Favoriťáci
Favoriťáci
By mě zajímal váš názor na řidiče škody favorit.Z vlastních zkušeností musím říct,že jsem narazil VĚTŠINOU na samé blbce,kteří přeceňují jak síly tohoto vozu,tak své řidičské!!Dneska ráno mě jeden předjel přes 2 plné a pak se zařadil předemnou tak těsně a prudce zabrzdil,že jsem do něj málem vletěl!!měl štěstí,že na semaforech svítila zelená!bych se asi naudržel!!! 

Nekupujte si auto! Kupte si BMW !
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
- mpsdesign
- Kontaktovat uživatele:
Re: Favoriťáci
Já bych jim dal omezovač na 50 km/h pak ty auta jsou nebezpečnápeca píše:By mě zajímal váš názor na řidiče škody favorit.Z vlastních zkušeností musím říct,že jsem narazil VĚTŠINOU na samé blbce,kteří přeceňují jak síly tohoto vozu,tak své řidičské!!Dneska ráno mě jeden předjel přes 2 plné a pak se zařadil předemnou tak těsně a prudce zabrzdil,že jsem do něj málem vletěl!!měl štěstí,že na semaforech svítila zelená!bych se asi naudržel!!!
Cabrio
- mpsdesign
- Kontaktovat uživatele:
Re: Favoriťáci
Já bych jim dal omezovač na 50 km/h, pak ty auta jsou už nebezpečnápeca píše:By mě zajímal váš názor na řidiče škody favorit.Z vlastních zkušeností musím říct,že jsem narazil VĚTŠINOU na samé blbce,kteří přeceňují jak síly tohoto vozu,tak své řidičské!!Dneska ráno mě jeden předjel přes 2 plné a pak se zařadil předemnou tak těsně a prudce zabrzdil,že jsem do něj málem vletěl!!měl štěstí,že na semaforech svítila zelená!bych se asi naudržel!!!
Cabrio
Pokud se mohu připojit, asi se do mě pustíte s plnou vervou, ale to mi moc nevadí. Já mám totiž jako druhé auto právě zmiňovaného Favorita. Nechci se nikoho zastávat, ale není to dlouho co mi udělal nechutnou myšku nějaký debil s těžce rozpadlou e30.
O těch veteránských SPZ si myslím, že by je možná měla mít vetšina e30.
Jinak si myslím, že to není vůbec o autě, ale o tom kdo ho řídí. Na e30 nedám dopustit, ale jak již zde bylo řečeno, začínají se z nich stávat vetšinou vraky.
Jinak si myslím, že to není vůbec o autě, ale o tom kdo ho řídí. Na e30 nedám dopustit, ale jak již zde bylo řečeno, začínají se z nich stávat vetšinou vraky.
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Nie auto je nebezpečné ale vodič. Fačko, Kadeta, Asconu 2.0, a priznajme si že aj e30 si kúpi zasran tesne po autoškole lebo je to lacné a ide robiť machra. Našťastie, toto obdobie netrvá dlho, dá sa z toho vyrásť a jazdiť normálne a rýchlo už len tam, kde sa to dá. Ja čím som starší, tým pomalšie jazdím. (Aj tak mi hovoria že som debil
)

325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Max-Max píše:... Ja čím som starší, tým pomalšie jazdím. (Aj tak mi hovoria že som debil)

328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Ja bych veteranskou SPZ klidne bral
aspon bych mel povinny ruceni jen za ctvrtinu ceny a ostatne s tema veteranskejma SPZ se klidne da jezdit i mimo srazy. Myslim ze toto omezeni uz neplati a i kdyby, tak jak mi policajt prokaze, ze nejedu na sraz
Ono je to proste o jedinym: kdyz uz chce nekdo predjizdet, musi na to mit vykon. Kdyz ho nema dostatek na to, aby me neomezil, at ma jakoukoliv plechovku starou nebo novou, tak proste predjizdet nema.
Me dneska nakej curak vjel tesne pred cumak do levyho pruhu ani nevim co to bylo za auto, protoze jsem mel jiny starosti, malem jsem probrzdil gumy, brzdil jsem i vocima. V levem pruhu D1 me zbrzdil asi na nakejch 50 km/h !!! coz uz je docela do nebe volajici, jenom proto, ze uz se nechtel tahnout za nakou plechovkou pred nim, co jela este min. Takze podrazovat pak kdyz uhnul za dve v levym pruhu, to uz je docela do nebe volajici. Jsem myslel ze ho snad zastrelim. Bylo to tak tak.

