Potřebuji díly pro přestavbu automatu na manuál

Vše co se týká E30, případně dalších BMW.
Odpovědět
Adam Lipský

Potřebuji díly pro přestavbu automatu na manuál

Příspěvek od Adam Lipský » 21. 11. 2007 18:21

Jak jsem anoncoval před asi dvěma měsíci, zahajuji akci Perestrojka, neboli přestavba z automatické převodovky na manuální. Z tohoto důvodu sháním veškeré díly, které jsou k tomuto procesu potřeba. Dle mých znalostí se jedná o:

převodovka, setrvačník, spojka kompletní, kardanův hřídel, pedály kompletní, nádobka u posilovače brzd, spojková pumpa, kulisa řadící páky

Je nutné měnit diferenciál? Pokud ne, nechám ho tam, je zcela funkční.

Dojedu si. Nejlépe jižní nebo střední čechy, možno i západní, východní a severní. Celková cena by dle zkušených odhadů měla být kolem 2500,- dohoda samozřejmě možná. Mechanika mám, nicméně nabídka na prácí také uvítám. Děkuji za nabídky!

Dan td
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan td » 21. 11. 2007 18:29

Někde mám pedál spojky + brzdy, za krabku cigár je to tvoje :wink:
P.S.: na poštu zapomeň :P
http://www.e39.cz

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...

Balda

Re: Potřebuji díly pro přestavbu automatu na manuál

Příspěvek od Balda » 21. 11. 2007 19:21

Adam Lipský píše:Jak jsem anoncoval před asi dvěma měsíci, zahajuji akci Perestrojka, neboli přestavba z automatické převodovky na manuální. Z tohoto důvodu sháním veškeré díly, které jsou k tomuto procesu potřeba. Dle mých znalostí se jedná o:

převodovka, setrvačník, spojka kompletní, kardanův hřídel, pedály kompletní, nádobka u posilovače brzd, spojková pumpa, kulisa řadící páky

Je nutné měnit diferenciál? Pokud ne, nechám ho tam, je zcela funkční.

Dojedu si. Nejlépe jižní nebo střední čechy, možno i západní, východní a severní. Celková cena by dle zkušených odhadů měla být kolem 2500,- dohoda samozřejmě možná. Mechanika mám, nicméně nabídka na prácí také uvítám. Děkuji za nabídky!
ještě jsi zapoměl na jaký motor to má být. Pokud je to m40 nebo m42, tak většinu věcí mám.

Adam Lipský

Příspěvek od Adam Lipský » 21. 11. 2007 23:26

Je to M20, tedy.

Důležitý dotaz: liší se převodovka 324d chrom od 320i plast? A spojka + setrvák? Dneska jsem dostal nabídku na holou převodovku a okolí.

Ropák
E30.cz mecenáš
Kontaktovat uživatele:

převodovka

Příspěvek od Ropák » 22. 11. 2007 13:37

Ta převodovka )324d) je z plasťáka. Ale skutečně netuším rozdíl... :lol:

Adam Lipský

Příspěvek od Adam Lipský » 22. 11. 2007 23:54

Tak už všechno mám, díky za nabídky!

Mimochodem, dneska ráno jsem vyklepával koberec a zjistil, že je zaseklý spínač kick-down pod pedálem plynu, vytáhl ho, rozchodil a ejhle - automat řadí jako víno... čímž pádem můžu prodávat automatickou převodovku jako funkční, až se vyndá, kdo by měl zájem...

Odpovědět