Dili na BMW e30
-
Dili na BMW e30
Mam tu naky motory,prevodovky,hlavy,dvere,zrcatka,svetla,narazniky a co nemam tak bych byl schopnej sehnat ...
Mara 731 733 111
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
Mlhovku PP+lízátko pod přední nárazník (plasťák)
Mlhovku PP+lízátko pod přední nárazník (plasťák), bylo by a za kolik? Dik
rukojet radici paky ?
Origo rukojet radicky bych vzal, nebo klidne komplet radici paku i s ulozenim ... jestli mas, dej vedet - dik moc, hribe - petr.hribal@st.com., 732 755 636.
U tohoto maníka, si něco objednáte, on vám slíbí, že to pošle, pak budete 10 dní čekat až vám to pošta přiveze a ono nic ... tak se mu budete asi 3 dny pokoušet dovolat - nebere telefon ... pak zavoláte z jiného tel. čísla a ejhle - pan Mara se ohlásí, představíte se, a on vám telefon položí ...
2 týdny čekáte než vám díly přijdou, ztratíte čas a mezitím už je prodáno i to co jste měl v záloze ...
Toto se mi stalo a protože si myslím, že jednání tohoto pána není úplně normální, musel jsem se s váma o svůj zážitek podělit ...
2 týdny čekáte než vám díly přijdou, ztratíte čas a mezitím už je prodáno i to co jste měl v záloze ...
Toto se mi stalo a protože si myslím, že jednání tohoto pána není úplně normální, musel jsem se s váma o svůj zážitek podělit ...