Jak jsem anoncoval před asi dvěma měsíci, zahajuji akci Perestrojka, neboli přestavba z automatické převodovky na manuální. Z tohoto důvodu sháním veškeré díly, které jsou k tomuto procesu potřeba. Dle mých znalostí se jedná o:
převodovka, setrvačník, spojka kompletní, kardanův hřídel, pedály kompletní, nádobka u posilovače brzd, spojková pumpa, kulisa řadící páky
Je nutné měnit diferenciál? Pokud ne, nechám ho tam, je zcela funkční.
Dojedu si. Nejlépe jižní nebo střední čechy, možno i západní, východní a severní. Celková cena by dle zkušených odhadů měla být kolem 2500,- dohoda samozřejmě možná. Mechanika mám, nicméně nabídka na prácí také uvítám. Děkuji za nabídky!
Potřebuji díly pro přestavbu automatu na manuál
- Adam Lipský
Re: Potřebuji díly pro přestavbu automatu na manuál
ještě jsi zapoměl na jaký motor to má být. Pokud je to m40 nebo m42, tak většinu věcí mám.Adam Lipský píše:Jak jsem anoncoval před asi dvěma měsíci, zahajuji akci Perestrojka, neboli přestavba z automatické převodovky na manuální. Z tohoto důvodu sháním veškeré díly, které jsou k tomuto procesu potřeba. Dle mých znalostí se jedná o:
převodovka, setrvačník, spojka kompletní, kardanův hřídel, pedály kompletní, nádobka u posilovače brzd, spojková pumpa, kulisa řadící páky
Je nutné měnit diferenciál? Pokud ne, nechám ho tam, je zcela funkční.
Dojedu si. Nejlépe jižní nebo střední čechy, možno i západní, východní a severní. Celková cena by dle zkušených odhadů měla být kolem 2500,- dohoda samozřejmě možná. Mechanika mám, nicméně nabídka na prácí také uvítám. Děkuji za nabídky!
- Adam Lipský
- Ropák
- E30.cz mecenáš
- Kontaktovat uživatele:
převodovka
Ta převodovka )324d) je z plasťáka. Ale skutečně netuším rozdíl... 
- Adam Lipský