Policajti a BMW!!!

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Odpovědět
Venca

Re: mlhovka

Příspěvek od Venca » 10. 11. 2007 18:16

Marťas Schneider píše:

ok konec rozpravy jdu dospívat a vypínam comp, měj se Nadváclave
Každej má trochu jiný možnosti dospět.

U tebe to ještě bude nějaký čas trvat, to je dáno současným stavem společnosti - nic tě nenutí.

Oldman
člen E30.cz

Re: mlhovka

Příspěvek od Oldman » 10. 11. 2007 18:23

Do kamene tesati tato slova
ex E 30 318i,E 30 320i ex,E 30 316i A Blue Angel ex, E 30 325 Silver Lady, chromáčik,ex E36 325i kupé,now e36 kupé 2.5 White homeless

horis
Slabší duchem

Příspěvek od horis » 10. 11. 2007 18:28

Marťas,

mě nestaví vůbec tak čím to je ???? :wink: Já bych ani stopařům nestavěl 8) A moje kamarády v BMW taky nestaví... Neboj, známe se teprve cca měsíc, brzy nebudou ani tebe stavět, to ti zařídím.... :lol:

Vidíš a ty mi říkáš, nehádej se s nima. A sám to děláš ... Já už to třeba pochopil ... že to nemá cenu :roll:

K těm mlhovkám..... Včera kolem 14 hodiny jedu se starou v bawku, omylem jsem měl zapnuté mlhovky, přísahám. Tam na Kárance, v té jednosměrce ( Marťas ví kde ). No a přede mnou jel Mercedes, taková ta loď v kombíku. Najednou zastavil, pustil výstražný, říkám asi hledá místo na parkování. Hovno, vylezl děda cca 60 let, šel ke mě, říkám babě asi se bude ptát na cestu. Stáhnu okénko v autě a děda mi slušně vysvětli, že se přes den jezdí na tlumenné světla a že mám já rozsvícené mlhovky. Vše jsem odkýval jak oslík, mlhovky vypnul a zapnul potkávačky. Nezmohl jsem se na slovo. Děda skočil do medvěda, šlápl na plyn a svižně odjel.... Po dlouhé době mě někdo zmrdal na tři doby... Nezmohl jsem se ne slovo. I baba mi říká, že takhle vykulenýho mě ještě neviděla.... a že nechápe, že jsem mu nic neřekl ... No měl pravdu. Každý si nedovolí mě takhle natřít :cry:

Za chvilku mi začíná noční, ihned píšu na sebe oznámení o dopr. přestupku, v PO. ho zašlu na magistrát k projednání. Doufám že mi vemou alespoň 2 body, pokutu si udělím sám.

Tolika k mlhovkám, někdy se stane, že člověk zapomene... 8)
e30 323i :arrow: e30 320i :arrow: e34 535i :arrow: e30 320Ci :arrow: e39 528i :arrow: e30 325i

Sid6.7

Vyškováci znají

Příspěvek od Sid6.7 » 10. 11. 2007 18:34

Kluci, přijeďte si někdy s BMW k nám do Vyškova .... já si tak jedu minulej tejdem ve své udělané ex E30 po průtahu, ve 02:00 ráno, 50km/h. Proti me OCTAVIA II 1,6 Fsi .. mihuli jsme se. Najednou vidim ve špiglu jak to přez dvojitou plnou a přez přechod votočili a rozjeli se zamnou, tak jsem podřadil na 3, chytil jsem volant obouma rukama a plyn na podlahu ... ujížděl jsem asi 200 m a už jsem viděl zamnou v odrazech baráků modrý světla majáku.... nebudu to natahovat, ujel jsem jim. Ostatně jako vždycky ... Přijel jsem před barák, ti dva kokoti co mě honili tam dojeli, já už vylízal z auta a oni přijeli, prohlídli si mě jako by mě naznali, vycouvali z ulice a jeli dořiti !!! Je nás tady s těma bávama kár kuků. Asi čtyři. Ti policajti nás znají, vědí o nás ... nemůžou nám nic ... a přes to všechno to byla honička jak z KOBRY 11. Tak stálo jim to za to idiotum ???
774 266 255; Škoda 105, Škoda 120, Toyota Corolla E9 1,6S, Alfa Romeo 164 2,5 TD SUPER, BMW 735iA, Dodge Interpid 3,5 V6 24v, muj mazel BMW e30 2,0 r.v 91, BMW 525i e34 141 kW, e30 KABRIO a teď e39 528i Tiptronic FULL

