UMIRA ZAJEM O BMW E30? ????
e30
Ciao hele pred rokem sem koupil 318IS celi ho davam uz asi rok dohromady a i pres to ze je to docela financne narocny jako treba celolak diferak svetla plecharina ale to auto fakr miluju a nevzdam se ho.... na vanoce bych ho snad mel mit hotovi a tak si dam ten nejhezci a nejlepci darek jakej sem kdy dostal asi uz tokovej nikdy nedostanu... a po vanocich???......uz mam vsechno domluveny beru uver a k narozeninam si dam zase nejlepci a nejhezci darek jakej bych kdy k narozeninam mohl dostat a beru si e30 325cabrio ale krasavce...ve me se proste toci krev e30a budu tady s ni krouzit po tam svete.....a seru na cenu benzinu a kolik to zere to je vymluva kdyz clovek nekam chce tak se tam dostane.... 

Nechci ti kazit radost ale jestli si chceš udělat radost tak si neber uvěr ale vydělaj si na to auto nebo se pak muže stat že to auto budeš nenavidět.
Pokud ti to auto nevydělava zpět na ten uvěr tak se muže stat že tě to bude jen srat po nějake době. Jen můj osobní nazor a osobní zkušenost s pujčkama různych typu
Pokud ti to auto nevydělava zpět na ten uvěr tak se muže stat že tě to bude jen srat po nějake době. Jen můj osobní nazor a osobní zkušenost s pujčkama různych typu

Tak to já mám takový zkušenosti, že většinou když jsem se svojí bývalou E32kou potkal jinou E32ku,skoro vždy jsme se pozdravili a byli v tom i Němci, jednou v Mělníku taky Polák, měl dokonce i stejnou barvu auta.adam320 píše: Fakt je ten ze me to taky dycky potesi, ja zdravim kdyz muzu a casto me nekdo i stihne pozdravit driv, v lete me potesilo treba to ze jsem jel svou sedmou a starej pán okolo 60ti me bliknutim pozdravil ve stejnym aute, u e32ky bych to necekal
Jinak je to u E38, tady mám zkušenost, že se 38mičkáři asi nezdraví. Ze začátku jsem to párkrát zkusil a ten 2. neodpověděl, taxem to časem vzdal. Fakt je, že E38 málokdy potkám, to víc E32. Alespoň tady u nás. V Praze skoro pokaždý nějakou vidím. Za to E30tek tady (CL) najednou lehce přibilo. Co jsem měl E30, tak jsme se tu většinou při míjení pozdravili. Je to hezký zvyk.
BMW Freude am Fahren mit E38
Ex: E12,E28, E32+E30, E34 M50 520i Touring, E34 525ix Touring
Jsem z Český Lípy do Šluknovskýho vejběžku často jezdím a to hlavně do Varnsdorfu, občas tam podnikám v teplých obdobích výlety na svým jednostopým vozidle, je tam hezká krajina. Mě se tam docela líbí. Jeden čas jsem jezdil často do Mikulášovic.Ondřej Švec píše:Tak to na mě zatím nikdo blbý řeči neměl. Dokonce i bývalá,když viděla co jsem si pořídil(a že je to přesně to autíčko co jsem vždy chtěl),tak čuměla jak pukA navíc mám pocit,že jsem tady v okolí jedinej,kdo ho má,takže se každý spíš rád podívá,než aby rejpal. Nebo sem chodí někdo ze Šluknovského vyběžku? Je to okr.Děčín.
BMW Freude am Fahren mit E38
-
...
JA vim ze tan uver je proste koule na noze ale kdyz bych si mel na to nasetrit tak se bojim ze hezky tricy do ty doby cca 2roky zacnou mizet a budou je mit jenom lidi co neprodaj jako svyho mazlika... uz tedka je videt malo hezkejch tricitek... du do toho urcite uz sem se rozhodl kdyz ma clovek praci tak nak kazdej mesic das v klidu aspon 3500..hlevne sem se do toho auta uplne zamiloval a nejvic se uz na nej tesim... 

cc
souhlasim s armim,, protoze to je koule jak sv...na ja to zazil moje prvni e30 325i za 90 tis me stala pres pujcku 145tis a to po 5 dlouhych letech!!! a ku podivu jsem ji doplatil az tento rok a to jeste predbezne a rok po prodeji auta!!!!,, a to nepocitam ze v tom aute byla utopena dalsi minimalne sto tacu !!! majitel je max spokojen no a ja mam uz 5 e30 ))) a zase topim topim )) many,,, vzdycky buudu topit prachy bohuzel a bohudik!!!!ARMAN píše:Nechci ti kazit radost ale jestli si chceš udělat radost tak si neber uvěr ale vydělaj si na to auto nebo se pak muže stat že to auto budeš nenavidět.

-
To já si na svou třícu půjčit naštěstí nemusel. Stálo mě to sice nějaké odříkání,ale stálo to za to.A o utopených penízkách ani nemluvím. Každý týden objednávám nové věci. Ale když pak přijdu do garáže a vidím tu nádheru,tak na všechny peníze zapomenu. Jsem tam zatím tak za 120tis.,ale to ještě krapet stoupne přes zimu
Ale jak říkám,STOJÍ TO ZA TO 

v aute spat muzes, ale ridit barak nemuzes
klidne bych si pujcil,ale malou castku,jelikoz to se pak da a ani to tak netrapi,ja si tedka pucil na audi 20 tacu od rodicu a da se to...Zalezi na jak dlouho tu pujcku chces mit a kolik mas mesicni prijem....Jelikoz pujcky nemam moc rad,tak se je snazim splatit co nejrychleji at mam klid

klidne bych si pujcil,ale malou castku,jelikoz to se pak da a ani to tak netrapi,ja si tedka pucil na audi 20 tacu od rodicu a da se to...Zalezi na jak dlouho tu pujcku chces mit a kolik mas mesicni prijem....Jelikoz pujcky nemam moc rad,tak se je snazim splatit co nejrychleji at mam klid

-
- Kontaktovat uživatele:
uz od školky pro mě byla e30 jasná volba a tak jsem si svuj sen letos splnil. Vozím se v e30 318i Touring. Začínal jsem pred dvemi lety se starým seatem ibiza a pak prislo na radu novejsi Toledo...Ted mam e30 a Toledo a když sednu do Toleda tak vim ze oproti e30 sedim v traktoru, ale zase jedu za 6-8litru nafty. Na zimu idealni auto, ale v e30 jezdim denne.
'92 318iS Touring M-technic II
'88 318i Touring - ex
'02 E39 530d Touring M-Packet - ex
'97 E38 735i TOP - ex
'03 E65 730i Logic 7
'94 E30 318i Touring - RIP
'09 E61 530d xDrive M-Packet - ex
'17 G31 530d xDrive M-packet
'88 318i Touring - ex
'02 E39 530d Touring M-Packet - ex
'97 E38 735i TOP - ex
'03 E65 730i Logic 7