Ono je to proste o jedinym: kdyz uz chce nekdo predjizdet, musi na to mit vykon. Kdyz ho nema dostatek na to, aby me neomezil, at ma jakoukoliv plechovku starou nebo novou, tak proste predjizdet nema.
Me dneska nakej curak vjel tesne pred cumak do levyho pruhu ani nevim co to bylo za auto, protoze jsem mel jiny starosti, malem jsem probrzdil gumy, brzdil jsem i vocima. V levem pruhu D1 me zbrzdil asi na nakejch 50 km/h !!! coz uz je docela do nebe volajici, jenom proto, ze uz se nechtel tahnout za nakou plechovkou pred nim, co jela este min. Takze podrazovat pak kdyz uhnul za dve v levym pruhu, to uz je docela do nebe volajici. Jsem myslel ze ho snad zastrelim. Bylo to tak tak.
favo
máš úplně pravdu zdaleka to není o autě ale o řidičiluissa píše:Pokud se mohu připojit, asi se do mě pustíte s plnou vervou, ale to mi moc nevadí. Já mám totiž jako druhé auto právě zmiňovaného Favorita. Nechci se nikoho zastávat, ale není to dlouho co mi udělal nechutnou myšku nějaký debil s těžce rozpadlou e30.
vždycky na silnici potkáte nějakého kokota a je úplně jedno čím jede.
tak to bue aci tim ze favoritu je u nas nejvic..peca píše:Jsem tím chtěl jen říct,že většina kokotů co mi udělala nějakou prasárnu řídila favorita.asi mám na ně štěstí!:-)
ja sem jezdil rok v tatkovym fandovi a prislo mi to vpoho ae ted jak do toho sednu ze 120konovy E21 tak mam strach s tim jezdit a raci nikoho nepredjizdim- uz sem si zazil par krizovek kdy mam plyn proslapnutej skrz podlahu az na silnici a to auto proste nejede.. vsichni rikaj ze sednout do malovykonyho auto z neceho hodnevykonyho je v prdeli ae i tak od toho clovek acpon neco ceka a ono nic
a me spis ridici favoritu stvou tim ze jedou blbe nebo pomalu
----------------------:)
Chlape jak tak koukám ty seš ze Zlína, já z vokolí Uh.Brodu a musím ti říct, že tady vunás jezdí hodně kokotů ve Favu. Ale neni to Autem, věřmi, je to těmi kok*ty co jich řídí! Já mám taky jako druhé auto Favo (už od r. 1993) a jako náhradní car je vuplně Good. Mě víc serou staré 120. Kdejakej hňup ji má po dědovi a jezdí stím jak prase. Samozřejmostí je mít místo výfuku stovku trubku! Řve to jako kráva a jede jak s kravama. Vonehdá jedu po dědině po hlavní a jeden takovej hňup se 120 si to z vedlejší cesty najel přímo doprostřed cesty, ani nezpomalil! A já abych doňho nevletěl to stočil k chodníku a už to bylo. Kolo v PRDE*I!!! Takže tak!peca píše:Jsem tím chtěl jen říct,že většina kokotů co mi udělala nějakou prasárnu řídila favorita.asi mám na ně štěstí!:-)
- Spooky-0987
mno ja jsem vystridal onu lemru 120, je to sic svine lina ale kdyz je udelana taky celkem jede, idealni auto pro ty co jim kape ink z ŘP, kdo umi jezdit bezpečne s timhle zvladne všechno, se silnym autem umi jezdit kdejake vul ale je pak nebezpečnej pro okoli a sebe, ted mam 320 jsem spokojenej a o weekendu sedam do otcovo 205 D propad o 75 psu, jede to max 150 z megakopce ale jede to ta 5 L nafty kterou nemusim nakovat ja
.
obcas jsem ten louda ja jindy zas ne a kdyz nekdo jede jab vul tak mu radej uhnu i stim bawem nez se nechat od mladyho debila zabit.

obcas jsem ten louda ja jindy zas ne a kdyz nekdo jede jab vul tak mu radej uhnu i stim bawem nez se nechat od mladyho debila zabit.
- Ivo
- Kontaktovat uživatele:
No to já jsem zase loni v létě jel po dálnici do Liberce a u Mnichva Hradiště mě dojel!!!!! Favorit jeli jsme asi 150km/h tak jsem pomalu začal přidávat a jelo mu to 180km tak ten asi zdržovat nebude
on to byl jak říkám já ASITUNING všude samý nápis JIskra tuniung tak ten motor asi nebyl origo

Život je jen náhoda .....