MarfyE34

Příspěvek od MarfyE34 » 10. 11. 2007 19:09

horis píše:Marťas,

mě nestaví vůbec tak čím to je ???? :wink: Já bych ani stopařům nestavěl 8) A moje kamarády v BMW taky nestaví... Neboj, známe se teprve cca měsíc, brzy nebudou ani tebe stavět, to ti zařídím.... :lol:

Vidíš a ty mi říkáš, nehádej se s nima. A sám to děláš ... Já už to třeba pochopil ... že to nemá cenu :roll:

K těm mlhovkám..... Včera kolem 14 hodiny jedu se starou v bawku, omylem jsem měl zapnuté mlhovky, přísahám. Tam na Kárance, v té jednosměrce ( Marťas ví kde ). No a přede mnou jel Mercedes, taková ta loď v kombíku. Najednou zastavil, pustil výstražný, říkám asi hledá místo na parkování. Hovno, vylezl děda cca 60 let, šel ke mě, říkám babě asi se bude ptát na cestu. Stáhnu okénko v autě a děda mi slušně vysvětli, že se přes den jezdí na tlumenné světla a že mám já rozsvícené mlhovky. Vše jsem odkýval jak oslík, mlhovky vypnul a zapnul potkávačky. Nezmohl jsem se na slovo. Děda skočil do medvěda, šlápl na plyn a svižně odjel.... Po dlouhé době mě někdo zmrdal na tři doby... Nezmohl jsem se ne slovo. I baba mi říká, že takhle vykulenýho mě ještě neviděla.... a že nechápe, že jsem mu nic neřekl ... No měl pravdu. Každý si nedovolí mě takhle natřít :cry:

Za chvilku mi začíná noční, ihned píšu na sebe oznámení o dopr. přestupku, v PO. ho zašlu na magistrát k projednání. Doufám že mi vemou alespoň 2 body, pokutu si udělím sám.

Tolika k mlhovkám, někdy se stane, že člověk zapomene... 8)

:lol: pašák. Neboj seru na všecky
Má EX nejvíc nejlepší 34:
muj-milasek-e34-t46558.html
Obrázek

MarfyE34

Re: Vyškováci znají

Příspěvek od MarfyE34 » 10. 11. 2007 19:10

Sid6.7 píše:Kluci, přijeďte si někdy s BMW k nám do Vyškova .... já si tak jedu minulej tejdem ve své udělané ex E30 po průtahu, ve 02:00 ráno, 50km/h. Proti me OCTAVIA II 1,6 Fsi .. mihuli jsme se. Najednou vidim ve špiglu jak to přez dvojitou plnou a přez přechod votočili a rozjeli se zamnou, tak jsem podřadil na 3, chytil jsem volant obouma rukama a plyn na podlahu ... ujížděl jsem asi 200 m a už jsem viděl zamnou v odrazech baráků modrý světla majáku.... nebudu to natahovat, ujel jsem jim. Ostatně jako vždycky ... Přijel jsem před barák, ti dva kokoti co mě honili tam dojeli, já už vylízal z auta a oni přijeli, prohlídli si mě jako by mě naznali, vycouvali z ulice a jeli dořiti !!! Je nás tady s těma bávama kár kuků. Asi čtyři. Ti policajti nás znají, vědí o nás ... nemůžou nám nic ... a přes to všechno to byla honička jak z KOBRY 11. Tak stálo jim to za to idiotum ???
Někdy se stavim :lol: zazávodit
Má EX nejvíc nejlepší 34:
muj-milasek-e34-t46558.html
Obrázek

