Sedim ted u PC a vedle mam pustenou TV, najednou zpozornim, protoze tam v nemotoristickem poradu provadeli test zimnich pneumatik. To co jsem slysel jsem jeste nikdy NESLYSEL...
Vitezem testu se stala pneu Michelin (ted si nepamatuji presne typ) s vysledkem DOBRA. Ostatni byly v zavesu s hodnocenim USPOKOJIVA a nevyhovela pouze jedna (Avon). Hodnoceni se skladalo z nekolika kriterii: prilnavost na suchu, na mokru, opotrebeni (do teto doby bych to chapal), ale dale nasledovalo - setrnost k zivotnimu prostredi a obsah polyaromatickych uhlovodiku!!! kde posledne jmenovane "kriteria" vstupovaly do celkoveho hodnoceni celymi 30%. Nikoho asi nenapadlo treba u zimni pneu testovat napr. chovani na snehu, ledu apd.
Ale ted zpet k vitezi - Michelin vyhrala hlavne z duvodu, ze byla setrna k zivotnimu prostredi a vykazovala nejmensi opotrebeni. Jeste ti "odbornici" nezapomneli sdelit, ze chovani za mokra bylo pouze USPOKOJIVE.
Zaver: KAM AZ TOHLE MUZE ZAJIT...., ono je totiz jedno, ze v zime nevyjedu na snehu tam kam chci dojet a za mokra to poslu do pole - hlavne, ze se nesjizdeji a nevadi cmelakum...
Test pneumatik dle "Testu pro spotrebitele" v TV
Test pneumatik dle "Testu pro spotrebitele" v TV
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
Re: Test pneumatik dle "Testu pro spotrebitele" v
Vasa píše:Sedim ted u PC a vedle mam pustenou TV, najednou zpozornim, protoze tam v nemotoristickem poradu provadeli test zimnich pneumatik. To co jsem slysel jsem jeste nikdy NESLYSEL...
Vitezem testu se stala pneu Michelin (ted si nepamatuji presne typ) s vysledkem DOBRA. Ostatni byly v zavesu s hodnocenim USPOKOJIVA a nevyhovela pouze jedna (Avon). Hodnoceni se skladalo z nekolika kriterii: prilnavost na suchu, na mokru, opotrebeni (do teto doby bych to chapal), ale dale nasledovalo - setrnost k zivotnimu prostredi a obsah polyaromatickych uhlovodiku!!! kde posledne jmenovane "kriteria" vstupovaly do celkoveho hodnoceni celymi 30%. Nikoho asi nenapadlo treba u zimni pneu testovat napr. chovani na snehu, ledu apd.
Ale ted zpet k vitezi - Michelin vyhrala hlavne z duvodu, ze byla setrna k zivotnimu prostredi a vykazovala nejmensi opotrebeni. Jeste ti "odbornici" nezapomneli sdelit, ze chovani za mokra bylo pouze USPOKOJIVE.
Zaver: KAM AZ TOHLE MUZE ZAJIT...., ono je totiz jedno, ze v zime nevyjedu na snehu tam kam chci dojet a za mokra to poslu do pole - hlavne, ze se nesjizdeji a nevadi cmelakum...
jednoduchý, test byl udělan tak aby vysel dobre pro conti........
neb conti je stavěná hlavně na vodu....
v ruznych casacich vysli ruzny testy gum a všude nejlip vychází Good year ultra grip7+
ale jevic me pobavilo:30% -voda, 25%-ekologie......... a ten zbytek jako je sucho, led a sních má zbylých 45%......
Tentokrát mě časopis TEST sklamal.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru