E 30 v casopisu
E 30 v casopisu
Cetl jste uz nekdo tu recenzi na e30 v prave prodavanem cisle casopisu AUTOOJETINY? Pisou tam o par vecech, ktere jsou notoricky znamou bolesti tricitek, ale treba veta o m10 "...U strikacek pozor na vahu vzduchu, nova stoji 14tis , starsi prakticky nelze sehnat... " - apod. to me trosinku rozesmalo
a pak takove ty reci o tom, ze "jizdni vykony a drzeni stopy uz dnes neohromi " beru s rezervou, nybrz v narocnem esicku na kraji Dolnich Jircan se za mnou jeste zadne , ani nove auto neudrzelo
nejlepe odolaval mladik v lexusu is(nevim kolik, protoze nepredjel
) ale to me neurazi , ma stejnou koncepci jako trica
tak at nekydaj nesmysly 
Nazvat favorita autem a ještě normálnim to už chce odvahu.BALI píše:co furt máte kurva proti favoritum...vždy´t je to normální auto...Flip píše:To napsal ňákej zamindrákovanej Fáčkař..![]()
![]()
![]()
bych to viděl spíš na někoho s tdi komplexem
Já bych to nazval línou pojízdnou rakví.
ex e34 525i ->ex e46 330Ci -> exE36 ///M3-> e46 m3
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
kdo ví jakou mrdku asi testli.
jestli to vzali z bazaru tak se ani nedivím.
ale po projetí čímkoli odsud z klubu by asi nechápal a sám by si jednu pořídil domů
ale po projetí čímkoli odsud z klubu by asi nechápal a sám by si jednu pořídil domů
dřív jsem byl normální zdravý uživatel 318i E30 TOURING
ale pak jsem onemocněl - diagnosis: V8 POSITIVE - virus 530i E34 ( MOJE PEŤKA)

www.v8bandits.com
ale pak jsem onemocněl - diagnosis: V8 POSITIVE - virus 530i E34 ( MOJE PEŤKA)

www.v8bandits.com
- Lukáš Brandejs
Presne tak, vim co udelaj jen vymackany tyce stabilizatoru a nejakej ten cep... To se pak blbe honis v noci po jizni spojce s ochcavkamakhonza318 píše:kdo ví jakou mrdku asi testli.jestli to vzali z bazaru tak se ani nedivím.
![]()
Trochu blbe predjet a pak to honit po dvou pruzich, ja mam tyhle veci vzdycky top, cili, kdybych nekam zahucel, budu si sypat popel na hlavu a ode vsech okolo si rad vyposlechnu "milej Paganini , posral jsi to a dej si ruce a nohy do hermanku " ale AUTO bude z obliga