horis
Slabší duchem

Re: Vyškováci znají

Příspěvek od horis » 10. 11. 2007 19:14

Sid6.7 píše:Kluci, přijeďte si někdy s BMW k nám do Vyškova .... já si tak jedu minulej tejdem ve své udělané ex E30 po průtahu, ve 02:00 ráno, 50km/h. Proti me OCTAVIA II 1,6 Fsi .. mihuli jsme se. Najednou vidim ve špiglu jak to přez dvojitou plnou a přez přechod votočili a rozjeli se zamnou, tak jsem podřadil na 3, chytil jsem volant obouma rukama a plyn na podlahu ... ujížděl jsem asi 200 m a už jsem viděl zamnou v odrazech baráků modrý světla majáku.... nebudu to natahovat, ujel jsem jim. Ostatně jako vždycky ... Přijel jsem před barák, ti dva kokoti co mě honili tam dojeli, já už vylízal z auta a oni přijeli, prohlídli si mě jako by mě naznali, vycouvali z ulice a jeli dořiti !!! Je nás tady s těma bávama kár kuků. Asi čtyři. Ti policajti nás znají, vědí o nás ... nemůžou nám nic ... a přes to všechno to byla honička jak z KOBRY 11. Tak stálo jim to za to idiotum ???
A stálo to tobě jim ujíždět ?? Spráskal si Oktávku 1,6.....B O M B A ! A co třeba, kdyby to někam narval, he ??? Co bys dělal ?? Co kdybys někoho zabil, co ?? Někoho kdo by šel po chodníku, třeba s kočárkem ??? A nebo otce od rodiny ... Taky by si zde na fóru psal jaká jsi KING, že jsi ujel služební Oktávce která jela proti tobě ??? Asi ne co, .... Nebyl to zbytečné, to ujíždění, co ?? Říkáš, že jsi jel 50 km/h, auto v cajku, co by ti tak udělali.... Za 5 min. jedeš dál .... Buď rád, že jsi nenarazil na akčňáky jako ten blbeček minulý týden v Jihlavě, jak koupil do auta 13 kulek když ujížděl z restaurace a teď hňup si stěžuje ... Ať je rád že to vůbec přežil.

Někdy tady ty lidi skutečně nechápu :roll: :roll: :roll: co si pořád dokazují :!: :!:
e30 323i :arrow: e30 320i :arrow: e34 535i :arrow: e30 320Ci :arrow: e39 528i :arrow: e30 325i

hanys

Příspěvek od hanys » 10. 11. 2007 19:22

honička jak z kobry 11? hmmmm, ale píšeš to jak Andersen to ti jde asi líp než ježdění :? Rozumný člověk nemá se zákonem problémy a prasat je na cestách až moc :twisted:
vyhecuj je až je potkáš v STčku to je dobrá konkurence, ale pojezdit koktavku dokáže i od Rostíka 96ti letá babka.

Mpower

Příspěvek od Mpower » 10. 11. 2007 20:15

tohle neni nic jineho nez buzerace. pul roku jsem travil podstatnou cast dne v na silnici v Irsku, kde neexistuje, aby te benga staveli jen tak, mrknou na spz, v systemu zjisti jestli mas v cajku stk, dan a pojistku, a jak jo, maj te v pici. tady jedes po silnici, bengu se nezdas, a oni hned za tebou, oka beru to, krade se tu vic, co kdyz jsou auta corky. ale za predpokladu, ze uz se nekdo zacne honit, nemeli by nahodou byt benga Ti rozumnejsi, kdo si rekne mame jeho spz, podame si ho potom, serem na honicky, bud nekoho muze sundat ten trouba pred nama nebo dokonce my? Nikdo mi nevymluvi, ze policie ma padnej duvod k sledovani pachatele, jak oni tomu rikaj, podezreni z trestne cinnosti, to ze se nekdo rozhodne honit je jedna vec, ale v momente, ze bezmozci( jinak nic proti pcr, dokazou bejt i funkcni) na tuhle hru pristoupi, tak je neco spatne. co udela clovek kterej za sebou vidi majacky? rekne si a kurva, neco je spatne,a vetsinou prepne do nouzovyho rezimu, zrychli, a riziko jakekoliv nehody se nekolikanasobne zvysi, vzdyt porad cteme v novinach, motorkar se vyboural pri honicce, ridic naboural pri honicce s pcr, a podobny... netvrdim, ze ujizdet pcr je spravne, ale rozhodne nesouhlasim s resenim situace stylem karle pripoutej se, cobra11 pico, dem po nem,po hajzlovi... na ujizdeni u nas nemaji ruce ani prostredky ani ujizdejici, ale co je smutne, ani prislusnici. a to uz vubec nemluvim o situacich, kdy organ evidentne nabuzeny akcnimi serialy zacne za ujizdejicim autem strilet, coz oni se obcas trefi, ale ne tam kam chteji...

