upozorneni pro budejovicaky
upozorneni pro budejovicaky
vcera kolem pate hodiny odpoledne jsem odhanel dve smazky od auta, jeden klucek tak 19let, 180cm, hola lebka, cernobile maskace, kolega mensi postavy, krivoksiltofkar, podle stylu chuze spolu asi i spi. jen jsem privezl pritelkyni do ulice lm parizka u lidicke, behem peti minut se mi motali kolem kabria, nastesti ma pritomnost stacila, ale auto uz tam nenecham. a dneska jsem se dozvedel, ze sama dvojice za doprovodu jeste nekoho ve stribrnem citroenu bx si v pet rano okukovala auto kolegy, taktez e30 u polikliniky jih, kde je prekvapila kolegovo mutr vracejici se z haku. cimz chci naznacit nenechavat nikde nezabezpecenou e30 pres noc, proste bacha na auta, zase se nam tu na jihu vyrojili zmrdi
-
-
jo hlavne ze tys mi to na big bmw rek heleChuck47 píše:hele...uz ti nekdo rek ze jsi agresivni?eu_cze_killca píše:info nemam, ale docela bychom mohli podniknout to cisteni s nejakym teamem

ale jako, agresivni nejsem, jen rad bych nejaky veci konecne dovedl do uspokojiveho konce kdyz kolem sebe furt posloucham, jak v praze na smichove ukradli 3 baworaky ve 3 zasebou jdoucich dnech (z toho jednoho toho bawce sem nasel u svyho baraku a po oznameni vsem uradum a majiteli ho po 3 dnech zase ukradli protoze nemohlo odjet hned)
fakt uz me to mrkvi dlouho ze se v tomhle ohledu spoleha jen na urady a kamarady v ramci zakona, kdyz ten zakon s tim nic moc nedela (nema na to pravomoc nebo je linej)
323ci e46
divny je, ze se mrsky evidentne zajimaji o cabria, me ho okukovali, kamosovi dvakrat, no a vcera komplet ocesali e34, listy, znaky, ledviny. nejlepsi by bylo vymyslet nejakej megajedovatej pervitin..
a s tou agresi, az ti zmiznou dve auta pred domem, a uvidis nekoho, jak fascinovane hypnotizuje nezamacklej cudlik na dverich u spolujezdce, tak tipuju ze budes videt taky ponekud ruznobarevne
a s tou agresi, az ti zmiznou dve auta pred domem, a uvidis nekoho, jak fascinovane hypnotizuje nezamacklej cudlik na dverich u spolujezdce, tak tipuju ze budes videt taky ponekud ruznobarevne
- Chuck47
- E30.cz mecenáš
na bigu me to jeste tak neprisloeu_cze_killca píše:jo hlavne ze tys mi to na big bmw rek heleChuck47 píše:hele...uz ti nekdo rek ze jsi agresivni?eu_cze_killca píše:info nemam, ale docela bychom mohli podniknout to cisteni s nejakym teamem
![]()
ale jako, agresivni nejsem, jen rad bych nejaky veci konecne dovedl do uspokojiveho konce kdyz kolem sebe furt posloucham, jak v praze na smichove ukradli 3 baworaky ve 3 zasebou jdoucich dnech (z toho jednoho toho bawce sem nasel u svyho baraku a po oznameni vsem uradum a majiteli ho po 3 dnech zase ukradli protoze nemohlo odjet hned)
fakt uz me to mrkvi dlouho ze se v tomhle ohledu spoleha jen na urady a kamarady v ramci zakona, kdyz ten zakon s tim nic moc nedela (nema na to pravomoc nebo je linej)

jinak by se dalo nastrazit auto a na hajzliky si pockat ale chce to trpelivost...

