rovnou naznačuju, že není ani vlastně rybí potěr).
Následně on bude běhat kolem s muškou, až se muška unaví a umře - to je právě to, že si mě "vezme na mušku prvního"
Potom počítám, že se půjdeme podívat na auta a budeme si povídat, proč nás v naší kategorii někdo pojel, i když by nás teoreticky pojet nemusel.
KuaJa píše:no srazy jsou vostrý .. většinou si jenom vezmeš jmenovku, máš nějakou chladnou zbraň a ostražitě chodíš po letišti - třeba teď, až se s VWPavlem potkáme, tak on řekne "smrtelně jsi mě urazil, slepejši!" (to je poměrně ostrá urážka, protože, jak víme, tak slepejš není ani pořádně had, takže mi vlastně rovnou naznačuje, že nejsem ani had) a já mu řeknu "ne-ne, ty nedomrdlý okoune" (to je taky poměrně ostrá urážka, protože, jak víme, tak okouni se třou a "nemrdaj" - takže mu vlastně rovnou naznačuju, že není ani vlastně rybí potěr).