myslis ze je jako malo psycho na to aby delal to co delá?Hulass píše:To Horis: kdyz ctu tve prispevky,neda mi to se nezeptat...
jak si obesel psychotesty k zisku sveho zamestnani?

adame ja se do nikoho ted nechci srat a jestli to nekomu tak prijde tak prosim ale mysleny to tak neni.ale muzes mi rict kdyz ses tak rozumnej proc se do nej navazis?napsal ti Horis neco spatnyho?ne jen si chces rejpnout vid.jak uz tu nekdo psal.je to trapny-kdyz uz lezi tak sit aky kopnu vidadam320 píše:myslis ze je jako malo psycho na to aby delal to co delá?Hulass píše:To Horis: kdyz ctu tve prispevky,neda mi to se nezeptat...
jak si obesel psychotesty k zisku sveho zamestnani?
100% souhlasKuaJa píše:hele, jděte už všichni úplně do háje - tohle se furt nedá číst.
Je fakt, že tady jebou do Horise už i lidi, kterým nic blbýho nenapsal a ty by se do toho nemuseli pouštět.
S Horisem ohledně PČR a třeba jízdy autem nesouhlasím, ale ať flejmim na foru sebevíc, tak si rozhodně o někom nemyslím, že bych ho na potkání zabíjel a abych si tady něco dokazoval.
je to forum o autech, tak by se všichni měli snažit přidržet tématu a neblít furt kraviny.
Třeba Max-Max sice píše i osobně hodnotící a kritické příspěvky, ale dycky je to tak nějak v souvislosti s tématem .. tady už se fakt blejou strašný věci a od lidí, kteří jinak nepřispívají vůbec nic prospěšnýho ostatním, ale prostě jen flejmujou jak někde na diskuzi na seznamu-prostě provokatéři
Horisi, nechceš si prostě změnit nick a na tyhle lidi se úplně vysrat a vyhnout se následně citlivým tématům a kontroverzním názorům? Zřejmě by bylo jednoduší, kdybys tohle udělal ty, než chtít po několika oprávněně nasraných a tlupě různých provokatérů a přizvukovačů, aby změnili tvůj přístup k tobě.
Vlado320, chápu nějakou profesní zpřízněnost, ale proč ty sem přispěješ - teď tady bude smršť sraček i proti tobě - tohle není téma o tobě ani k tobě a nemusíš se vyjádřit ke všemu - nemáš k tomu dobrou pozici a asi mu ani nepomůžeš - tak prostě nepřispívej jako stovky dalších, kteří si to přečtou, poklepou na čelo a jde se dál.
Nějak nechápu že konkrétně ty a KuaJa otevřete thread kterej rozhodně nemá v názvu nic o autech a pak si stěžujete že ste se v něm nic o autech nedočetli, dokonce ste ho ani neobohatili o nějakej poznatek z říše automobilů, ale neváhali ste připsat že vás jako tahle diskuze nezajímá a je k ničemu. No v pohodě, ale každej by moh začít u sebeKubis píše:Hele nechcete si třeba udělat svoje vlastní forum kde budete řešit takovéhle pičoviny , myslím že tyhle kacy fakt nemaj s autama nic společného .
Sem u toho asi chyběl- začalo to debatou k Bajzíkovi, kde jsem s ohledem na osobní známost přispěl.Pawka G. píše:.. a KuaJa otevřete thread kterej rozhodně nemá v názvu nic o autech a pak si stěžujete že ste se v něm nic o autech nedočetli
eu_cze_killca píše:simvas, aspon je to tu trochu zivejsi, prdel musi byt
za psychicke vyjevy nemam potrebu nikoho mlatit, ja zastavam zakon psychiky na levelu 2 - odolnost jak svina a delani si prdel ze sebe samaKuaJa píše: mě to jako prdel ani nepřipadne - jo, ten film o dementnich skřetech je prdel, ale tohle má k zábavě daleko jako Rusko k svobodným volbám. Divím se, že mu nechceš jet dát do držky![]()
320i e30, ktera bez problemu pojede 325i e30? ma tam byt 325i bo 325e, klidne me oprav, jen me to zaskocilo. osobne bych se na to i podival, nechcete nekdo neco podobneho zorganizovat? vemem klobasky, naky pivka, proste pohoda sraz..Mišma píše:nahodou jsem přes nabídku toho auta zabloudil až sem a jsem udivenej, co se tady děje díky jednomu sání, které se jistě dá z fotky rozpoznat,ale úplně přesně se dá změřit průměr hadice sání k váze a to je to co měl poradit hned ten první,kdo na to reagoval. Na druhou stranu mezi našimi e30 jsou 320i, které bez problémů pojedou 325i, stejně jako některé 325i pojede M50, prostě tohle je diskusní a ne hádací fórum. Jinak je auto moc pěkné, kéž by vjich po našich naprosto šílených silnicích vydrželo jezdit víc.