tak, a ted se do me puste, ale podle me se policie jen dopousti dalsiho verejneho ohrozeni, nic vic. kdyz nechce zastavit, at jede do haje, stejne neni problem zjistit kdo auto ridil, paky uz na to ma stat velky, a jestli ne, muze si je udelat.

2:martas : na mlhovky jezdim obcas taky, vetsina bmw tak pusobi moooc nasrane :wink:

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 10. 11. 2007 20:38

Marťas, zák. 361/2000 Sb. paragraf 32...přečti si ho

Venca

Příspěvek od Venca » 10. 11. 2007 20:38

Mpower píše:...podle me se policie jen dopousti dalsiho verejneho ohrozeni, nic vic....
No to jistě.

Otázka je, čeho se dopouští ten cool týpek, co
Mpower píše:..rekne si a kurva, neco je spatne,a vetsinou prepne do nouzovyho rezimu, zrychli, a riziko jakekoliv nehody se nekolikanasobne zvysi,..
-------------------------
:twisted:
-------------------------
Ale v poho, týhle zábavy bude čím dál víc - k policii teď po masových odchodech naberou dost akčních borců, nadržených na ostrý akce.

Hustejch týpků, co na to "..pyčo rádi dupnou, když vidí za sebou maják.." bude taky spíš přibejvat, vývoj tomu jen nasvědčuje.

Bude to prdel, sledovat cestou do práce ty vraky, případně i mrtvoly, lemující cesty :twisted:

DC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DC » 10. 11. 2007 20:50

sem asi divnej, ale když za mnou blikaj majáky tak holt zastavim a du si pokecat a zatim to vždy dobře dopadlo, neb mi policie neva
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry

horis
Slabší duchem

Příspěvek od horis » 10. 11. 2007 20:58

DC píše:sem asi divnej, ale když za mnou blikaj majáky tak holt zastavim a du si pokecat a zatim to vždy dobře dopadlo, neb mi policie neva
Nejsi divnej, si naprosto normální... Tak to přeci má vypadat... Bohužel jsou mezi námi blbečkové, co si musí dokázat, že jejich našláplé BMW je rychlejší než Felicie a pak to dopadá, jak to dopadá.... :cry:

Oldman
člen E30.cz

Příspěvek od Oldman » 10. 11. 2007 21:10

Asi to bude místo od místa, moje báwo je teda fakt nápadné, za 6 týdnu možná 10 příležitostí policajti nevyužili, klidně koukali, tak nevím, možná to bude číslem :D :D :D
ex E 30 318i,E 30 320i ex,E 30 316i A Blue Angel ex, E 30 325 Silver Lady, chromáčik,ex E36 325i kupé,now e36 kupé 2.5 White homeless

