Auto na projetí Evropy :)
- Night.chimera
- Night.chimera
uz je vidim jak140km/h zdolavaj evropu a navic na ty dalnici to uhonej a taky nepojedout za 6l/100km ale hadam tak za 8l a kolik asi pojedes v pohode s trilitrem v automatu 160km/h??mam pocit ze za 10l/100km myslim ze 730il idealni auto kvalita svezeni a cena a je to nesmrtelny pokud uz nema 600 000km nalitanojakub65 píše:neblbnete stema 3.0. 2.5 atd... kdyz nemaji na hotel tak asi tezko uzivi 6-ti ci 8-mi vál, ja bych sel do motoru VW 1.9 D - atmosféra 47 KW + kombajn kastla (felicia, golf ...), velky objem, maly vykon = nesmrtelnost (ale vysrat se muze cokoliv, kdekoliv samo)
520i E34 M50 pekne auto

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

ze zivota : dalnice 130 km/h (neni max. jela by i víc samo) , 3 osoby, kufr nacvakany + na zadnich sedadlech pres pul auta naklad az ke stropu, spotreba 5.5 l/100km, pohoda, klídek...Night.chimera píše:uz je vidim jak140km/h zdolavaj evropu a navic na ty dalnici to uhonej a taky nepojedout za 6l/100km ale hadam tak za 8l a kolik asi pojedes v pohode s trilitrem v automatu 160km/h??mam pocit ze za 10l/100km myslim ze 730il idealni auto kvalita svezeni a cena a je to nesmrtelny pokud uz nema 600 000km nalitanojakub65 píše:neblbnete stema 3.0. 2.5 atd... kdyz nemaji na hotel tak asi tezko uzivi 6-ti ci 8-mi vál, ja bych sel do motoru VW 1.9 D - atmosféra 47 KW + kombajn kastla (felicia, golf ...), velky objem, maly vykon = nesmrtelnost (ale vysrat se muze cokoliv, kdekoliv samo)

- Night.chimera
hm ale mackate se na sedackach a nejdete 8 hodin hm??pak teprve by jsi ocenil BMW a s tou spotrebou je to nejaky divny kazdopadne jestli chtej ject a pak vysileni lehnout a spat tak jim to doporucuju takyjakub65 píše:ze zivota : dalnice 130 km/h (neni max. jela by i víc samo) , 3 osoby, kufr nacvakany + na zadnich sedadlech pres pul auta naklad az ke stropu, spotreba 5.5 l/100km, pohoda, klídek...Night.chimera píše:uz je vidim jak140km/h zdolavaj evropu a navic na ty dalnici to uhonej a taky nepojedout za 6l/100km ale hadam tak za 8l a kolik asi pojedes v pohode s trilitrem v automatu 160km/h??mam pocit ze za 10l/100km myslim ze 730il idealni auto kvalita svezeni a cena a je to nesmrtelny pokud uz nema 600 000km nalitanojakub65 píše:neblbnete stema 3.0. 2.5 atd... kdyz nemaji na hotel tak asi tezko uzivi 6-ti ci 8-mi vál, ja bych sel do motoru VW 1.9 D - atmosféra 47 KW + kombajn kastla (felicia, golf ...), velky objem, maly vykon = nesmrtelnost (ale vysrat se muze cokoliv, kdekoliv samo)

520i E34 M50 pekne auto

kdyby se jelo ve 4 lidech tak bych se te feliny nebalNight.chimera píše:hm ale mackate se na sedackach a nejdete 8 hodin hm??pak teprve by jsi ocenil BMW a s tou spotrebou je to nejaky divny kazdopadne jestli chtej ject a pak vysileni lehnout a spat tak jim to doporucuju takyjakub65 píše:ze zivota : dalnice 130 km/h (neni max. jela by i víc samo) , 3 osoby, kufr nacvakany + na zadnich sedadlech pres pul auta naklad az ke stropu, spotreba 5.5 l/100km, pohoda, klídek...Night.chimera píše: uz je vidim jak140km/h zdolavaj evropu a navic na ty dalnici to uhonej a taky nepojedout za 6l/100km ale hadam tak za 8l a kolik asi pojedes v pohode s trilitrem v automatu 160km/h??mam pocit ze za 10l/100km myslim ze 730il idealni auto kvalita svezeni a cena a je to nesmrtelny pokud uz nema 600 000km nalitanoale to z ty evropy nic mit nebudou hihi

- Night.chimera
ja bych se bal neda se tam spat malo mista a ten ctyrval strasne rve protoze neni zprevodovanej na rychlostjakub65 píše:kdyby se jelo ve 4 lidech tak bych se te feliny nebalNight.chimera píše:hm ale mackate se na sedackach a nejdete 8 hodin hm??pak teprve by jsi ocenil BMW a s tou spotrebou je to nejaky divny kazdopadne jestli chtej ject a pak vysileni lehnout a spat tak jim to doporucuju takyjakub65 píše: ze zivota : dalnice 130 km/h (neni max. jela by i víc samo) , 3 osoby, kufr nacvakany + na zadnich sedadlech pres pul auta naklad az ke stropu, spotreba 5.5 l/100km, pohoda, klídek...ale to z ty evropy nic mit nebudou hihi
520i E34 M50 pekne auto

