řízení se sádrou
řízení se sádrou
čaute lidi nevíte někdo jak je to s řízením auta se sádrou? ráno mi jí ty kurvy doktorský dali na pravou ruku a potřebuju jezdit,
jaký je postih u orgánů?
jaký je postih u orgánů?
BMW e34 525TDS

sádra
tak řadit jde v pohodě, ale co na to řeknou orgáni když mě zastaví?horis píše:Jééé, to nikdo nepozná.. Jen se bude hůře řadit. Spíše bych se bál více kontroly a dodržování vycházek na neschopence, než silnič. kontroly....
BMW e34 525TDS

Re: sádra
Já si jednou zlomil loket na pravý, dostal sem tu prašivou bílou sádru, ta mi vydržela den a nechal sem si tenkrát asi za 8kil dát takovou krásnou modrou laminátovou, s tou sem se v pohodě vešel do rukávu a tudíž to nebylo tak vidět a jezdil sem normálněmilhaus26 píše:tak řadit jde v pohodě, ale co na to řeknou orgáni když mě zastaví?horis píše:Jééé, to nikdo nepozná.. Jen se bude hůře řadit. Spíše bych se bál více kontroly a dodržování vycházek na neschopence, než silnič. kontroly....

E36 323i coupé
nechci se dívat do zákona, ale podle mě nejde o sádru, ale o to, že jsi možná nějakou dobu zdravotně nezpůsobilej k řízení mot.vozidla. Možná by policajt měl právo ti zakázat a znemožnit další jízdu vozidlem.
Jde o to, že ty když budeš tvrdit, že se ti řídí dobře - že tě můžou přezkoušet, že vozidlo ovládáš v pohodě, kor když nemusíš řadit, lékař ti to nezakázal, ani jsi nebyl upozorněn a nedomníváš se, že bys nebyl schopen řídit, tak proč ne? Řekl bych, že i policajt by si měl vyžádat následně posudek, jestli opravdu nemůžeš řídit a na základě toho by tě mohli postihovat - ale myslím, že to i pro něj bude dost komplikovaný.
Jak může poznat, že mám na zádech 20 stehů a nemůžu se ani otočit? - dokud v pohodě řídím, tak myslím, že by to mělo jít ustát.
Mě nikdy nestavěli s něčím takovým, ale lidi co znám, tak za to pokutu nikdy neměli.
Jde o to, že ty když budeš tvrdit, že se ti řídí dobře - že tě můžou přezkoušet, že vozidlo ovládáš v pohodě, kor když nemusíš řadit, lékař ti to nezakázal, ani jsi nebyl upozorněn a nedomníváš se, že bys nebyl schopen řídit, tak proč ne? Řekl bych, že i policajt by si měl vyžádat následně posudek, jestli opravdu nemůžeš řídit a na základě toho by tě mohli postihovat - ale myslím, že to i pro něj bude dost komplikovaný.
Jak může poznat, že mám na zádech 20 stehů a nemůžu se ani otočit? - dokud v pohodě řídím, tak myslím, že by to mělo jít ustát.
Mě nikdy nestavěli s něčím takovým, ale lidi co znám, tak za to pokutu nikdy neměli.
Místní orgán vozim stále při soběcrysa píše:jako zbran taky dobryPawka G. píše:Právě, nerozmočí se, vejde se do rukávu,váží asi 10tinu sádry a nebudeš mít bordel v postelicrysa píše:ta plastova dlaha co nahrazuje sadru je super - jezdil jsem s tim 2 mesiceradeji si priplat nez mit sadru!!
hlavne na mistni organ

E36 323i coupé
sádra
tak částečně mi to brání v řízení protože ten volan opravdu nemůžů vzít pořádně do ruky, ale řazení je v pohodě, takže trošku ostřejší zatáčka by dělala trošku problémy a to nevím jak bych to zvládl kdybych vjel na sníh
to by bylo tóčo

BMW e34 525TDS

- Martin_BMW
- Kontaktovat uživatele:
Není co dodat, tvůj právní a lékařský výklad je jako vždy kompletní a naprosto bezchybný ....Max-Max píše:ono doktor rikat nic nemusi, ty jako ridic bys mel vyhlasku ovladat a tam se to zminuje....pokud sadra omezuje tve ridicske schopnosti, jsi docasne nezpusobilej k rizeni vozidla.... mistni organ jiste rad doplni presne zneni

e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i