Červená E30 kábro
Červená E30 kábro
Nazdar buzny, nechýba niekomu? V Říčanoch sedí na bruchu na parkovisku u futbalového ihriska červená E30 v celkom obstojnom stave, bez všetkých kolies, položená na brucho... zahliadol som ju včera, videl som ju tam aj večer, nikto sa k nej zatiaľ nemá, tak mi napadlo, či ju niekomu nevzali...
Zdar,
Slim
Zdar,
Slim
Faszom a seggedbe verem te buzi 

Pokial sa to auto rychlo nezacne riesit, tak ho caka smutny osud
. Ludia su neskutocne kurvy, tu v BA svojho casu niekto takto nechal E34 v obstojnom stave (tiez bez kolies, polozenu na spalikoch na volnom priestranstve pri dunaji) a co viem, tak skoncila dost zle... trhat ruky tym smejdom vandalskym a zlodejskym...

E30 325i
E34 535i
E34 535i
barva cervena, nebo vinova? a jestli ma interier v kremove kuzi, tak znam majitele
jestli je nekdo zdejsi kolem, slo by jen napsat vinko? snadno podle nej zjistime ci to auto je, a pripadne nekomu zachranime auto pred rozvrakovanim, dyt je to skoda nechat na hrani mrdkam. nebylo rozumne napsat kde presne je, uz ted se vsadim ze se tam hrne banda lidi pro dily...
jestli je nekdo zdejsi kolem, slo by jen napsat vinko? snadno podle nej zjistime ci to auto je, a pripadne nekomu zachranime auto pred rozvrakovanim, dyt je to skoda nechat na hrani mrdkam. nebylo rozumne napsat kde presne je, uz ted se vsadim ze se tam hrne banda lidi pro dily...
Budapest Bamako 2015 - completed
Budapest Bamako 2016 - in progress
fcb: Team Chochi
momentálně e28 524td, e28 520i, t4 multivan a kdo ví co ještě

- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
vsadim se, ze to je nejaka corka... a jestli chces cabro, klidne ti jedno nadelimChvalda 318iS píše:Já bych se tam na něj jel docela někdy podívat. Bůhví jak to s autem je, ale jestli má papíry a někoho je, tak by se třeba dal vyhledat majitel a auto od něj odkoupit, kdyby už o něj neměl zájem

Budapest Bamako 2015 - completed

- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
Jo, což o to, kabro bych chtěl, i to tvoje se mi líbí, ale zrovna teď nemám po kupě ty prachy, co za to chceš... Ale jesti mi ho nadělíš třeba k Vánocům, tak to beruMpower píše:vsadim se, ze to je nejaka corka... a jestli chces cabro, klidne ti jedno nadelimChvalda 318iS píše:Já bych se tam na něj jel docela někdy podívat. Bůhví jak to s autem je, ale jestli má papíry a někoho je, tak by se třeba dal vyhledat majitel a auto od něj odkoupit, kdyby už o něj neměl zájem

Už jsem viděl dost případů lidí, kterým se stalo něco podobnýho s autem, že to prodali opravdu za pusu aby se toho zbavlili a nědělalo jim to potíže. Tohle by třeba mohl být jeden z nich...
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
Jo, vin by bylo hezký, ale už vidim někoho, jak se nejdřív dobejvá dovnitř auta, pak otervře kapotu, opíše vin a pak odjede v jiným autě, jehož spztky mají zapsaný na kousku papírku všechny drbny co bydlí kolem
Do toho asi nikdo nepůjde, bohužel, asi by se to chtělo dohodnout s bengama, aby auto prověřili....

- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
- ..::Brutus::..
Takže jsem v Říčanech udělal dnes odpoledne pár fotek :

Interiér je v černé, poměrně slušně zachovalé kůži, řidičova sedačka byla sklopená dozadu (zlomená?), opěradlo zadní lavice klasicky nahoře rozpárané, ale jinak docela OK.
Stačil jsem udělat těchto pár fotek a okamžitě u mně byl takový černovlasý mladíček a proč to prý fotím. Vysvětlil jsem mu to a on říkal, že zná majitele, kterému pouze nedávno ukradli kola a tak to tady takhle stojí (leží). On se díval nedůvěřivě na mně, já na něj a tak jsme to ukončili. Odešel, tuším, do protějšího domu, vzdálenému tak 150 - 2OO metrů. Následně jsem pak zjišťoval na "www.kabriolety.com" člena č. 751 a je to člověk z Říčan a dle fotek na foru je to skutečně toto červené cabrio. Takže tak.
desp sen.

Interiér je v černé, poměrně slušně zachovalé kůži, řidičova sedačka byla sklopená dozadu (zlomená?), opěradlo zadní lavice klasicky nahoře rozpárané, ale jinak docela OK.
Stačil jsem udělat těchto pár fotek a okamžitě u mně byl takový černovlasý mladíček a proč to prý fotím. Vysvětlil jsem mu to a on říkal, že zná majitele, kterému pouze nedávno ukradli kola a tak to tady takhle stojí (leží). On se díval nedůvěřivě na mně, já na něj a tak jsme to ukončili. Odešel, tuším, do protějšího domu, vzdálenému tak 150 - 2OO metrů. Následně jsem pak zjišťoval na "www.kabriolety.com" člena č. 751 a je to člověk z Říčan a dle fotek na foru je to skutečně toto červené cabrio. Takže tak.
desp sen.
-=www.desp.ic.cz=- BMW fun site
Myslím, že se jedná o toto cabrio co tu bylo na prodej....
cerveny-kabro-na-prodej-t42563,highlight,cabrio.html
cerveny-kabro-na-prodej-t42563,highlight,cabrio.html
E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
E30 325i kupé MTechII