Mpower píše:320i e30, ktera bez problemu pojede 325i e30? ma tam byt 325i bo 325e, klidne me oprav, jen me to zaskocilo. osobne bych se na to i podival, nechcete nekdo neco podobneho zorganizovat? vemem klobasky, naky pivka, proste pohoda sraz..Mišma píše:nahodou jsem přes nabídku toho auta zabloudil až sem a jsem udivenej, co se tady děje díky jednomu sání, které se jistě dá z fotky rozpoznat,ale úplně přesně se dá změřit průměr hadice sání k váze a to je to co měl poradit hned ten první,kdo na to reagoval. Na druhou stranu mezi našimi e30 jsou 320i, které bez problémů pojedou 325i, stejně jako některé 325i pojede M50, prostě tohle je diskusní a ne hádací fórum. Jinak je auto moc pěkné, kéž by vjich po našich naprosto šílených silnicích vydrželo jezdit víc.
Duchem slabší radí
E36 323i coupé
A všechno to bude pořádat HorisPawka G. píše:Mpower píše:320i e30, ktera bez problemu pojede 325i e30? ma tam byt 325i bo 325e, klidne me oprav, jen me to zaskocilo. osobne bych se na to i podival, nechcete nekdo neco podobneho zorganizovat? vemem klobasky, naky pivka, proste pohoda sraz..Mišma píše:nahodou jsem přes nabídku toho auta zabloudil až sem a jsem udivenej, co se tady děje díky jednomu sání, které se jistě dá z fotky rozpoznat,ale úplně přesně se dá změřit průměr hadice sání k váze a to je to co měl poradit hned ten první,kdo na to reagoval. Na druhou stranu mezi našimi e30 jsou 320i, které bez problémů pojedou 325i, stejně jako některé 325i pojede M50, prostě tohle je diskusní a ne hádací fórum. Jinak je auto moc pěkné, kéž by vjich po našich naprosto šílených silnicích vydrželo jezdit víc.dobrej nápad
Clio RS 2009 - malá raketa odešla. Ropa TDCi power přišla
Ty si nedáš pokoj ... A pak kdo je tady duchem slabší .... Mě už to dávno omrzelo ... A propo, beru si tě já pořád do huby, co ??? Ale co, na nic jiného se nezmůžeš, tak pokračuj, ostatní tě budou chválit a plácat po zádech, jak si to pašáku Horisovi prostřednitvím disk. fóra, pěkně z obýváku, n a n d a lmarty87 píše:A všechno to bude pořádat HorisPawka G. píše:Mpower píše: 320i e30, ktera bez problemu pojede 325i e30? ma tam byt 325i bo 325e, klidne me oprav, jen me to zaskocilo. osobne bych se na to i podival, nechcete nekdo neco podobneho zorganizovat? vemem klobasky, naky pivka, proste pohoda sraz..dobrej nápad
P.S. - občas mi tě je velmi líto .....
e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i
Ano, je to o ničem souhlasím ..... No že bych si zasloužil takovou slávu ??? Tak ano, to beru. A stejně nejsi schopen o ničem jiném se rozumně bavit, tak alespoň zde si můžeš ulevovat. Třeba tě to zahřeje u srdce, jaký si machr, pořád se do někoho navážet. Je mi jasné, že u PC máš min. 195 cm a 130kg
A ta lítost platí, dokud se nezměníš....
Táák a pokračuj, nandej mi to
a já se za hoďku příjdu podívat, co jsi kde opsal a co jsi si na mě připravil 
Táák a pokračuj, nandej mi to
e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i
- Lospiratos
- Night.chimera
-
eu_cze_killca
pokec
Já fakt trochu nechápu proč tady řešíte takový pičoviny. Pořát do kola místo abyste kutily auto přidaly pár přízpěvků a byly v klidu. dyť tu skoro každý řídime tu super věc jménem BMW. to pak vypadá jak kdybysme se při nejbližším srazu měli navzájem pozabíjet. tak to je vše
a horis buď v klidu a vyser se na ně, mě se tvoje auto líbí
Re: pokec
Jsem v klidu a ready... nebojJardžíno píše:Já fakt trochu nechápu proč tady řešíte takový pičoviny. Pořát do kola místo abyste kutily auto přidaly pár přízpěvků a byly v klidu. dyť tu skoro každý řídime tu super věc jménem BMW. to pak vypadá jak kdybysme se při nejbližším srazu měli navzájem pozabíjet. tak to je vše![]()
e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i
Re: pokec
...no pac Rostik ma kary fakt prisnyhoris píše:Jsem v klidu a ready... nebojJardžíno píše:Já fakt trochu nechápu proč tady řešíte takový pičoviny. Pořát do kola místo abyste kutily auto přidaly pár přízpěvků a byly v klidu. dyť tu skoro každý řídime tu super věc jménem BMW. to pak vypadá jak kdybysme se při nejbližším srazu měli navzájem pozabíjet. tak to je vše![]()
a horis buď v klidu a vyser se na ně, mě se tvoje auto líbíNo vidíš, tobě se moje auto líbí, kamarádům taky, na fóru taky a Rostík ho třeba nazval tuzingem tak co dodat ...
![]()
![]()
Proto to neřeším, každý má na věc jiný názor. A zrovna o jeho autě jsme napsal že se mi líbí... Jak býv. e30 335i, tak e34 535i
ex:e30 318is,324d,325iAT,316iT,e36 325Ci,e36 320i,e34 520i,e46 330dt, e46 325iT, e46 330i, e46 330d -> ???

Autoskla, dovoz aut z D, běžný servis.

Autoskla, dovoz aut z D, běžný servis.
pokec
no tak to je v poho buď tak jak si a je to
né. já tu mám taky problémy ale co nechám ať si každý pokecá. i když nechápu kdo některé jedince pustil z klece. tak ať se daří a snad se někdy potkáme na nějákem tuningu
teda pro jiné občany tuzing srazu
čau
-
eu_cze_killca

a