- Night.chimera
Dneska som mal auto v servise na vymenu capu a brzdovych platniciek a na cestu do viedne som si teda musel pozicat bratovu feldu
. Uz mi to auto nespominajte, som sa skoro vysypal, na mojej 325i som zvyknuty, ze napriklad v zatacke si moze ubrat plyn ako chcem a s autom to nic nespravi a tu feldu to na mokrej ceste uplne roztancuje
. A sedi sa v tom tiez znacne blbo, vysoko a sedadla hroza, zlate recara so super bocnym vedenim, do toho zapadnem a drzi ma to, tu sa clovek sucha jak na gauci... A vybracie toho motora, ktore som citil cez radicku am vyslovene znervoznovali. A aby bolo jasne, nie je to ziadna rozlietana mrdka, ma 90tkm, vacsinu najazdila moja mama, ktora s tym isla dochodcovskym tempom, su tam nedavno (3000km dozadu )menene brzdy a tlmice... Ale proste koncepcia toho auta je na akukolvek dlhsiu jazdu nevhodna...

E30 325i
E34 535i
E34 535i
felinu neeeeeee
po 100 km tě bolí prdel,záda,nohy....a když vystoupíš tak se hodinu narovnáváš!!!!!!!!!
nedělám si srandu,mluvím z vlastní zkušenosti
po 100 km tě bolí prdel,záda,nohy....a když vystoupíš tak se hodinu narovnáváš!!!!!!!!!
nedělám si srandu,mluvím z vlastní zkušenosti

dřív jsem byl normální zdravý uživatel 318i E30 TOURING
ale pak jsem onemocněl - diagnosis: V8 POSITIVE - virus 530i E34 ( MOJE PEŤKA)

www.v8bandits.com
ale pak jsem onemocněl - diagnosis: V8 POSITIVE - virus 530i E34 ( MOJE PEŤKA)

www.v8bandits.com
Jedenkrat jsem pretrpel ve felde vedle ridice cestu Praha Hamburg a zpet. NEVER MORE
To auto ma strasne uzky prostor na nohy, kvuli podbehu.
Kdybych resil auto na prazdniny, tak bych v predstihu koupil E34 525i v dobrem stavu, ujel bych po cz par set km. A s touto zkusenosti bych sel za Rudolfem at opravi zavady, vymeni kapaliny, svicky, brzdy. Pak bych s autem jezdil dalsich 1000km jestli je vse ok. Pak teprv na Jizdu.
Ve ctyrech se to letadlem nevyplati a do petky se vejdete. Auto koupit za ~60k a dalsich ~15k dat na servis pred cestou.
Paklize pojedete 5k km, tak se do 90k czk vejdete

To auto ma strasne uzky prostor na nohy, kvuli podbehu.
Kdybych resil auto na prazdniny, tak bych v predstihu koupil E34 525i v dobrem stavu, ujel bych po cz par set km. A s touto zkusenosti bych sel za Rudolfem at opravi zavady, vymeni kapaliny, svicky, brzdy. Pak bych s autem jezdil dalsich 1000km jestli je vse ok. Pak teprv na Jizdu.
Ve ctyrech se to letadlem nevyplati a do petky se vejdete. Auto koupit za ~60k a dalsich ~15k dat na servis pred cestou.
Paklize pojedete 5k km, tak se do 90k czk vejdete

Na dlouhejch cestách se teprve vidí jak jsou ty malý auta nepraktický. Sednu do Nissana Micry a po hodině mě bolej záda a to jsem rád že řídím (nejvíce místa) v zadu je to tragédie to je snad lepší vzadu ve 120áce. Pak taky na dálnici neni o co opřít nohu a začíná bolet noha od plynu (pokud nejezdíte na podlahu
) A věřte že po 200km to začne štvát, uplně nejhorší jsou ovšem bočnice dveří, u každého normálního auta si tam položíte vklidu ruku u Micry ne je to tak uzké že máte prostě smůlu. UFF tak jsem se vykecal, dneska jsem jel totiž v Primeře 30km v uplný mlze (odešla řídící jednotka topení nebo co) a v dešti se všechno mlží no šílený fakt za trest, hlavně po městě, o zimě ve vnitř se už ani nezminuju... Ještě že mám natrénovanou jízdu na slepo ze 120ci ale i tak..... 

Rezavějící stodvacetštyry, zinkovaná 996, W211 type RAL 1015 v astronomickym nájezdu, hrdý majitel fichtla
ja jsem si pred mesicem koupil e30 (: 32Oi 1985 ale jinak je to 89... zatim s ni mam 1500km a prisel jsem jen na par musek... do leta bych ho chtel vysperkovat a po mature planuju jet Francie==> spanelsko==> italie==> recko a pak nekudy spatky (: pojedeme nejspis ve 2 s mladou a nebo ve 3 pozname... ale prijde mi ze to bude urco lepsi nez se sulcovat v golfovi nebo neco na ten styl.. a na dalky ta spotreba taky nebude takova hruza... clovek to nemusi honit a proste sem si to auto zamiloval... nic jinyho uz nechci a je to moje jasna volba na leto...
BMW 4 EWER

BMW 4 EWER

BMW E30 320i 1987 chromáček <= RIP 23.1.2009