Policajti a BMW!!!

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Odpovědět
Asmodeus

Příspěvek od Asmodeus » 11. 11. 2007 11:25

Mpower píše: ale za predpokladu, ze uz se nekdo zacne honit, nemeli by nahodou byt benga Ti rozumnejsi, kdo si rekne mame jeho spz, podame si ho potom, serem na honicky, bud nekoho muze sundat ten trouba pred nama nebo dokonce my? Nikdo mi nevymluvi, ze policie ma padnej duvod k sledovani pachatele, jak oni tomu rikaj, podezreni z trestne cinnosti, to ze se nekdo rozhodne honit je jedna vec, ale v momente, ze bezmozci( jinak nic proti pcr, dokazou bejt i funkcni) na tuhle hru pristoupi, tak je neco spatne.
A napadlo tě někdy, že policajti můžou mít důvodné podezření, že dotyčný podezřelý je třeba namrdaný jak hovado a proto ujíždí?? Jasně, máme jeho SPZ (RZ), podáme si ho jindy, třeba až bude za tři dny střízlivý, protože on by se nám mohl, chudáček najebaný, třeba vybourat a mohl by si udělat bebí....
Když ujíždí, šmejd, klidně ať po něm i vystřelí. Asi není něco vy rychtyku, když panáček prchá, nemyslíš?

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 11. 11. 2007 11:55

Já myslím že i kdyby tam nějaká averze na BMW byla, pro nás jako majitele BMW je to jen dobře. Respektive pro ty, co jezdí slušně a auto mají v pořádku. A to z jednoho prostého důvodu. Už totiž nechápu, jak je možné, že v sekci "Pokec o BMW" je každou chvíli nějaké téma o tom jak někdo hledá své auto...Takže až mi nedej bože někdy ukradnou auto, budu jen rád, že policista, kterej ho zastaví je na BMW vysazen a tím mi zachrání investici, kterou už jsem do auta vložil

soraxcz

Re: mlhovka

Příspěvek od soraxcz » 11. 11. 2007 11:56

Venca píše:
Marťas Schneider píše:
Osoba bez zjevných anomálií = pohoda.
Dredy (např.) = pozor, bude potíž!
:twisted:
takze napr jen proto ze sem mel necely dva roky dredy... a byl sem porad uplne stejne jako sem ted.... bych byl pro tebe rizikovej faktor... ale bohuzel je to tak... vsichni v cechach kdyz vydi anomalii kterou by si nepripustili tak hned musi plasit... proto sem je taky dal dolu.. silnicni kontrola 2x tydne a pohled jako bych nemel mozek me zacinaly stvat... :/ njn ale hura vsem co soudi podle vzhledu... :lol:
BMW E30 320i 1987 chromáček <= RIP 23.1.2009

MarfyE34

Příspěvek od MarfyE34 » 11. 11. 2007 11:59

Max-Max píše:opravdu nechapu, co mate kdo za problem s policii.... ti lidi, at uz sou to hnupi nebo v pohode, si jen delaji svou praci. Na ceste jsou jasne dana pravidla - jedu-li v norme, tak at si zablikaji, kouknou, pokecame, nashle a jedu dal... pokud neco nemam O.K., jsem prase nebo podobne, musim pocitat s tim, ze jednou na kazdyho dojde. Tudiz nechapu povyk, Martasi, nezlob se, kvuli mlhovkam...meli pravdu... a pana jmenem Siby6.7 nebo jak se to jmenuje...no, co na to rict..... koukni muj podpis. Vzpomenes si na ty idioty, az ti nekdo bude vybirat karu nebo budes mit od naky smazky (priklad) nuz na krku a ti idioti budou prave nekde honit podobnyho vola jako ses ty, namisto toho, aby byli pobliz.
Souhlasim mlhovky patřej do mlhy, fakt jsem je zapnul na 10min ve dne , jelikož jsem z nich měl radost jak malej kluk, no tak jsem udělal píčovinku :wink: naštvalo mě jen jak se toho tady hned lidi chytaj a dělaj ze mě piráta silnic :? kdyby za volantem přemejšlel každej tak jako se snažim já (teda když zrovna nemam radost z novejch mlhovek) tak by neumírali lidi! :!: Jinak nikdy bych před policií neujížděl, mam z nich přirozenej respekt, no a když už mě zastavěj tak to holt musim vzít jako chlap, však oni mi hlavu neutrhnou a prachy byli a budou...ÁMEN.. :lol:
Má EX nejvíc nejlepší 34:
muj-milasek-e34-t46558.html
Obrázek

