voda v kufru
voda v kufru
cus bawkari (: mam problemek :/ dneska jsem prisel k autu a zjistil sem ze vsechny hadry co sem mel v kufru sou kus ledu :/ na viku mam zevnitr led.. a vsechno je tam vlhky :/ parkrat sem tam mel vlhko ale prisuzoval jsem to tomu ze jsem ho otviral za deste... ale ted cca 4dny stalo a najednou tam mam maly kluziste
neresil jste pls nekdo podobnej problem ? docela bych ocenil kdybich moch v kufru vozit spacak i nadale (: diky moc all 
BMW E30 320i 1987 chromáček <= RIP 23.1.2009
Asi mas spatny tesneni. Tenkrat mi to delalo kdyz jsem nechal auto stat zadkem do kopce tak tam protekla voda pres to tesneni. Resil jsem to jednak jinym tesnenim a potom to co jsem tam daval tak jsem prilepil silikonem aby to neteklo i pod nim. No a nebo se taky podivej pod ty koberce na boku jestli tam nahodou neni dira v podbehu kterou tam tece.
---:: www.desp.ic.cz ::--- BMW fun site
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
Ja jsem ho mel taky dobry na pohled ale teklo tam jakoby pod nim. Je nasazeny jen na plechu. A nestav to zadkem do kopce aby se tam zbytecne nedrzela voda a snad ti to pomuze.
---:: www.desp.ic.cz ::--- BMW fun site
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Já ho tenkrát musel přilepit. Tekla mi voda také pod ním, tak jsem vzal lepidlo na okna a celé těsnění kufru podlepil...od té doby byl klidHerák píše:Ja jsem ho mel taky dobry na pohled ale teklo tam jakoby pod nim. Je nasazeny jen na plechu. A nestav to zadkem do kopce aby se tam zbytecne nedrzela voda a snad ti to pomuze.
strašně dlouho řeším prpoblém vody v kapsách.
nechaval jsem komplet vyvařit a vyměnít zadní čelo a kapsy.
materiál nula, ale práce 9 000,-.sere mě to a nechci aby to zase zhnilo.za ty prachy.
kouknu do kapes a v obouch je voda, kontroloval jsem odtoky(trubky) že šíbru a nevypadali že by něma teklo kdyý jsem lil vodu do šíbru.
prosím o radu protože jsem bezradnej.
určitě nejsem jediný kdo ma neustále když zaprší vodu v kapsách.
díky za rady

materiál nula, ale práce 9 000,-.sere mě to a nechci aby to zase zhnilo.za ty prachy.
kouknu do kapes a v obouch je voda, kontroloval jsem odtoky(trubky) že šíbru a nevypadali že by něma teklo kdyý jsem lil vodu do šíbru.
díky za rady
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
No jak jsem řekl, mě tam teklo pod tou těsnící gumou kufru a co znám kluky s coupe či saloon tady z UL, všichni měli ten samý problém. Já ji podlepil silikonem na okna a od té doby jsem měl klid. Někdo tady tvrdí že to je kravina, že to začne hnít...nevim kde by to hnilo ???Smah píše:strašně dlouho řeším prpoblém vody v kapsách.
díky za rady
jasny díky za radu jak bude čas tak se na to vrhnu.Tweety píše:No jak jsem řekl, mě tam teklo pod tou těsnící gumou kufru a co znám kluky s coupe či saloon tady z UL, všichni měli ten samý problém. Já ji podlepil silikonem na okna a od té doby jsem měl klid. Někdo tady tvrdí že to je kravina, že to začne hnít...nevim kde by to hnilo ???Smah píše:strašně dlouho řeším prpoblém vody v kapsách.
díky za rady