Jestli je to ztráta tel., jestli je to dopravní nehoda či cokoliv jiného, tak mi v těchto případech vždy příjde, že policajti jsou úplně k hovnu. Jak krádež, tak nehoda se mi stala a když jsem viděl ksicht policisty kolegy, kterej to měl šetřit, tak jsem mu sdělil, že jestli se mu ta práce nechce dělat nebo se mu to nelíbí, ať jde dělat uklízečku.
Bajziku, stručně. Pokud jsi to nenahlásil, nahlásit to běž, řekni, že ti telefon byl ukraden z levé kapsy modré džínové bundy, kde jsi ještě měl knoflík od kalhot a posmrkaný kapesník, ve 20:34hod a 26sek a basta

Holt když tě právní systém nutí lhát, nedá se nic dělat...Nicméně tchýni ukradli před měsícem 2 telefony v hodnotě asi 16tis. a včera ji byly vráceny s tím že se našli, jelikož nějakej pitomec do nich dal paušálovou kartu a v tom případě je dohledali.
Horisi, kolego, nezlob se, ale, pokud míníš mít tyto názory, že je někdo blbej že ztrácí telefony a že bourá apod., nech si prosím své názory pro sebe. To že jsem blbej mi stačilo poslouchat do 15ti let od rodičů, když se něco takového stalo. Když se něco takového stane nyní, mohu si to sám sobě říct sám a ty jako policista jsi od toho, abys mi pomohl, nejen dával flastry nebo seděl na baráku a psal úřeďák na to, proč jsi měl v takové době ruce v kapse. Nechci se hádat....