horis
Slabší duchem

Příspěvek od horis » 11. 11. 2007 12:03

Asmodeus píše:
Mpower píše: ale za predpokladu, ze uz se nekdo zacne honit, nemeli by nahodou byt benga Ti rozumnejsi, kdo si rekne mame jeho spz, podame si ho potom, serem na honicky, bud nekoho muze sundat ten trouba pred nama nebo dokonce my? Nikdo mi nevymluvi, ze policie ma padnej duvod k sledovani pachatele, jak oni tomu rikaj, podezreni z trestne cinnosti, to ze se nekdo rozhodne honit je jedna vec, ale v momente, ze bezmozci( jinak nic proti pcr, dokazou bejt i funkcni) na tuhle hru pristoupi, tak je neco spatne.
A napadlo tě někdy, že policajti můžou mít důvodné podezření, že dotyčný podezřelý je třeba namrdaný jak hovado a proto ujíždí?? Jasně, máme jeho SPZ (RZ), podáme si ho jindy, třeba až bude za tři dny střízlivý, protože on by se nám mohl, chudáček najebaný, třeba vybourat a mohl by si udělat bebí....
Když ujíždí, šmejd, klidně ať po něm i vystřelí. Asi není něco vy rychtyku, když panáček prchá, nemyslíš?
Normálně tomu neveřím ..... :roll: :roll: Mů oponent a napíše to samé, co bych naspal já :!: Skutečně, pod to se i podepíšu :!: Lépe bych to nenapsal :wink: Teď vážně, máš pravdu, k tomu není co dodat ..... Každému trapákovi co takhle ujíždí, přeji ve stovce pevný mostní pilíř a nejlépe čelně, příště si to rozmyslí (pokud to přežije), ujíždět před Policií a ohrožovat ostatní účastníky, včetně chodců ... :? :? Všem kamarádum říkám, neujíždějte te, nemá to cenu, zastav jim, zkontrolují tě, nech je vykecat :wink: a za 5 min. (většinou ) jedeš dál. Jejich řeči nekomentuj, odkývej jim to a je to .... Když ujíždíš, většinou tě dohoněj, někam to nasypeš, někoho zabíš, zmrzačíš, auto zničíš, potom dostaneš stejně na piču, budeš tam za blbečka, prostě to nemá cenu ... Takhle to většinou končívá .... :? Jenom proto že měl např. propadlou STK :lol: Poslední dobou je to móda si dávat závody, pak to dopadá jak ten blb v Jihlavě, chytil 13 kulek do auta. Já být tou jeho přítelkyní, ukopnu mu tu jeho negramotnou držku, takhle jí ohrozil. Vždyť jí mohli zastřelit, pár kulek jí letělo vedle hlavy. A ten blbeček bude dneska poukazovat na to, že tekhle se na auto nestřílí .... Prý se má jen do kol :!: Hmmm, taky se má na výzvu zastavit, atd ..... On asi věděl proč nezastavit, když odjížděl od restaurace a letos v dubnu propil řidičák .... :? Doufám, že mu ho vemu na hóóódně dlooho :!:
e30 323i :arrow: e30 320i :arrow: e34 535i :arrow: e30 320Ci :arrow: e39 528i :arrow: e30 325i

horis
Slabší duchem

Příspěvek od horis » 11. 11. 2007 12:06

soraxcz píše:
Venca píše:
Marťas Schneider píše:
Osoba bez zjevných anomálií = pohoda.
takze napr jen proto ze sem mel necely dva roky dredy... a byl sem porad uplne stejne jako sem ted.... bych byl pro tebe rizikovej faktor... ale bohuzel je to tak... vsichni v cechach kdyz vydi anomalii kterou by si nepripustili tak hned musi plasit... proto sem je taky dal dolu.. silnicni kontrola 2x tydne a pohled jako bych nemel mozek me zacinaly stvat... :/ njn ale hura vsem co soudi podle vzhledu... :lol:
Někdy si udělá člověk obrázek podle písma.... One třeba vidím s y, to je na 3. třídu základky ..... :wink: :oops: :oops: :oops: Co dodat, překlep to asi nebude :!:
e30 323i :arrow: e30 320i :arrow: e34 535i :arrow: e30 320Ci :arrow: e39 528i :arrow: e30 325i

