no ale ja jsem zrovna z takovy prdele ze jen tak prevodovku nesezenu:( a navic to bude asi taky pekna pakarna vymenovat ji:( kurna:(adam320 píše:na to ser, to tu prevodovku budes muset rozebrat, pretresnit pak a das si asi desnou robotu, to jako ja sam ani ti nepovim, ve skrini jsem se nikdy nevrtal tak abych ji pak musel skladat![]()
kazdopadne kdyz ji sundas tak to poznas a odhalis stoprocentne:
budto to bude videt i slyset na lozisku spojky, tedy prvni varianta nebo si na vyndany skrini zatocis a zaskubes do stran mrkvi, to ti bude hned jasny, to chrasteni je poznat na vyndany prevodovce jak tim smamy spomalenym zvukem tak doprovazenou vuli ty hridele, ale jak psali kluci radsi ji vymen za jinou v pripad ze to bude ona
Škrouchání u nebo v převodovce + zvuk
Mne hned po kupe v mojej 325i hucala prevodovka jak svina (na volnobeh, 1,2,3 a 5 na 4 to bolo kupodivu celkom tiche...), vymenil som za inu a prvy mesiac nehucala vobec, a teraz uz na volnobeh jmne huci tiez, fakt len troska, pri jazde nie, nezhorsuje sa to, tak som sa s tym proste zmieril... Ale vymenit prevodovku mi neprijde ako moc dobre riesenie, kedze takto trocha huci fakt skoro kazda skrina v E30 co som pocul zatial, niektore viac, niektore menej, vymena tych lozisk v prevodovke je urcite opruz, ale zasa sa tym asi problem vyriesi raz a navzdy so zarukou ze to uz hucat velmi dlhy cas nebude...
E30 325i
E34 535i
E34 535i
no prave to si taky myslim ale ja vubec nevim jaka je s tim vymenovanim toho loziska prace, asi se s tim budu muset smirit ale fakt me to stve..Helldiver píše:Mne hned po kupe v mojej 325i hucala prevodovka jak svina (na volnobeh, 1,2,3 a 5 na 4 to bolo kupodivu celkom tiche...), vymenil som za inu a prvy mesiac nehucala vobec, a teraz uz na volnobeh jmne huci tiez, fakt len troska, pri jazde nie, nezhorsuje sa to, tak som sa s tym proste zmieril... Ale vymenit prevodovku mi neprijde ako moc dobre riesenie, kedze takto trocha huci fakt skoro kazda skrina v E30 co som pocul zatial, niektore viac, niektore menej, vymena tych lozisk v prevodovke je urcite opruz, ale zasa sa tym asi problem vyriesi raz a navzdy so zarukou ze to uz hucat velmi dlhy cas nebude...
dřív jsem byl normální zdravý uživatel 318i E30 TOURING
ale pak jsem onemocněl - diagnosis: V8 POSITIVE - virus 530i E34 ( MOJE PEŤKA)

www.v8bandits.com
ale pak jsem onemocněl - diagnosis: V8 POSITIVE - virus 530i E34 ( MOJE PEŤKA)

www.v8bandits.com
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Stanyho cislo je, pokud dobre chapu, cena za 1 kus. Takze x 10. Jo, cena je ta samaUnderbiker píše:no takze je cena v podstate ta sama akorat o osum kilek navic, ted jde spis o to s cim je vetsi pakarna a co se vice vyplati.. kdo ma na prodej prevodovku?Stany píše:![]()
![]()
Máte představu kolik ty ložiska stojí![]()
![]()
Co jsem spočítal tak je jich tam 10 ks 6 880,-

325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
ja jsem psal ze se prevopdovky prodavaj bezne za petikilo osmikilo tudiz asi pet set az osmset korun ne? kazdopadne kdyz das obrazek obalu prevodovky zvenku tak preci nemuzes myslet vazne dotaz kde je to lozisko ne? bejt tebou koupim si prevodovku a dam to do servisu
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni