Teď mi ale křivdíš ....

Néé, nechme toho, nemá to cenu ...... Já osobně kašlu na celé telefony, nebudu to již řešit.
PROSÍM ADMINA AŤ SMÁZNE, JE TO O N I Č E M

Víš, jenomže já nemám potřebu se vyjadřovat ke všemu jako ty. Velkej rozdíl taky je, že si slabší duchemhoris píše: A ty by ses měl starat především o sobe, lépe by se tu dýchalo....![]()
Ale máš pravdu, jen jsem reagoval na otázky, resp. reakce. Už je vše skutečně z odpovězeno, prosím admina, ať to celé smázne, už je to o ničemDíkes
To je jak když mluvíš do dubu, nebo jak když hrách na zed házíšmarty87 píše:Víš, jenomže já nemám potřebu se vyjadřovat ke všemu jako ty. Velkej rozdíl taky je, že si slabší duchemhoris píše: A ty by ses měl starat především o sobe, lépe by se tu dýchalo....![]()
Ale máš pravdu, jen jsem reagoval na otázky, resp. reakce. Už je vše skutečně z odpovězeno, prosím admina, ať to celé smázne, už je to o ničemDíkes
![]()
Máš pravdu, je to marný, je to marný, jak říkávala jeho babičkaBajzík píše:To je jak když mluvíš do dubu, nebo jak když hrách na zed házíšmarty87 píše:Víš, jenomže já nemám potřebu se vyjadřovat ke všemu jako ty. Velkej rozdíl taky je, že si slabší duchemhoris píše: A ty by ses měl starat především o sobe, lépe by se tu dýchalo....![]()
![]()
vzdej to...
Jsem na fóru pár dní a koukám, tady se nudit určitě nebudu..adam320 píše:spatnou povest jest snadne si udelat, vratit vsak dobrou je mnohem slozitejsi, nekdy nemozne
jinak dneska jsem poprvy prozkoumal o co v tomhle threadu jde a je to cely od zacatku az dokonce nesmysl jak svine...nechapu vubec jeho existenci na tomhle foru
Aldo píše:Jsem na fóru pár dní a koukám, tady se nudit určitě nebudu..adam320 píše:spatnou povest jest snadne si udelat, vratit vsak dobrou je mnohem slozitejsi, nekdy nemozne
jinak dneska jsem poprvy prozkoumal o co v tomhle threadu jde a je to cely od zacatku az dokonce nesmysl jak svine...nechapu vubec jeho existenci na tomhle foru
Bajzík píše:Aldo píše:Jsem na fóru pár dní a koukám, tady se nudit určitě nebudu..adam320 píše:spatnou povest jest snadne si udelat, vratit vsak dobrou je mnohem slozitejsi, nekdy nemozne
jinak dneska jsem poprvy prozkoumal o co v tomhle threadu jde a je to cely od zacatku az dokonce nesmysl jak svine...nechapu vubec jeho existenci na tomhle forujo je to tu fakt někdy pohoda, jo a to je Vlada
![]()
a to druhý je Horis
A ten třetí je Bajzík, ten se teprve vybarví ...Bajzík píše:Aldo píše:Jsem na fóru pár dní a koukám, tady se nudit určitě nebudu..adam320 píše:spatnou povest jest snadne si udelat, vratit vsak dobrou je mnohem slozitejsi, nekdy nemozne
jinak dneska jsem poprvy prozkoumal o co v tomhle threadu jde a je to cely od zacatku az dokonce nesmysl jak svine...nechapu vubec jeho existenci na tomhle forujo je to tu fakt někdy pohoda, jo a to je Vlada
![]()
a to druhý je Horis
2 dementi už stačí a navíc k vám do klubu berou jen ty výběrovýhoris píše:A ten třetí je Bajzík, ten se teprve vybarví ...Bajzík píše:Aldo píše: Jsem na fóru pár dní a koukám, tady se nudit určitě nebudu..jo je to tu fakt někdy pohoda, jo a to je Vlada
![]()
a to druhý je Horis
![]()
Předpoklady pro to rozhodně má ....