MarfyE34

Příspěvek od MarfyE34 » 11. 11. 2007 12:08

Tweety píše:Marťas, zák. 361/2000 Sb. paragraf 32...přečti si ho
Co je to za zákon? Kůli mlhovkám? Chlapy já na ně vážně nejezdim, to bylo poprvé a naposled :?
Obrázek

horis
Slabší duchem

Příspěvek od horis » 11. 11. 2007 12:15

Marťas ..... :wink:

Zákon č. 361/2000 Sb.

– Zákon o provozu na pozemních komunikacích

§32 - Osvětlení vozidel
Vozidlo musí mít za jízdy při snížené viditelnosti rozsvícena obrysová a potkávací nebo dálková světla, pokud je jimi vybaveno podle zvláštního právního předpisu.[2]
Motocykl a moped musí mít za jízdy rozsvícena obrysová světla, pokud jsou jimi vybaveny podle zvláštního právního předpisu,[2] a potkávací světla.
V období mimo část kalendářního roku, pro kterou je stanoven letní čas podle zvláštního právního předpisu,[18] musí mít vozidlo za jízdy rozsvícena obrysová světla a potkávací světla nebo obrysová světla a světla pro denní svícení, pokud je jimi vybaveno podle zvláštního právního předpisu.[2]
Řidič nesmí užít dálková světla, je-li vozovka dostatečně a souvisle osvětlena nebo mohl-li by být oslněn řidič protijedoucího vozidla, řidič vozidla jedoucího před ním nebo jiný účastník provozu na pozemních komunikacích, strojvedoucí vlaku, řidič jiného drážního vozidla nebo řidič plavidla. Při zastavení vozidla před železničním přejezdem nesmí řidič užít ani potkávací světla, pokud by jimi mohl oslnit řidiče vozidla v protisměru.
Přední světla do mlhy smí řidič užít jen za mlhy, sněžení nebo hustého deště. Zadní světla do mlhy musí řidič za mlhy, sněžení nebo hustého deště užít vždy.
Činná plocha světel nesmí být zakryta nebo nadměrně znečištěna.

MarfyE34

Příspěvek od MarfyE34 » 11. 11. 2007 12:17

horis píše:
soraxcz píše:
Venca píše: takze napr jen proto ze sem mel necely dva roky dredy... a byl sem porad uplne stejne jako sem ted.... bych byl pro tebe rizikovej faktor... ale bohuzel je to tak... vsichni v cechach kdyz vydi anomalii kterou by si nepripustili tak hned musi plasit... proto sem je taky dal dolu.. silnicni kontrola 2x tydne a pohled jako bych nemel mozek me zacinaly stvat... :/ njn ale hura vsem co soudi podle vzhledu... :lol:
Někdy si udělá člověk obrázek podle písma.... One třeba vidím s y, to je na 3. třídu základky ..... :wink: :oops: :oops: :oops: Co dodat, překlep to asi nebude :!:
Zdárec chlape, tak co ten dnešek? Čoveče nevíš o někom kdo má na prodej jeden plechovej ráfek na E34? Jsem u nás na kruháči zkoušel driftovat na sněhu a bum schovanej obrubník, a ráfek je po smrti :cry:
Obrázek

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 11. 11. 2007 12:18

soraxcz píše:
Venca píše: Osoba bez zjevných anomálií = pohoda.
No ono tohle jsem taky vždycky odsuzoval. Každý by měl mít svůj styl. Ale stejně jako se traduje policista = idiot, traduje se dredař = idiot. Ono když potkám partu takových lidí ve 23hod. když se vracím s přítelkyní ze zábavy, skoro vždy mají nějaký problém, nebo hloupé připomínky. Ty samé zkušenosti mám z práce, ze střední, ze základky. Prostě byli to lidi, který rádi vybočovali z normálního života...a začínalo to mnohdy vlasy, styly oblékání nebo podobné příznaky. I přes to, že když byli sami, tak šlo o velmi inteligentní a rozumné lidi...bohužel parta několika individuí udělala vždy své.