Helldiver

Příspěvek od Helldiver » 10. 11. 2007 21:28

Ja mam cierne folie, hlucny vyfuk a tmavsie bavo a od marca co jazdim ma polisi nikdy ani len nezastavili a to jazdim prakticky kazdy den - ale je fakt ze vacsinou uplne v norme, hmlovky nezapinam a akonahle zbadam pri ceste kontrolu, tak sa rychlo preradim do pruhu dalej od krajnice ked sa da a drzim sa tak sikmo v zakryte za nejakym autom... Zatial sa to osvedcilo...
E30 325i
E34 535i

euromen

Příspěvek od euromen » 10. 11. 2007 21:32

vy si stěžujete na prkotiny .. mě prudil policajt s pojistkou na auto, mladej nezkušenej odčapl mě ve dvanáct v noci když sem jel s rodičema na letiště, vše dle předpisů a v normě.. že prej je na dobu neurčitou že prej se mu to nezdá.. mě tam prudil asi 40 minut.. blbý je že si zastavil auto s dvěma pojišťovákama.. jednim na místě řidiče a druhej jako zadní spolujezdec.. chudáček.. pak se mu nelíbila věta že na to nemá podle zákona právo (týkalo se to dokladu o zaplacení pojistky, což nemá protože je to věc mezi pojistitelem a pojistníkem)..nejvíc mě pobavila věta "já vás tu nechci pérovat, ale"(ještě 20 minut něco kontroloval přes vysílačku)
dočasný konec BMW :-(

magiccc
Plaváček

Příspěvek od magiccc » 10. 11. 2007 22:43

horis píše:...omylem jsem měl zapnuté mlhovky, přísahám....

...Vše jsem odkýval jak oslík, mlhovky vypnul a zapnul potkávačky...
Jak se ti prosím tě omylem stane, že máš vypnutý potkávačky a zapnutý mlhovky? :roll:
ex BMW e39 528it 142kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 10. 11. 2007 22:44

Marťas Schneider píše:Je sranda číst vaše názory :D Vůbec nikoho nenapadlo že název tohoto tématu je: Policie a BMW a ne JÁ A MLHOVKY POJĎTE MĚ MRDAT!!! Lidi na tomhle foru strašně rádi moralizujou toho druhého,a vlastně ho ani neznaj, je to směšný! To je ode mě vše víc už psát nebudu, jen se budu bavit čtením. nuže pánové prosím o vaše názory:
koukam dalsi co uz prisel na to jak to tady vlastne je :lol: nebudu prudit,jdu zase pryc nebojte se :wink:
nic si z toho nedelej.ja se ted vracel domu a jeden curak vedle druhyho zapominaj vypinat dalky.blikas na ne jak curak a stejne je kolikrat zhasnou az kdyz jsou za tebou.nechapu,to ty lidi mrdaj za tim volantem nebo co.tak me nasrali ze jsem si zapnul mlhovky a sral jsem na ne. :lol: a fakt nechapu k cemu svitej dalkama v obci kde jsou lampy :roll:
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 :-)

horis
Slabší duchem

Příspěvek od horis » 11. 11. 2007 00:53

magiccc píše:
horis píše:...omylem jsem měl zapnuté mlhovky, přísahám....

...Vše jsem odkýval jak oslík, mlhovky vypnul a zapnul potkávačky...
Jak se ti prosím tě omylem stane, že máš vypnutý potkávačky a zapnutý mlhovky? :roll:
Stane se, no ..... Taky se kaju :cry:

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 11. 11. 2007 01:12

opravdu nechapu, co mate kdo za problem s policii.... ti lidi, at uz sou to hnupi nebo v pohode, si jen delaji svou praci. Na ceste jsou jasne dana pravidla - jedu-li v norme, tak at si zablikaji, kouknou, pokecame, nashle a jedu dal... pokud neco nemam O.K., jsem prase nebo podobne, musim pocitat s tim, ze jednou na kazdyho dojde. Tudiz nechapu povyk, Martasi, nezlob se, kvuli mlhovkam...meli pravdu... a pana jmenem Siby6.7 nebo jak se to jmenuje...no, co na to rict..... koukni muj podpis. Vzpomenes si na ty idioty, az ti nekdo bude vybirat karu nebo budes mit od naky smazky (priklad) nuz na krku a ti idioti budou prave nekde honit podobnyho vola jako ses ty, namisto toho, aby byli pobliz.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

Odpovědět