dalsi vec co si na me vymyslel jsou vyhrivany ostrikovace.nikdy jsem to nemel v ruce a jak jsem koukal tak z bmw jsou ale maj uplne jinou koncovku nez ma motorek ostrikovacu(pry se to vyhrivani pripojuje na kabelaz od motorku)proste na motorku je klasicka koncovka jako je u plastaka treba na potkavackach(oni se trosicku lisej ale jsou si podobny)a na kabelazi od tech ostrikovacu jsou dva konektory.chapu ze jeden bych mel zapojit na motorek a druhej na puvodni kabelaz co vedla k motorku.ale neco mi nejde do hlavy.to ty ostrikovace vyhrejvaj jen ve chvily kdy zmacknu packu ostrikovacu?mohl byste mi nekdo prosim poradit jak se zapojenim a jak vlastne maj spravne fungovat?porad topi jako zrcatka nebo jen pri ostrikovani?diky moc Vlada
Zapojeni vyhrivani ostřikovačů
Zapojeni vyhrivani ostřikovačů
tak kdyz ten predeslej prispevek nikdo nesmazal tak to pripisu a vyuziju k jinymu dotazu.
dalsi vec co si na me vymyslel jsou vyhrivany ostrikovace.nikdy jsem to nemel v ruce a jak jsem koukal tak z bmw jsou ale maj uplne jinou koncovku nez ma motorek ostrikovacu(pry se to vyhrivani pripojuje na kabelaz od motorku)proste na motorku je klasicka koncovka jako je u plastaka treba na potkavackach(oni se trosicku lisej ale jsou si podobny)a na kabelazi od tech ostrikovacu jsou dva konektory.chapu ze jeden bych mel zapojit na motorek a druhej na puvodni kabelaz co vedla k motorku.ale neco mi nejde do hlavy.to ty ostrikovace vyhrejvaj jen ve chvily kdy zmacknu packu ostrikovacu?mohl byste mi nekdo prosim poradit jak se zapojenim a jak vlastne maj spravne fungovat?porad topi jako zrcatka nebo jen pri ostrikovani?diky moc Vlada
Naposledy upravil(a) vlada320 dne 25. 08. 2007 16:48, celkem upraveno 3 x.
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
ödstříkovače
já si myslím že to topí furt já je sice mám ale nezkoumal sem je. podle mě se sepnutím klíčku propojí a vyhřívá a ale nevím jistě
vyhřívá to společně s zrcátkama takže prakticky furt...E36ka už na to má alespon čidlo...
E12-518,E28-518i,E34-525i,Ex34-524td,Ex34-530i V8 touring,Ex34-535i,Ex34 540i V8,E39 520i touring,Ex39-528i,Ex23-735ia,Ex30-318i,Ex36-316i,Ex36-318i cabrio,Ex36-318tds touring,Ex36-328coupe,Ex36-318is coupe,E46 320d
728 36 83 19
728 36 83 19