jo, cerna e30, na cernejch borbetech, ale uz je prodana. clovek doveze auto, a behem tydne o nem vi cele cb, to me bavi.georg píše:to Mpower. já jsem ti taky očumoval cabro na vltavě, teda pokud je diamantschwarz. Jinak je pravda že nějaká bandička se o starší bmw zajímá, slyšel jsem to i z řad policie....
to tony: ty garaze taky moc jistota nejsou, kamos ma garaz na konecne na vltave, nechaval tam masinu, nez jednou prisel a moto tam nebylo, proste ho nekdo videl jak tam zajizdi, zapamatoval si cislo, a v noci sel nakupovat...
nebude lepsi ty zmrdy vyhubit? lipno je hluboke
jo a jeste neco, co jsem se tak angazoval, tak jde o nejaky (bmw) gang, oni si tak prej rikaj, z jirovcovky, jde o tmavou e34ix sedana, jednu e36 limuzinu, mam pocit ze tds rekl bych ze z vltavy, a jednu e30 touring. jestli je mozne tuto informaci z rad policie potvrdit, ve volnem case se dobrovolne nabizim k brigade za ucelem uspory penez danovym poplatnikumgeorg píše:to Mpower. já jsem ti taky očumoval cabro na vltavě, teda pokud je diamantschwarz. Jinak je pravda že nějaká bandička se o starší bmw zajímá, slyšel jsem to i z řad policie....
No spíš to bude tím že jak vidim nějakou E30 kterou neznám tak se kouknuMpower píše:jo a jeste neco, co jsem se tak angazoval, tak jde o nejaky (bmw) gang, oni si tak prej rikaj, z jirovcovky, jde o tmavou e34ix sedana, jednu e36 limuzinu, mam pocit ze tds rekl bych ze z vltavy, a jednu e30 touring. jestli je mozne tuto informaci z rad policie potvrdit, ve volnem case se dobrovolne nabizim k brigade za ucelem uspory penez danovym poplatnikumgeorg píše:to Mpower. já jsem ti taky očumoval cabro na vltavě, teda pokud je diamantschwarz. Jinak je pravda že nějaká bandička se o starší bmw zajímá, slyšel jsem to i z řad policie....

EX- BMW E30 316I Beránek ve vlčím rouše
BMW E39 528i T

BMW E39 528i T

ja mel tu v uvozovkach cest ve stribrnem citroenu bx, takovy ale dost mladsi kloucci.. nevim jak tebe, ale prestava me to bavit, dost by me zajimalo, kdo od nich ty auta kupuje, nechci nikomu krivdit, ale vis jak je to, nase auta jsou dost napadne, a sponzoring jakekoliv smazky je mi proti srsti. holt jim to budeme muset vysvetlit sami, pes uz tyden nezere at je dostatecne akcnigeorg píše:No spíš to bude tím že jak vidim nějakou E30 kterou neznám tak se kouknuMpower píše:jo a jeste neco, co jsem se tak angazoval, tak jde o nejaky (bmw) gang, oni si tak prej rikaj, z jirovcovky, jde o tmavou e34ix sedana, jednu e36 limuzinu, mam pocit ze tds rekl bych ze z vltavy, a jednu e30 touring. jestli je mozne tuto informaci z rad policie potvrdit, ve volnem case se dobrovolne nabizim k brigade za ucelem uspory penez danovym poplatnikumgeorg píše:to Mpower. já jsem ti taky očumoval cabro na vltavě, teda pokud je diamantschwarz. Jinak je pravda že nějaká bandička se o starší bmw zajímá, slyšel jsem to i z řad policie....Jinak co se týče E30 touring tak už vim koho máš namysli. Ten tour je z máje očumovali mi auto na benzině..... dva plešatý a přijeli v nějaký audi coupé

¨zmrdi...
to jo no sem taky z Prahy z centra a vidim ty particky jak oblejzaj ty auta tedka davam tricu celou do kupi a stojim pak normalne na ulici...klidne bych si taky na ne pockal nemyslim jako zrovna kvery ale vytriskat jim zuby z drzky a odevzdat policii by si myslim nebylo spatny....Hm??? taky se klidne hlasim.....do sluzby

-
- ..::Brutus::..
fajn, jestli chce cabro, nahodou o necem vis, jedno jsem dovezl, a pro tuhle srandu ho klidne risknu. benga bych do toho vubec netahal. musi tu ale byt jeste jinej odsun tehle aut, pac ten dotycnej, ktereho myslis, s tim jsem dneska cabria resil, a nechce o nich ani slyset... prichystam si pasticku, jen mi nalad skodnou, napada me prima scenar..::Brutus::.. píše:Mpower: Já asi vim o koho de...a vim i kde se vyskytuje...docela se mě ten kluk vyptával v hospodě na kabrioA mam pocit, že se kamarádí s někym o kom sme si povídali, když si byl za mnou...nechci jmenovat, ale snad si vzpomeneš
Jo a vídám ho pořád v jiným autě...
co myslis, maj tyhle lidi neco spolecneho s tim pripadem stehovani te garaze z borku? protoze ten clovek co ho myslis, cabria vubec neresi, bud ho chce ta mrdka pro sebe, nebo maj odpal jeste nekde jinde, k cemuz bych se priklanel. jak mam auto pred domem, ja uz ani nemuzu spat, jak slysim projet auto uz jsem u okna. kamos, co jsem mu prodal to cerne ma garaz v jednom velkym komplexu, a ten chudak je tak vyschizovanej, ze parkuje a vyjizdi, jen kdyz nikdo neni kolem, coz obcas bejva na dlouho