čus mam problem. Zadní sedacky sli driv normalne sklopit. vcera se mi ulomila v ruce jedna packa pod sedadlem diky ktere se sedadlo odklopi. udelal jsem novou ale i presto ze sesadlo slo sklopit tak uz ted nejde, cvaka v tom jak ma ale nic, zna pls nekdo nejakej figl jak vyndat sedacky i kdyz jsou zaklapnuty? zni to asi blbe ten dotaz ale ted uz me fakt nic nenapada zejtra kvuli tomu budu muset rozebrat pulku auta
dik
zadni sedačky e34 - vyreseno - NAVOD
Takže po dvou dnech trapeni se mi konecne podarilo vyndat sedacky aniz by se vyndali standardnim zpusobem, to je pakou pod sedadlem. Je to dobre k tomu kdyby se vam nahodou pretrhlo lanko nebo byto proste neslo otevrit normalne. Takze na sedadlo musime ze zavazadloveho prostoru (blbej pristup ale budiz)
takze vyndame upevnovaci spunty co drzi tapec, normalne vypacit (cerne sipky), pak je potreba tapec vytahnout zespoda(zluta sipka) a prohnout aby sel vyndat pres ten rantlik dole (cervena sipka)

pak je zapotrebi vzit tyto kleste, nebo alespon podobne

a dostat se do diry v sedadle pod tapecem ve ktere je mechanismus zachyceni sedadla
(podhled pri odklopeni)

a je potreba zatahnou za lanko (sipka) smerem dolu skrz tuto diru
(pohled bez tapecu)

v tu chvili pojitka vyleti a sedadlo lze odklopit
pristup je na hovno ale i pres tu malou diru to lze otevrit
nevím jak je to u jiných E34 ale ja mam primo zatapecem kovový plát, takze jinak se k lanku v sedadle jen tak z kufru nedostanu
A v cem muze být problém? ze to nejde otevrit?
napr zkroucena krytka proti prachu, nebo prasknute lanko, popripade je potreba sestelovat paku pod sedadlem, ale s tim problem neni

takze jsem plast proti prachu uplne vyndal a pantik uvnitr sedadla promazal
takze tim to sem travil vikend a nikomuto moc nepreju dokud neprijde jak na to:D
takze vyndame upevnovaci spunty co drzi tapec, normalne vypacit (cerne sipky), pak je potreba tapec vytahnout zespoda(zluta sipka) a prohnout aby sel vyndat pres ten rantlik dole (cervena sipka)
pak je zapotrebi vzit tyto kleste, nebo alespon podobne
a dostat se do diry v sedadle pod tapecem ve ktere je mechanismus zachyceni sedadla
(podhled pri odklopeni)
a je potreba zatahnou za lanko (sipka) smerem dolu skrz tuto diru
(pohled bez tapecu)
v tu chvili pojitka vyleti a sedadlo lze odklopit
pristup je na hovno ale i pres tu malou diru to lze otevrit
nevím jak je to u jiných E34 ale ja mam primo zatapecem kovový plát, takze jinak se k lanku v sedadle jen tak z kufru nedostanu
A v cem muze být problém? ze to nejde otevrit?
napr zkroucena krytka proti prachu, nebo prasknute lanko, popripade je potreba sestelovat paku pod sedadlem, ale s tim problem neni
takze jsem plast proti prachu uplne vyndal a pantik uvnitr sedadla promazal
takze tim to sem travil vikend a nikomuto moc nepreju dokud neprijde jak na to:D