Veřejná omluva
Veřejná omluva
Tímto bych se chtěl veřejně omluvit všem(hlavně teda Maxovi a Adamovi, ikdyž omluva patří i jiným), které jsem pohoršil, urazil je a nebo jim způsobil svými narážkami nebo nevhodnými pohrůžkami či dotazy a podobně, jakoukoli jinou újmu na psychickém zdraví, společenském postavení a nebo jejich celkovém rozpoložení(náladě).
A slibuji, že se budu snažit, aby se už nikdy nic podobného neopakovalo a moje chování bylo v souladu se slušným chováním zdravého a rozumného člověka.Doufám, že alespoň někteří moji omluvu přijmou a pokud ne, tak se nic neděje.Je to jen váš názor a já si za to můžu sám.
S pozdravem Vláďa
A slibuji, že se budu snažit, aby se už nikdy nic podobného neopakovalo a moje chování bylo v souladu se slušným chováním zdravého a rozumného člověka.Doufám, že alespoň někteří moji omluvu přijmou a pokud ne, tak se nic neděje.Je to jen váš názor a já si za to můžu sám.
S pozdravem Vláďa
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
Re: Veřejná omluva
to ti dal někdo nůž na krk?vlada320 píše:Tímto bych se chtěl veřejně omluvit všem(hlavně teda Maxovi a Adamovi, ikdyž omluva patří i jiným), které jsem pohoršil, urazil je a nebo jim způsobil svými narážkami nebo nevhodnými pohrůžkami či dotazy a podobně, jakoukoli jinou újmu na psychickém zdraví, společenském postavení a nebo jejich celkovém rozpoložení(náladě).
S pozdravem Vláďa

to nebylo potrebahanys píše:to ti dal někdo nůž na krk?vlada320 píše:Tímto bych se chtěl veřejně omluvit všem(hlavně teda Maxovi a Adamovi, ikdyž omluva patří i jiným), které jsem pohoršil, urazil je a nebo jim způsobil svými narážkami nebo nevhodnými pohrůžkami či dotazy a podobně, jakoukoli jinou újmu na psychickém zdraví, společenském postavení a nebo jejich celkovém rozpoložení(náladě).
S pozdravem Vláďa

- matal
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Omluva přijata, snad Ti to vydrží.. 

=E39 530i 2003
=E24 M635CSi 1984
Někdo potřebuje auto,Já mám Dvě BMW..
Originální BMW Doplňky- www.bmwmylife.cz
=E24 M635CSi 1984
Někdo potřebuje auto,Já mám Dvě BMW..
Originální BMW Doplňky- www.bmwmylife.cz
adam320 píše:to nebylo potrebahanys píše:to ti dal někdo nůž na krk?vlada320 píše:Tímto bych se chtěl veřejně omluvit všem(hlavně teda Maxovi a Adamovi, ikdyž omluva patří i jiným), které jsem pohoršil, urazil je a nebo jim způsobil svými narážkami nebo nevhodnými pohrůžkami či dotazy a podobně, jakoukoli jinou újmu na psychickém zdraví, společenském postavení a nebo jejich celkovém rozpoložení(náladě).
S pozdravem Vláďa
ste měli dát vědět, bych jel s vama.....
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru