ROZHODNĚ NENÍ, ŘEKNU TO STRUČNĚ PANE PROFESORE, MĚL JSEM Z NICH RADOST TAK JSEM JE ZAPNUL, STAČÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ?!!!!!!!!!!!!!!!Venca píše:Jo, ten název je fakt "Policie a BMW".Marťas Schneider píše:Je sranda číst vaše názoryVůbec nikoho nenapadlo že název tohoto tématu je: Policie a BMW a ne JÁ A MLHOVKY!!! Lidi na tomhle foru strašně rádi moralizujou toho druhého,a vlastně ho ani neznaj, je to směšný! To je ode mě vše víc už psát nebudu, jen se budu bavit čtením. nuže pánové prosím o vaše názory:
Ale obsah příspěvku je o tom, že tě zastavila policie a měla výhrady k tomu, žes svítil v poledne za jasnýho počasí předníma mlhovkama.
Důvod svícení byl podle tebe zkoušení po jejich montáži.
Zajímalo mi, co se dá takto zkoušet.
Podle tebe jestli drží konektorový spoje.
Tedy mi laskavě odpověz, zda je k tomu nutno mít ty konektory pod proudem - zatím jsi napsal "no coment!", což nedává smysl.
Nuže...?
Policajti a BMW!!!
- MarfyE34
Stačí, udělal si radost i kladenskejm švestkámMarťas Schneider píše:ROZHODNĚ NENÍ, ŘEKNU TO STRUČNĚ PANE PROFESORE, MĚL JSEM Z NICH RADOST TAK JSEM JE ZAPNUL, STAČÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ?!!!!!!!!!!!!!!!Venca píše:Jo, ten název je fakt "Policie a BMW".Marťas Schneider píše:Je sranda číst vaše názoryVůbec nikoho nenapadlo že název tohoto tématu je: Policie a BMW a ne JÁ A MLHOVKY!!! Lidi na tomhle foru strašně rádi moralizujou toho druhého,a vlastně ho ani neznaj, je to směšný! To je ode mě vše víc už psát nebudu, jen se budu bavit čtením. nuže pánové prosím o vaše názory:
Ale obsah příspěvku je o tom, že tě zastavila policie a měla výhrady k tomu, žes svítil v poledne za jasnýho počasí předníma mlhovkama.
Tedy mi laskavě odpověz, zda je k tomu nutno mít ty konektory pod proudem - zatím jsi napsal "no coment!", což nedává smysl.
Nuže...?

E36 323i coupé
"ROZHODNĚ NENÍ,..."Marťas Schneider píše:ROZHODNĚ NENÍ, ŘEKNU TO STRUČNĚ PANE PROFESORE, MĚL JSEM Z NICH RADOST TAK JSEM JE ZAPNUL, STAČÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ?!!!!!!!!!!!!!!!Venca píše:Jo, ten název je fakt "Policie a BMW".Marťas Schneider píše:Je sranda číst vaše názoryVůbec nikoho nenapadlo že název tohoto tématu je: Policie a BMW a ne JÁ A MLHOVKY!!! Lidi na tomhle foru strašně rádi moralizujou toho druhého,a vlastně ho ani neznaj, je to směšný! To je ode mě vše víc už psát nebudu, jen se budu bavit čtením. nuže pánové prosím o vaše názory:
Nuže...?
- co není?
"..ŘEKNU TO STRUČNĚ PANE PROFESORE, MĚL JSEM Z NICH RADOST TAK JSEM JE ZAPNUL, .."
- aha, takže jsi na nich vlastně nic nezkoušel?
Ale proč tedy píšeš, žes zkoušel konektory?
- MarfyE34
Pro všechny: ke zkoušení zda drží konektory u mlhovek není potřeba, opakuji není potřeba zkoušet za jízdy. Pro Václava: chtěl jsem být chytrý víš?Venca píše:"ROZHODNĚ NENÍ,..."Marťas Schneider píše:ROZHODNĚ NENÍ, ŘEKNU TO STRUČNĚ PANE PROFESORE, MĚL JSEM Z NICH RADOST TAK JSEM JE ZAPNUL, STAČÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ?!!!!!!!!!!!!!!!Venca píše: Jo, ten název je fakt "Policie a BMW".
Nuže...?
- co není?
"..ŘEKNU TO STRUČNĚ PANE PROFESORE, MĚL JSEM Z NICH RADOST TAK JSEM JE ZAPNUL, .."
1. Co není...?Marťas Schneider píše:Pro všechny: ke zkoušení zda drží konektory u mlhovek není potřeba, opakuji není potřeba zkoušet za jízdy. Pro Václava: chtěl jsem být chytrý víš?Venca píše:"ROZHODNĚ NENÍ,..."Marťas Schneider píše: ROZHODNĚ NENÍ, ŘEKNU TO STRUČNĚ PANE PROFESORE, MĚL JSEM Z NICH RADOST TAK JSEM JE ZAPNUL, STAČÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ?!!!!!!!!!!!!!!!
- co není?
2. Co znamená "chtěl jsem být chytrý víš?" -?
To jako že nejdřív napíšeš, žes chtěl zkoušet konektory, abys vypadal chytře, ale ve skutečnosti sis je rozsvítil z jiného důvodu?
Co je tom chytrýho?
3. Jestli konektory drží nebo nedrží, je možný zkoušet za jízdy, ale má nějaký význam mít ty konektory pod proudem?
- MarfyE34
Václave, papa běž si hrátVenca píše:1. Co není...?Marťas Schneider píše:Pro všechny: ke zkoušení zda drží konektory u mlhovek není potřeba, opakuji není potřeba zkoušet za jízdy. Pro Václava: chtěl jsem být chytrý víš?Venca píše: "ROZHODNĚ NENÍ,..."
- co není?
To jako že nejdřív napíšeš, žes chtěl zkoušet konektory, abys vypadal chytře, ale ve skutečnosti sis je rozsvítil z jiného důvodu?
Co je tom chytrýho?
3. Jestli konektory drží nebo nedrží, je možný zkoušet za jízdy, ale má nějaký význam mít ty konektory pod proudem?
Aha, už chápu.Marťas Schneider píše:Václave, papa běž si hrátVenca píše:1. Co není...?Marťas Schneider píše: Pro všechny: ke zkoušení zda drží konektory u mlhovek není potřeba, opakuji není potřeba zkoušet za jízdy. Pro Václava: chtěl jsem být chytrý víš?
Co je tom chytrýho?
Seš ještě puberťák...
mlhovka
Alespon vidíš,že jen pro to že máš BMW tě opravdu nestavěj.I kdyby si jel v trbantu a svitil mlhovkama tak tě zastavěj stejně.Marťas Schneider píše:

- MarfyE34
Re: mlhovka
Jasně že mě nezastavili jen tak pro nic za nic, jen mě poslední dobou zastavujou moc často a bejvaj to obyč kontroly, prostě si myslej že jsem asi zloděj.mattli píše:Alespon vidíš,že jen pro to že máš BMW tě opravdu nestavěj.I kdyby si jel v trbantu a svitil mlhovkama tak tě zastavěj stejně.Marťas Schneider píše:Už ten název MLHOVÉ SVĚTLO musí být každému jasné k čemu se to má používat.Bohužel tekovejch sobců co s nima svítí pořád je mnoho.

Sorry Marťasi ale tady jsi naletěl sam
chtěl jsi aby se tu spustil(znovu) lavina nadavek na cajty ale ukazalo se že na tomto foru jsou opravdu normalni lidi

Mě v bawu stavěli za rok co ho mam asi 4x jen tak kontrola dokladu, nikdy žadny problem ani zbytečne buzerovani, na Kladno jezdim taky často. Co jsem se dočet tady nebo na bmwklubu tak masitujou hlavně černa bawa a pokus si vzpominam tak maš hlasitějši vyfuk tak se nediv že jsi pro ně jak magnet

Mě v bawu stavěli za rok co ho mam asi 4x jen tak kontrola dokladu, nikdy žadny problem ani zbytečne buzerovani, na Kladno jezdim taky často. Co jsem se dočet tady nebo na bmwklubu tak masitujou hlavně černa bawa a pokus si vzpominam tak maš hlasitějši vyfuk tak se nediv že jsi pro ně jak magnet

- MarfyE34
Máš pravdu, některý jsou normální. No vidiš to by mě nenapadlo, černá barva a hlasitější vejfukARMAN píše:Sorry Marťasi ale tady jsi naletěl samchtěl jsi aby se tu spustil(znovu) lavina nadavek na cajty ale ukazalo se že na tomto foru jsou opravdu normalni lidi
![]()

Naposledy upravil(a) MarfyE34 dne 10. 11. 2007 17:43, celkem upraveno 1 x.
To může bejt taky tím, že už podle stylu jízdy (v noci), popř. podle tvýho zjevu (ve dne) tě policajt vyhodnotí jako objekt hodný kontroly.Marťas Schneider píše:
Jasně že mě nezastavili jen tak pro nic za nic, jen mě poslední dobou zastavujou moc často a bejvaj to obyč kontroly, prostě si myslej že jsem asi zloděj.před týdnem mě zastavily v noci a sám ten policajt řikal že si myslel že jsem to ukradl! Masakr, tady na Kladně je to jak na divokym západu
--------
Jen trocha analogie:
Občas zajišťuju přístupy různých pracovníků cizích firem do všelijakých důležitých objektů, kde se nutno chovat velmi opatrně kvůli nejrůznějším zařízením.
Lidé jsou různí.
Pokud mi přijde někdo, kdo má na hlavě třeba 5 cm dlouhý rohy, tuším problém.
A on zpravidla nastane.
Tedy musím již podle vnějších znaků dotyčného zvyšovat pozornost.
Osoba bez zjevných anomálií = pohoda.
Dredy (např.) = pozor, bude potíž!
A stejně to vidí ten policajt - normální jízda, klid.
Rozsvícený mlhovky - ha, nebezpečnej kousek, stopka!
A vo tom to je.
Takže až budeš opravdu velkej, už se divit nebudeš.

