Já ho tenkrát musel přilepit. Tekla mi voda také pod ním, tak jsem vzal lepidlo na okna a celé těsnění kufru podlepil...od té doby byl klidHerák píše:Ja jsem ho mel taky dobry na pohled ale teklo tam jakoby pod nim. Je nasazeny jen na plechu. A nestav to zadkem do kopce aby se tam zbytecne nedrzela voda a snad ti to pomuze.
No jak jsem řekl, mě tam teklo pod tou těsnící gumou kufru a co znám kluky s coupe či saloon tady z UL, všichni měli ten samý problém. Já ji podlepil silikonem na okna a od té doby jsem měl klid. Někdo tady tvrdí že to je kravina, že to začne hnít...nevim kde by to hnilo ???Smah píše:strašně dlouho řeším prpoblém vody v kapsách.
nechaval jsem komplet vyvařit a vyměnít zadní čelo a kapsy.
materiál nula, ale práce 9 000,-.sere mě to a nechci aby to zase zhnilo.za ty prachy.
kouknu do kapes a v obouch je voda, kontroloval jsem odtoky(trubky) že šíbru a nevypadali že by něma teklo kdyý jsem lil vodu do šíbru.
prosím o radu protože jsem bezradnej.
určitě nejsem jediný kdo ma neustále když zaprší vodu v kapsách.
díky za rady
jasny díky za radu jak bude čas tak se na to vrhnu.Tweety píše:No jak jsem řekl, mě tam teklo pod tou těsnící gumou kufru a co znám kluky s coupe či saloon tady z UL, všichni měli ten samý problém. Já ji podlepil silikonem na okna a od té doby jsem měl klid. Někdo tady tvrdí že to je kravina, že to začne hnít...nevim kde by to hnilo ???Smah píše:strašně dlouho řeším prpoblém vody v kapsách.
nechaval jsem komplet vyvařit a vyměnít zadní čelo a kapsy.
materiál nula, ale práce 9 000,-.sere mě to a nechci aby to zase zhnilo.za ty prachy.
kouknu do kapes a v obouch je voda, kontroloval jsem odtoky(trubky) že šíbru a nevypadali že by něma teklo kdyý jsem lil vodu do šíbru.
prosím o radu protože jsem bezradnej.
určitě nejsem jediný kdo ma neustále když zaprší vodu v kapsách.
díky za rady