Prožente E30 na Vašem PC
myskou za 200,-
nic vic nepouzivam. zjistil jsem,ze nejlepsi odhad mam,kdyz sedim dost daleko od monitoru,kdy mam lepsi predstavu o sirce cesty a taky se mi lip zataci a mam moznost citliveji korigovat plyn, jinak pohled klasicky z auta s volantem, ze zacatku mi to nesedlo,ale ted jsem zvykly a uz mi jdou celkem drifty a powerslajdy
. ale porad netusim,jak si prehrat replay z jizdy, ma se spoustet jeste nejaka funkce,ktera to nahrava?protoze po dojeti,kdyz skocim zpet do menu a zvolim replay,je tam prazdno.

ex. BMW E30 316i
pro replay mužeš zmačknout na koci i během jizdy F2, když chceš zase pokračovat tak daš jednou ESC a zmačkneš "P" jako že vypneš pauzu a jedeš dalRobCz píše:myskou za 200,-nic vic nepouzivam. zjistil jsem,ze nejlepsi odhad mam,kdyz sedim dost daleko od monitoru,kdy mam lepsi predstavu o sirce cesty a taky se mi lip zataci a mam moznost citliveji korigovat plyn, jinak pohled klasicky z auta s volantem, ze zacatku mi to nesedlo,ale ted jsem zvykly a uz mi jdou celkem drifty a powerslajdy
. ale porad netusim,jak si prehrat replay z jizdy, ma se spoustet jeste nejaka funkce,ktera to nahrava?protoze po dojeti,kdyz skocim zpet do menu a zvolim replay,je tam prazdno.

Draci jak pustit hru tu v tomto topiku myslim už je popsane, přečtěte si to

hej kluci jaky to ma minimalni pozadavky?ja mam 550mhz procesor a nezda se mi ze by mi to slo.ja to kdyztak natahnu do notebooku ale jaky to ma pozadavky at to nedelam kdyztak zbytecne.a je tam nekolik tedch verzi ke stazeni myslim tim jak je tam beta 7,beta 5 beta 3 jestli se nemylim atd....jakou mate vy?ja se v tom moc nevyznam 

Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

vybirej dle platformy (win, linux,atp) a s nejnovejsim datem vydani.
jejda,ja to zkousel rozchodit tady v praci na 700mhz,ale mam tu mizernou grafiku,takze mi to haze chybu. doma mam stroj novy, na nem neni problem parit cokoliv. urcite to chce lepsi grafiku aspon 64MB, pamet taky vetsi, rekl bych, optimum 512mb, ono zalezi jakou trat si spoustis, nektere jsou nenarocne zpracovane,jine naopak velmi dopodrobna a to pak ubira z pameti, dele se vse nacita.. jinak kdybych vedel kam,klidne vam to nasdilim uz s komplet "vybavou" , jenze moje slozka raceru uz ted obsahuje pres 500mb dat,takze kam s tim??
fakt to neni tezke stahnout,rozbalit a hrat.. s tim postupem,co jsem psal o nekolik prispevku driv by to snad mel zvladnout kazdy. kdyztak piste,co vam neni jasne,u ceho koncite.
to arman: diky za tip.
uz se tesim na vecer,az dopracuji, pak budu relaxovat
jo,zkouseli jste to hrat uz v multiplayeru???
jejda,ja to zkousel rozchodit tady v praci na 700mhz,ale mam tu mizernou grafiku,takze mi to haze chybu. doma mam stroj novy, na nem neni problem parit cokoliv. urcite to chce lepsi grafiku aspon 64MB, pamet taky vetsi, rekl bych, optimum 512mb, ono zalezi jakou trat si spoustis, nektere jsou nenarocne zpracovane,jine naopak velmi dopodrobna a to pak ubira z pameti, dele se vse nacita.. jinak kdybych vedel kam,klidne vam to nasdilim uz s komplet "vybavou" , jenze moje slozka raceru uz ted obsahuje pres 500mb dat,takze kam s tim??
fakt to neni tezke stahnout,rozbalit a hrat.. s tim postupem,co jsem psal o nekolik prispevku driv by to snad mel zvladnout kazdy. kdyztak piste,co vam neni jasne,u ceho koncite.
to arman: diky za tip.
uz se tesim na vecer,az dopracuji, pak budu relaxovat

jo,zkouseli jste to hrat uz v multiplayeru???
ex. BMW E30 316i
no ja som si teraz stiahol tu 325 a 340ku a musim povedat ze ta 325ka ide oproti 323ke o dost lepsie
. Takisto sa menej naklana podvozok, co sa prejavuje na lepsej stabilite auta v zatackach, auto sa mi zdalo dost nedotacave a ten samosvor s 25% svornostou je na drifty malo takze za chvilu to pojdem zmenit.
340ka ma zase super V8 zvuk
, velmi pekny krutak odspodu, horsie je to ovladanie, na mysi je to problem udrzat aj na 3ke, ale robil si to pre volant.
Inak super.

340ka ma zase super V8 zvuk

Inak super.

vono je problém jí ukočirovat i s tím volantemTubular píše:no ja som si teraz stiahol tu 325 a 340ku a musim povedat ze ta 325ka ide oproti 323ke o dost lepsie. Takisto sa menej naklana podvozok, co sa prejavuje na lepsej stabilite auta v zatackach, auto sa mi zdalo dost nedotacave a ten samosvor s 25% svornostou je na drifty malo takze za chvilu to pojdem zmenit.
![]()
340ka ma zase super V8 zvuk, velmi pekny krutak odspodu, horsie je to ovladanie, na mysi je to problem udrzat aj na 3ke, ale robil si to pre volant.
![]()
Inak super.

Jen by to chtělo více tras. Polish roads, mountain pass a campagne mě už pomalounku začínají nudit. Nemáte něco lepšího?
asi největši databaze aut a trati pro Racera je tady http://www.xtremeracers.net/nuke/module ... oad&cid=18 je třeba se zaregistrovat abyste mohly tahat

DíkyARMAN píše:asi největši databaze aut a trati pro Racera je tady http://www.xtremeracers.net/nuke/module ... oad&cid=18 je třeba se zaregistrovat abyste mohly tahat

tuhle stranku znam. Kazdopadne kdyby me nekdo poradil jak z toho stahovat tak bych byl radARMAN píše:asi největši databaze aut a trati pro Racera je tady http://www.xtremeracers.net/nuke/module ... oad&cid=18 je třeba se zaregistrovat abyste mohly tahat

registruješ se, najdeš co chceš stáhnout, napravo v kolonce download a na další straně vypíšeš kód který se ti zobrazí a znovu downloadKvidas píše:tuhle stranku znam. Kazdopadne kdyby me nekdo poradil jak z toho stahovat tak bych byl radARMAN píše:asi největši databaze aut a trati pro Racera je tady http://www.xtremeracers.net/nuke/module ... oad&cid=18 je třeba se zaregistrovat abyste mohly tahat