svítí kontrolka na checku...
svítí kontrolka na checku...
Začala mi svítít kontrolka na checku od chladícího systému. Vody mám
v nádobce dost. To čidlo co to sleduje je na nádobce?
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: svítí kontrolka na checku...
ANOpaca píše:Začala mi svítít kontrolka na checku od chladícího systému. Vody mám
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Cidlo je svisla plastova trubka s jazyckovym rele uvnitr, kolem je plovak s magnetem. Pokud je dostatek kapaliny, plovak jde vzhuru a magnet sepne jazyckove rele. Zkus cidlo nejakym schlus-metrem promerit, popripade demontovat z nadobky a proverit funkcnost. Zbytek kabelaze proveris zkratovanim vyvodu v konektoru cidla - jen nezapomen, ze chceck-control se nuluje pri vypnuti zapalovani do polohy 0, tedy do uplneho vypnuti.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
..to ne ja to jen zformuloval tak ze zas takova blbost to neni kvuli cidlu preci nepojedu z Plzne do Brna a dam tam za nej nekomu este 2000kč, koupim ho až se to bude hodit a nekde pobliž a dočasně přehradit.vim že puvodne to znelo přehtradit na furt ale neco na tom je...Víš co tim myslimStany píše:Nic o dočasně jsem se tam nedočetl.
Tel : 773 622 822
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
me vo tom povidej sviti mi kontrolka na checku zadní osviceni SPZ ma v haji jednu zarovku a ne a ne se dokopat to vymenit...už me to mackani stve asi bych se i pres tu zimu co je venku mel na to vrhnoutJirka325 píše:Tak, zadny bastleni. A zadny docasne. Kdyz to sviti, tak to cloveku aspon pripomina a nezapomene na to. Kontrolky jsou dobrej hnaci motor k tomu dokopat se zavady odstranovat a ne maskovat.

Hehe, to je ještě dobrý, mě to svítí od tý doby co jsem auto koupil - takže 1,5 roku - nemám tam totiž ty světýlka vůbec. Shnila kastle tam kde ty světla držely, takže není tam je namontovat. No ale už se blýská na lepší časy - světla jsem sehnal, tak ještě tam navařit ty plechy a je to.Flery píše:me vo tom povidej sviti mi kontrolka na checku zadní osviceni SPZ ma v haji jednu zarovku a ne a ne se dokopat to vymenit...už me to mackani stve asi bych se i pres tu zimu co je venku mel na to vrhnoutJirka325 píše:Tak, zadny bastleni. A zadny docasne. Kdyz to sviti, tak to cloveku aspon pripomina a nezapomene na to. Kontrolky jsou dobrej hnaci motor k tomu dokopat se zavady odstranovat a ne maskovat.![]()
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
..já to řešil u mýho EX BMW 318i tim že sem tam na to prorezlí místo dal vnitřní lampičky z una takže ty vyrezliny byly akorát stačilo trochu dopilovat a koreze byla pryčAnonymous píše:..nemám tam totiž ty světýlka vůbec. Shnila kastle tam kde ty světla držely, takže není tam je namontovat....