- MarfyE34
Až budu velkej chci bejt taky takovej filozof jako ty VáclaveVenca píše:To může bejt taky tím, že už podle stylu jízdy (v noci), popř. podle tvýho zjevu (ve dne) tě policajt vyhodnotí jako objekt hodný kontroly.Marťas Schneider píše:
Jasně že mě nezastavili jen tak pro nic za nic, jen mě poslední dobou zastavujou moc často a bejvaj to obyč kontroly, prostě si myslej že jsem asi zloděj.před týdnem mě zastavily v noci a sám ten policajt řikal že si myslel že jsem to ukradl! Masakr, tady na Kladně je to jak na divokym západu
--------
Jen trocha analogie:
Občas zajišťuju přístupy různých pracovníků cizích firem do všelijakých důležitých objektů, kde se nutno chovat velmi opatrně kvůli nejrůznějším zařízením.
Lidé jsou různí.
A on zpravidla nastane.
A vo tom to je.

Ne, ani kousek filozofie, ani trochu teorií, jen čistá praxe a realita všedního dne (včetně těch rohů)!Marťas Schneider píše:Až budu velkej chci bejt taky takovej filozof jako ty VáclaveVenca píše:To může bejt taky tím, že už podle stylu jízdy (v noci), popř. podle tvýho zjevu (ve dne) tě policajt vyhodnotí jako objekt hodný kontroly.Marťas Schneider píše:
--------
Jen trocha analogie:
Lidé jsou různí.
A on zpravidla nastane.
A vo tom to je.

- MarfyE34
Včetně jakejch rohů, Nechápu? Co děláš za práci? Jestli to teda neni tajemstvíVenca píše:Ne, ani kousek filozofie, ani trochu teorií, jen čistá praxe a realita všedního dne (včetně těch rohů)!Marťas Schneider píše:Až budu velkej chci bejt taky takovej filozof jako ty VáclaveVenca píše: To může bejt taky tím, že už podle stylu jízdy (v noci), popř. podle tvýho zjevu (ve dne) tě policajt vyhodnotí jako objekt hodný kontroly.
--------
Jen trocha analogie:
Lidé jsou různí.
A on zpravidla nastane.
A vo tom to je.

Nejde o tu práci. V tomto případě jen zajišťuju přístup cizí firmě do objektu.Marťas Schneider píše: Včetně jakejch rohů, Nechápu? Co děláš za práci? Jestli to teda neni tajemství
A ten zástupce cizí firmy má na hlavě rohy. To je takový to, co mívají některá zvířata - býci, berani, krávy.
Jelikož lidé obvykle rohy nemají, cosi mi jasně řekne - Pozor, vyšší pravděpodobnost potíží!
A ty potíže nastanou. Ta osoba odkládá předměty, kam nemá, je jak slon v porcelánu.
Případi s dredama jsou podobní. Taky nutný ostřejší dohled.
Takže když někde letíš s osvětlením, který se značně liší od předepsanýho, logicky poutáš větší pozornost a jsi tedy stavěn a kontrolován.
Ale jak říkám možná ti tyhle věci teprve časem dojdou...
- MarfyE34
Venca píše:Nejde o tu práci. V tomto případě jen zajišťuju přístup cizí firmě do objektu.Marťas Schneider píše: Včetně jakejch rohů, Nechápu? Co děláš za práci? Jestli to teda neni tajemství
A ten zástupce cizí firmy má na hlavě rohy. To je takový to, co mívají některá zvířata - býci, berani, krávy.
Jelikož lidé obvykle rohy nemají, cosi mi jasně řekne - Pozor, vyšší pravděpodobnost potíží!
A ty potíže nastanou. Ta osoba odkládá předměty, kam nemá, je jak slon v porcelánu.
Případi s dredama jsou podobní. Taky nutný ostřejší dohled.
Takže když někde letíš s osvětlením, který se značně liší od předepsanýho, logicky poutáš větší pozornost a jsi tedy stavěn a kontrolován.
Ale jak říkám možná ti tyhle věci teprve časem dojdou...
ok konec rozpravy jdu dospívat a vypínam comp, měj se Nadváclave
Naposledy upravil(a) MarfyE34 dne 10. 11. 2007 18:13, celkem upraveno 2 x.