neumite nekdo sehnat nebo sezdarmit kolena vejfukovejch trubek?
potreboval bych jich vice, asi nejaky silnejsi steny ale to by nebylo snad uplne nutny
samozrejme necekam ze bude neco zadarmo, diky za nabidky klidne do sz
kolena vyfukoveho potrubi
kolena vyfukoveho potrubi
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
Re: kolena vyfukoveho potrubi
Já nevím ,které přesně sháníš,ale ve feroně něco mají průměr oklolo 50mm*2.5mm- cca 40 Kč /kusadam320 píše:neumite nekdo sehnat nebo sezdarmit kolena vejfukovejch trubek?
potreboval bych jich vice, asi nejaky silnejsi steny ale to by nebylo snad uplne nutny
Re: kolena vyfukoveho potrubi
potreboval bych asi 45, to by stejnak meli mit vic variant esli to vedou, to me ani nenapadlo, v ACI stoji jedno takovy koleno asi 6_7 stovek, tzn. se slevou petikilo, kazdopadne esli je v tom takovej ukrutnej rozdil tak cumimPinki píše:Já nevím ,které přesně sháníš,ale ve feroně něco mají průměr oklolo 50mm*2.5mm- cca 40 Kč /kusadam320 píše:neumite nekdo sehnat nebo sezdarmit kolena vejfukovejch trubek?

prave, taj u nas jsem sehnal do ted jenom za 450 s tim ze mam slevu 35% je to teda pozink ale ja jich spotrebuju vic, nerez se mi nechce, musel bych kupovat na to drat a argonem plnit bombu, coz uz se mi financne nebvyplati vzhledem k mejm pokusum ktery muzou skoncit vysledkem k hovnuHelldiver píše:Dneska som volal distributorovi bosalu a jedno koleno 90 stupnov s priemerom 60 stoji okolo 600 stoviek a dokonca to ani nie je nerez... Tak celkom cumim na tie ceny od ferony...
ja to asi vyresim uplne jinak, ikdyz ve ferone jsem jeste nemel cas se stavit...uvidime