K čemu to je?
K čemu to je?
Zdravím...Jsem tu nový, tak se předem omlouvám za možná hloupé dotazy...Vše se týká E30 320.... 1.Nad rádiem, jak je tlačítko výstražných blinkrů a odmrazovaní zadního okna, mám po obou stranách takový malý jakoby čidla...Jsou i zapojené...Nevíte náhodou někdo k čemu jsou???
2. Vedle kolečka na ovládání teplý/studený vzduch mám něco podobného...Tentýž dotaz... 3. Vedle ovládání topení je kolečko s obrázkem reprodoktoru asi...Ale ať s ním jakkoliv točím, nic nedělá....Poradí někdo??
a 4. Mám malý BC, a pořád mi na něm jen svítí 0.00 a tečka bliká...Nejde nijak nic nastavit...Má ta tečka blikat nebo svítit??? Děkuji mockrát
-
georgewolfik
- Kontaktovat uživatele:
žádná tečka na BC nemá svítit! měli by tam bejt normálně hodiny teda já tam mám po otočením klíčku venkovní teplotu
c o se týče těch čidel tak to je na vnitřní teplotu a čidlo je tam k něčemu když máš klimu jinak je tam asi na prd ...bych řekl
ovládání reproduktorů....pokud už tam nemáš origo rádio tak to asi předchozí majitel vyřadil z provozu jelikož takhle se dříve řešilo ovládání předních a zadních reproduktorů dneska už to umí každé rádio automaticky! tudíš je to odpojené a napojené do elektriky rádia! aljcky řečeno!
c o se týče těch čidel tak to je na vnitřní teplotu a čidlo je tam k něčemu když máš klimu jinak je tam asi na prd ...bych řekl
ovládání reproduktorů....pokud už tam nemáš origo rádio tak to asi předchozí majitel vyřadil z provozu jelikož takhle se dříve řešilo ovládání předních a zadních reproduktorů dneska už to umí každé rádio automaticky! tudíš je to odpojené a napojené do elektriky rádia! aljcky řečeno!
ja len tak medzi recou
len sa sem trosku priseriem s malou poznamkou: pre vsetkych ktory by mali chut to koliecko zapajat do repro sustavy s radiom ktore uz tuto funkciu obsahuje by som odporucal radsej ako instalaciu priamy hod vdial co najdalej od audia (bolo by uplne zbytocnym generatorom sumu a podobnych parad)
E30 2,5i mit LSD + E36 1,8i mit LPG = 

a