No právě, že to znám (mám doma 15ti měsíčního kluka) tak si myslím, že je to kravina ...pepam3 píše:to je obrazně ( vybavení, pleny,dudlíky). znáš to postavil baráček, dvojgaráž, koupit motorku,M3 a najdnou se mi do toho někdo cpe. je to nečekaný ale nezbytný
bmw e36 m3 - 220 tis
- Fatal Design
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
nakonec mě přemluvíš, aby zůstala M3 doma
ne vážně v souzčasné době je to jediná možnost jak získat určité peníze na investice k bydlení související s přírůstkem do rodiny. No ikdyž si vzpomenu na mladou na to jak se dozvěděla za kolik ji prodávám tak mě málem uškrtila
Když by se M3 neprodala, protože lidi stejně nemají peníze, budu mít čistý svědomí, že jsem uděllal skoro vše. 

pepam3
Re: money
Předem se omlouvám za OT, ale tohle už je moc.Paulos píše:Hned tu tvojí SuperTurboMašinu beru. Mám peněz jak sraček!!! Zavolej mi pls na 732800262. Zatim čus, Pinďour!
Za 1. Máš peněz jak sraček a nemáš na to zavolat?
A za 2.Musíš si uvědomit co vlastně chceš?Buď M3 E36 nebo E30 324td viz
bmw-324td-t46929.html
BMW 325ic
- Fatal Design
- Kontaktovat uživatele:
No divím se, že na to vůbec někdo reaguje. To je prostě zase nával nějakéto slaboduhého jedince co nemá prachy a sere ho to (nebo ho sere, že je někdo má) .... takové lidi bych liskal na potkání, protože už se mi chich pár podepsalo klíčem na autopalyvec píše:Předem se omlouvám za OT, ale tohle už je moc.Paulos píše:Hned tu tvojí SuperTurboMašinu beru. Mám peněz jak sraček!!! Zavolej mi pls na 732800262. Zatim čus, Pinďour!
Za 1. Máš peněz jak sraček a nemáš na to zavolat?
A za 2.Musíš si uvědomit co vlastně chceš?Buď M3 E36 nebo E30 324td viz
bmw-324td-t46929.html

-
- Kontaktovat uživatele:
[No divím se, že na to vůbec někdo reaguje. To je prostě zase nával nějakéto slaboduhého jedince co nemá prachy a sere ho to (nebo ho sere, že je někdo má) .... takové lidi bych liskal na potkání, protože už se mi chich pár podepsalo klíčem na auto
[/quote]
"Za podpisy klíčem" bych každého hezky pomalu zbavil života aby si to každý příští rozmyslel. no jinak vidím, že kromě slaboduchého ale ,,bohatého" jedince nic. žádný zájem.

"Za podpisy klíčem" bych každého hezky pomalu zbavil života aby si to každý příští rozmyslel. no jinak vidím, že kromě slaboduchého ale ,,bohatého" jedince nic. žádný zájem.
pepam3
- Fatal Design
- Kontaktovat uživatele:
Kecáš ... tomu to bude naprosto jedno ... furt bude jen spát, jíst, kakat, čurat, nebo řvát .... o chlup později ještě zvracetpepam3 píše:ani nevíš jakou máš pravdu s tou rodinou. mladá si už zvykla, ale budoucí mimčo by m3 asi neakceptovalo.beann píše:M3 je dost rodinny vozitko, ne? pobavi se v nem cela rodinapepam3 píše:čas se krátí, možná výměna s rozumným oboustraným doplatkem za novější rodinný bmw![]()

BMW E36
3.2 Coupe individual AvusBlau

Po jízdě v M3 blinká kaká a čůra každej druhejFatal Design píše:Kecáš ... tomu to bude naprosto jedno ... furt bude jen spát, jíst, kakat, čurat, nebo řvát .... o chlup později ještě zvracetpepam3 píše:ani nevíš jakou máš pravdu s tou rodinou. mladá si už zvykla, ale budoucí mimčo by m3 asi neakceptovalo.beann píše: M3 je dost rodinny vozitko, ne? pobavi se v nem cela rodina![]()
318 IS Prodáno, přecházím na Pažouta 406
- Fatal Design
- Kontaktovat uživatele: