Stala sa mi taka neprijemna vec, tukol som sa v retazovej havarke na pristavnom moste v BA, v zasade sa nic nestalo (len rozlamane ladvinky a posunuty plech na ktorom drzia, nastastie som mal nahradne a plech som sklepal spat...), ale co je horsie, vyskocila mi kulisa riadenia zo zadneho uchytenia (problem je ten, ze mam kratsiu kulisu z 4V, na normalnej sestvalcovej prevodovke, takze v tom zadnom uchyteni to nebolo zasunute natolko ako to malo byt), zozeniem si pasujucu kulisu, ale teraz to potrebujem do zajtra surne spravit (slubil som frajerke ze ju vezmem na vylet a moc sa na to tesi...), takze uvitam akekolvek konstruktivne napady ako to dat do poriadku (v podstate ide o to, ci sa mam pokusat uvolnit to zadne uchytenie, alebo radsej uchytenia kulisy na prevodovke) - pozeral som realoem, ale stadial mi nie je jasne ako je uchytena na prevodovku (ci je to iba prevlecene cez tie uchyty a uchytene nejaym poistnym plieskom, alebo je to uchytene normalnym imbusom...), pod autom co som nahmatal, tak to vyzera na normalny imbus... Najlepsie by bolo asi uvolnit to zadne uchytenie, cakal som ze to bude prisrobovane ku kasni a bude sa to dat odsrobovat zvnutra po odstraneni calunenia, ale ono nie...
Velmi uvitam akukolvek konstruktivnu radu, kludne ma poslite 20krat doprdele a nech pouzijem funkciu hladat, ale ked medzi tym bude aspon jeden konstruktivny prispevok, tak budem rad...
Uvolnenie kulisy radenia, SURNE!!!
Uvolnenie kulisy radenia, SURNE!!!
E30 325i
E34 535i
E34 535i
lehni pod auto, sundej krycí plech pod převodovkou(pokud tam vůbec ještě je), nad začátkem kardanu nahmatáš matku (13) kterou je uložení řezení přišroubované ke kastli, povol, sundej,nasad na řazení a z5 přišroubuj...
Kdyby si lehl pod auto hned místo sezení za PC už to mohlo být hotové.
A nemáš náhodou vytržený motor ze silentbloků? To se stává velmi často při nehodě...
Kdyby si lehl pod auto hned místo sezení za PC už to mohlo být hotové.
A nemáš náhodou vytržený motor ze silentbloků? To se stává velmi často při nehodě...
E30 Drift special LS3 6.2 supercharger
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
jestli chceš mám doma jedno řezení na šestivála, často jezdím do bratislavy tak bych ho mohl vzít ssebou, kdyžtak SZHelldiver píše:Diky moc za radu, hned rano sa do toho pustim, prva vec co som kontroloval, boli silentbloky motoru a prevodovky, su v poriadku nastastie.
E30 Drift special LS3 6.2 supercharger
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8