Horis : Prosim tě, přestaň s češtinou. Já myslim že nikdo není dokonalý a toto ponaučování moc nemusim

Venca

Příspěvek od Venca » 11. 11. 2007 12:19

Marťas Schneider píše:... jsem je zapnul na 10min ve dne , jelikož jsem z nich měl radost jak malej kluk, no tak jsem udělal píčovinku :wink:
Ano, pičovinku.
A tedy je bezpředmětný nadávat, že ti kvůli tomu zastavili.

Taky jsem zprovozňoval přední mlhovky.
Na dvoře jsem vyzkoušel, zda svítí.
Pak jsme čekal na soumrak.
A potom vyjel k vhodné stěně, kde jsem je zhruba nastavil, aby svítily, kam mají. Následně jsem zkusil, jak se s nimi jede, co jsou schopny osvítit - protože bylo jasno, zkoušel jsem to na okresce, kde nic nejezdí.

A pak jsem měl taky radost, jak jsem to zmáknul.
------
Každej holt uvažujeme trochu jinak.
Kdopak v tomto případě postupoval správně a kdo nikoli?
A čím to asi bude?

horis
Slabší duchem

Příspěvek od horis » 11. 11. 2007 12:22

Marťas Schneider píše:
horis píše:
soraxcz píše: Někdy si udělá člověk obrázek podle písma.... One třeba vidím s y, to je na 3. třídu základky ..... :wink: :oops: :oops: :oops: Co dodat, překlep to asi nebude :!:
Zdárec chlape, tak co ten dnešek? Čoveče nevíš o někom kdo má na prodej jeden plechovej ráfek na E34? Jsem u nás na kruháči zkoušel driftovat na sněhu a bum schovanej obrubník, a ráfek je po smrti :cry:
Jóó, dneska ten mini sraz .... No já ti ještě vědět... Vidíš ten humáč venku co padá, ne ..... Zeptám se Petra, ten má vše, neboj... :lol:

fot Tweety

Sorry, tak snad jsem ČEŠI, je to náš mateřský jazyk ..... Nikoho nebudu moralizovat za chybu - taky jí udělám, nejsem lingvista a ani češtinář, ale když ti dosp. chlap dává kázání a napíše vydí - fuj, já to snad ani nenapíšu, tak se musím ozvat !! To se nezlob !

zahy

Příspěvek od zahy » 11. 11. 2007 12:25

pise se snad jsme cesi,ne snad jsem cesi

sorry kdyz vidim chybu tak se musim ozvat
Citroen Xm 2,1td 780 500km
e34 525tds touring 258 500km
e30 325tds rekonstruktion-new motor pripraven

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 11. 11. 2007 12:27

zahy píše:pise se snad jsme cesi,ne snad jsem cesi

MarfyE34

Příspěvek od MarfyE34 » 11. 11. 2007 12:27

Venca píše:
Marťas Schneider píše:... jsem je zapnul na 10min ve dne , jelikož jsem z nich měl radost jak malej kluk, no tak jsem udělal píčovinku :wink:
Ano, pičovinku.
A tedy je bezpředmětný nadávat, že ti kvůli tomu zastavili.

Taky jsem zprovozňoval přední mlhovky.
Na dvoře jsem vyzkoušel, zda svítí.
Pak jsme čekal na soumrak.
A potom vyjel k vhodné stěně, kde jsem je zhruba nastavil, aby svítily, kam mají. Následně jsem zkusil, jak se s nimi jede, co jsou schopny osvítit - protože bylo jasno, zkoušel jsem to na okresce, kde nic nejezdí.

A pak jsem měl taky radost, jak jsem to zmáknul.
------
Každej holt uvažujeme trochu jinak.
Kdopak v tomto případě postupoval správně a kdo nikoli?
A čím to asi bude?

