BMW E30 325i Touring
No jsou to znalci a odborníci na ojeté automobily zn. BMW....
Kouknou a vidí
Trošku mi to připomíná Karla Heřmánka v pohádce S čerty nejsou žerty...... Dorota Máchalová, to je osmý řádek vlevo dole ! Já vidím ! Tady vlevo dole ! Říkám, že vidím ! Kouknu a vidím !
Maxi-maxi, děkujem za právní rozbor celé věci, ale u tr. činu Podvod dle § 250/1 tr. zákona č. 140/1961 Sb. ve znění pozdnějších úprav a novel je potřeba "úmysl" - latinsky dolus, zatímco v našem případě by se jednalo o max. "nadbalost" - latinsky culpa. Takže se ničeho nedopouští, neboť "in dubio pro reo" - v pochybnostech ve prospěch obviněného. Česky - nic špatného neudělal, vše je v poho ....

Kouknou a vidí

Maxi-maxi, děkujem za právní rozbor celé věci, ale u tr. činu Podvod dle § 250/1 tr. zákona č. 140/1961 Sb. ve znění pozdnějších úprav a novel je potřeba "úmysl" - latinsky dolus, zatímco v našem případě by se jednalo o max. "nadbalost" - latinsky culpa. Takže se ničeho nedopouští, neboť "in dubio pro reo" - v pochybnostech ve prospěch obviněného. Česky - nic špatného neudělal, vše je v poho ....

e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i

Re: ...
325i touring má baterku vepředu sám to mám doma a myslel sem, že to je bastli, ale už sem tak viděl víc tourů.Cervenak007 píše:Auto má navíc strženej výrobní štítek! A co baterie (nevim jak u touringu) ale neměla by dvaapúle mít baterii vzadu.
Jestli umíš číst tak zde akorát padlo to že motor neni zcela čistá 2.5 když má sání z 2.0 a to poznáš z fotky, jiný hodnocení stavu auta z fotky sem tady neviděl, tak zase nedělej z berušky hrochadábek píše:Tady jsou teda borci, až já budu kupovat auto-chci E34 525tds touring- tak sem vrazím fotky a vše co k tomu bude a za týden se podívám na diskuzi a budu na 90% vědět jestli ho mám vzít.... Obdivuju borce, kteří z fotky vysypou téměř všechno co jen jde!!!!

To Max Max:Za motor dám ruku do ohně,že je to 2.5 litr,protože jsem si dával přímo proti tady tomu autu sprinty a muj M-tech mu nikdy neujel.Jestli to sání je z dvojky,můžu čestně říct,že nepoznám,ale neříkám,že to není možný,takže jak jsem řekl,já osobně jednám na rovinu...,ale facinuje mě,že vidíš do válců z fotky
Někteří chytráci by mě už šouply rovnou za katr 

Jeď na plný pecky, když na to máš!! Ex E30 325i.M-technik1,Coupe ,Ex E30 318i chrom, E21 316 Sharks not dead! EX E30 316i M40
viš co horisi...zvlaštni je to že vždycky se tu jendou za čas objevi někdo s kym nesouhlasi nikdo a komu je od všech přikladana uloha kohosi aby se te teda nedotkl...takovi lidi vetsinou desne zaperou forum hned po zaregistrovani se vsim moznym jenom ne nicim souvisejicim s autama na automobilovym webu...jses jeden z nich...prestoze mas nazor asi opacnej
jsou i fora kde staci jedna hadka a vsichni jako ty dostavaji okamzite ban, v nekterych pripadech i admin zrusi za trest cele forum...chtel bych moc videt treba tvoji existenci na foru napr. nissanu sx200, kdybys takovy auto mel a tohle tam z nebe seslal
jsou i fora kde staci jedna hadka a vsichni jako ty dostavaji okamzite ban, v nekterych pripadech i admin zrusi za trest cele forum...chtel bych moc videt treba tvoji existenci na foru napr. nissanu sx200, kdybys takovy auto mel a tohle tam z nebe seslal
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
Víš co adame ... zvláštní je, že se vždy někdo ozve..... Poslední dobou většinou ty, něco, nebo někdo tě trápí .... Já si opakovaně po sobě příspěvky přečetl, nic špatného jsem ale nenašel. To asi vidíš jenom ty. Píšu slušně, do nikoho se neseru, jen dělám velkou chybu ( pro VÁS), že netáhnu s davem.... Víš to já neumím. Neumím jako oslík kývat a souhlasit s kdejakou pí*ovinou. A jelikož se jedná o disk. fórum, každý sem přeci může napsat co chce, nebo se pletu ??? Pochopitelně jen slušné a korektná příspěvky. A to já snad dělám.... Tebe spíše sere to, že nejsem jako Vlada320, do kterýho se trefujete už dlouho. Já časem pochopil jednu věc, chyba není v něm, já na něm nevidím nic špatného, ale na VÁS, na rejpalech ..... A asi proto jsem často s Vladou320 přirovnávám, což beru jako poklonu. Býti přirovnám k někomu z VÁS, styděl bych se, koupil bych nissana sx200 a chodil na japons.fórum ...
Na slabšího duchem slušný výkon, ne ....
Ale pořád nevím co to je "ban" .....
No a kdybych si koupil nissana sx200, byl bych na jiném fóru. Nemyslím že je v tom velký rozdíl ....
Na slabšího duchem slušný výkon, ne ....

Ale pořád nevím co to je "ban" .....
No a kdybych si koupil nissana sx200, byl bych na jiném fóru. Nemyslím že je v tom velký rozdíl ....
e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i

- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ti, co chtějí koupit, kontakt a info mají, ti ostatní mohou pokračovat zde duchem-slabsi-radi-t47151.html