P.S.: Ty co znát ani nechci ať tam nechodí

www.xt3.cz

Mám napsat horisovi SZ ?Pawka G. píše:Čau všem co znám, teda spíš těm co se známe tak nějak líp, v pátek 30.11. bude v klubu XT3 koncert skupiny The Crapps /Ramones revival atd./ a zároveň tam budu slavit 30. narozky, tak kdo bude mít náladu tak se zastavte, je to od 8mi večer přibližně, bude asi mraky lidí, u vchodu stačí říct heslo:
Přicházím v míru z Rádia jedna........ a pustí vás tamdoufam
![]()
P.S.: Ty co znát ani nechci ať tam nechodí![]()
www.xt3.cz
Mu dej služební hlášeníTweety píše:Mám napsat horisovi SZ ?Pawka G. píše:Čau všem co znám, teda spíš těm co se známe tak nějak líp, v pátek 30.11. bude v klubu XT3 koncert skupiny The Crapps /Ramones revival atd./ a zároveň tam budu slavit 30. narozky, tak kdo bude mít náladu tak se zastavte, je to od 8mi večer přibližně, bude asi mraky lidí, u vchodu stačí říct heslo:
![]()
www.xt3.cz![]()
Přeju Vše nejlepší a pořádně to oslav
No tak dík a šecko nej a hodně 30tekmattli píše:Pawka G. píše:Jinak večer sem dám ještě pozvánky, které si můžete vytisknout a pak už se vstupem nebude vůbec žádný problém![]()
P.S.: Fízlům a podobnejm individuím nepomůže ani ta pozvánka
P.S.2:Kromě Tweetyho
Heppy narozeninyjá je mám v pátek taky
Tweety, jsem opravdu rád, že se o mě tak staráš ..... Tebe nemít ....Tweety píše:Mám napsat horisovi SZ ?Pawka G. píše:Čau všem co znám, teda spíš těm co se známe tak nějak líp, v pátek 30.11. bude v klubu XT3 koncert skupiny The Crapps /Ramones revival atd./ a zároveň tam budu slavit 30. narozky, tak kdo bude mít náladu tak se zastavte, je to od 8mi večer přibližně, bude asi mraky lidí, u vchodu stačí říct heslo:
![]()
www.xt3.cz![]()
Po ránu si zas tak mladej nepřipadamhoris píše:Tweety, jsem opravdu rád, že se o mě tak staráš ..... Tebe nemít ....Tweety píše:Mám napsat horisovi SZ ?Pawka G. píše:Čau všem co znám, teda spíš těm co se známe tak nějak líp, v pátek 30.11. bude v klubu XT3 koncert skupiny The Crapps /Ramones revival atd./ a zároveň tam budu slavit 30. narozky, tak kdo bude mít náladu tak se zastavte, je to od 8mi večer přibližně, bude asi mraky lidí, u vchodu stačí říct heslo:
![]()
www.xt3.cz![]()
Pawka, to jsi takový mladík ???No nic, sic nepřijedu, všechno nej ....
To asi nikdo ... Se mnou se tento svět trápí ještě o něco déle ...Pawka G. píše:Po ránu si zas tak mladej nepřipadamhoris píše:Tweety, jsem opravdu rád, že se o mě tak staráš ..... Tebe nemít ....Tweety píše: Mám napsat horisovi SZ ?![]()
Pawka, to jsi takový mladík ???No nic, sic nepřijedu, všechno nej ....