Rozvoďák
Rozvoďák
Ahoj, vím že to je hodně omílané téma, ale opakování je matka moudrosti
Hodlám vyměnit rozvoďák tak se chci ujistit co všechno mám vyměnit. Takže 1.Rozvodový řemen, 2.Napínací kladku, 3.Je třeba vyměnit i vodící lišty? popřípadě ještě nějaké kladky? Mám motor M20B20 2.0l. Na kolik zhruba celá ta sranda přijde? Díky za odpovědi

Re: Rozvoďák
Ja som kupoval na M20B27 (dobre som to napisal?) rozvodak, kladku komplet s pruzinkou, kolik, nejake sruby okolo, a platil som 3.000 ak sa dobre pamatam...Palo píše:Ahoj, vím že to je hodně omílané téma, ale opakování je matka moudrostiHodlám vyměnit rozvoďák tak se chci ujistit co všechno mám vyměnit. Takže 1.Rozvodový řemen, 2.Napínací kladku, 3.Je třeba vyměnit i vodící lišty? popřípadě ještě nějaké kladky? Mám motor M20B20 2.0l. Na kolik zhruba celá ta sranda přijde? Díky za odpovědi
Faszom a seggedbe verem te buzi 

- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rozvoďák
Nejsou tam. Jen remen a napinaci kladka.Palo píše:... 3.Je třeba vyměnit i vodící lišty? popřípadě ještě nějaké kladky? ...
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
řemen+kladka
Před týdnem jsem kupoval v Elitu sadu Conitech za 1600,- mám tam ale slevu.Tak jsem to propočítal pro tebe to tam bude za cca.1840,- .
Měj se.
Měj se.