Zdárec, já nenadávam kůli tomu že mě zastavili za mlhovky to chápu, ale mě poslední dobou zastavovali jen tak běžná kontrola, dřív když jsem měl golfa tak mě stavěli tak 1 do roka, holt obyč tuctový auto. A pravdu máš ty mlhovky zkoušet na místě a u zdi je seřizovat ještě lepší. Zajímavý je že já je mam obě v jedný rovině a to je každá z jinýho auta počítám, a vůbec jsem je nešteloval :wink: náhoda
Obrázek

Venca

Příspěvek od Venca » 11. 11. 2007 12:31

soraxcz píše:
Venca píše:Osoba bez zjevných anomálií = pohoda.
Ano, osoba s rohy na hlavě - pozor, ten člověk vykazuje anomálii, hrozí nestandartní jednání!
A potvrdilo se, způsobil kolizi.

Chlapec s dredy - pozor, anomálie, ten člověk může dělat nebezpečné chyby!
A taky se potvrdilo - neuměl brát věci do ruky, poškodil zařízení.

Takže to pro mně JE výstraha.

Já to dotyčnýmu nedám najevo, sotva ho vidí, neprohlížím si tu jeho "ozdobu" jak telátko nová vrata.
Ale zvýším vždy pozornost - a pokaždé se mi to jen vyplatilo.

---

Asmodeus

Příspěvek od Asmodeus » 11. 11. 2007 12:42

Já bych tady Marťase za ty mlhovky zase tolik nepéroval! :wink: Když má člověk z něčeho radost... :) Otevřeně říkám, že kdybych si mlhovky na auto čerstvě namontoval, určitě je hned při první jízdě aspoň na chvilku zapnu! :wink: Vždyť to zase není až takový průšvih, aby se tu o tom diskutovalo na pěti stranách.. :)
Na druhou stranu se zase dotyčný nemůže divit, že ho policajti zastavili, to je bez diskuzí!
Takže, Marťas, ať ti ty mlhovky slouží a ať svítí, když mají. :wink:

MarfyE34

Příspěvek od MarfyE34 » 11. 11. 2007 12:46

Asmodeus píše:Já bych tady Marťase za ty mlhovky zase tolik nepéroval! :wink: Když má člověk z něčeho radost... :) Otevřeně říkám, že kdybych si mlhovky na auto čerstvě namontoval, určitě je hned při první jízdě aspoň na chvilku zapnu! :wink: Vždyť to zase není až takový průšvih, aby se tu o tom diskutovalo na pěti stranách.. :)
Na druhou stranu se zase dotyčný nemůže divit, že ho policajti zastavili, to je bez diskuzí!
ÁMEN :lol: A děkuji, tobě taky ať báwec slouží i s mlhovkama :)
Obrázek

horis
Slabší duchem

Příspěvek od horis » 11. 11. 2007 12:47

zahy píše:pise se snad jsme cesi,ne snad jsem cesi

No tak tady se snad jedná o překlep, nemyslíš .... :?: Teď jsem vstával po noční, spal jsem 3,5 hoďky, pomalu ještě nevidím... Ale máš pravdu, měl jsme si to po sobě přečíst... Promiň, ty překlep neuděláš a pokud ano, ozvu se, neboj ... :wink:

P.S. - Už ve škole jsem věděl, že věta začíná velkým písmenem.... No vidíš, jak jednoduché, co ..... 8)

Ukončuji debatu na téma pravopis a překlepy........ :?

horis
Slabší duchem

Příspěvek od horis » 11. 11. 2007 12:50

Marťas Schneider píše:
Asmodeus píše:Já bych tady Marťase za ty mlhovky zase tolik nepéroval! :wink: Když má člověk z něčeho radost... :) Otevřeně říkám, že kdybych si mlhovky na auto čerstvě namontoval, určitě je hned při první jízdě aspoň na chvilku zapnu! :wink: Vždyť to zase není až takový průšvih, aby se tu o tom diskutovalo na pěti stranách.. :)
ÁMEN :lol: A děkuji, tobě taky ať báwec slouží i s mlhovkama :)
Uděláme to jednoduše. Já ti je odpoledne odmontuji, prodáme je a půjdem do hospody něco polknout .... No a ty už na ně nebudeš jezdit a nikdo tě tady nebude mrd.t jak malého kluka :wink: A ty moje mi budeš závidět, jo ... 8)

Odpovědět