Sraz severní morava - letiště Mošnov2 !14.10! od 11:00h
taky se pripojuju...sraz super...ucast taky v poho,sprinty a drifty taky....Vyhodnoceni srazu...Best of best-hamburgery a audi rs4...sorry neni to bmw ale jelo to proste nejlip
EX IS http://www.youtube.com/watch?v=2_0hbPTAv8o
Skoda 105->Skoda 120->BMW E30 318i M40->BMW E30 318is M42->BMW E30 318is M42 podruhé->Seat Cordoba SX 2,0 16v 150ps-njn zradil sem BMW,ale je to jen chvilkove...
Skoda 105->Skoda 120->BMW E30 318i M40->BMW E30 318is M42->BMW E30 318is M42 podruhé->Seat Cordoba SX 2,0 16v 150ps-njn zradil sem BMW,ale je to jen chvilkove...
tak to vám přeju
chtěl jsem taky vyrazit ale byl jsem zavřený v garáži a vytahoval mrtvolu zpodhaupny

chtěl jsem taky vyrazit ale byl jsem zavřený v garáži a vytahoval mrtvolu zpodhaupny

dřív jsem byl normální zdravý uživatel 318i E30 TOURING
ale pak jsem onemocněl - diagnosis: V8 POSITIVE - virus 530i E34 ( MOJE PEŤKA)

www.v8bandits.com
ale pak jsem onemocněl - diagnosis: V8 POSITIVE - virus 530i E34 ( MOJE PEŤKA)

www.v8bandits.com
- kamikaze5100
jjjjjj
bylo to super
pochvala pořadatelum 

-
DÍKY VŠEM MOC MOC A NA JAŘE ZNOVU A JEŠTĚ LÉPE!
Takže doufám že všichni dojeli domů bez úhony a v pořádku. Tímto vám všem kteří jste přijeli a byli tak moc hodní a skvělí DĚKUJI měl jsem velikou radost z vašeho chování a ohleduplnosti. Sraz proběhl nad míru v klidu a míru. Všem co dostali pohár a diplomy ještě jednou gratuluji. A děkuji všem kteří mi dali hlas - já jsem to ani nestihl vyplnit. Každopádně toto je jen začátek a všichni se těšte na příští rok kdy to bude rozhodně větší, lepší, více kuřecích hamburgrů
, a spousta překvapení které již teď máme v hlavě!
- Děkuji všem pořadatelům kteří mi moooc pomohli se postarat o klidný průběh!
Jmenovitě - Dixí, Yuri, 2Plac, Rostik, Segra, Pilar, Žlo, můj miláček Miruška, Mychal, Janička a myslím Monika no a hlavně moc děkuji Pinkimu, Fizlovi, a pokud jsem na někoho zapoměl tak se moc omlouvám.

Takže se taky přidám k reakcím na průběh srazu.
Určitě je v organizaci co zlepšovat, drobné chybky tam byly, ale nebojte plánů máme v hlavně hodně a jeden z nich je nepouště vozy Audi na trať
Ten pán v audině RS4 mi říkal, že se omlouvá, že dojel takový šrotem, a že příště přijede Alpinou, kterou teď dává dokupy
Jinak počasí bylo vyšlo na jedničku, účast v celku taky dobrá, i když si myslím, že mohlo přijet více e30.
Dále chci poděkovat za super pokec s Dvorišem, Martinem (s e46 M3), Yurim, Mychalem atd atd....
Určitě je v organizaci co zlepšovat, drobné chybky tam byly, ale nebojte plánů máme v hlavně hodně a jeden z nich je nepouště vozy Audi na trať

Ten pán v audině RS4 mi říkal, že se omlouvá, že dojel takový šrotem, a že příště přijede Alpinou, kterou teď dává dokupy

Jinak počasí bylo vyšlo na jedničku, účast v celku taky dobrá, i když si myslím, že mohlo přijet více e30.
Dále chci poděkovat za super pokec s Dvorišem, Martinem (s e46 M3), Yurim, Mychalem atd atd....
Rychle neznamená stylově - e30 325iXA M-technic I CULT STYL with /////ALPINE music
Jo to jo Mates M3 mi udělal velkou radost a je vidět že BMW mu sedí! Udělal přesně tu SHOW kterou jsem od něho očekával a rozhodně nezklamal. Zato chlapci jsem čekal že více lidí se rozhodne zničit a zpálit pneu! Ale i tak jste tomu dali pěkně - A omlouvám se Matesovi že jsem mu postavil za soupeře tu nádhernou A4 S4 2,7 biturbo od MTM ale to byla jen show!!!! A stálo to za to protože v tu chvíli nikdo ani nedutal. Majitel říkal že to má lepší výkon a zrychlení než nová M5 takže byl výsledek předem daný no ale co kdyby mu třeba došel benzín viz Hanys audi TT HIHI. 

nojo ...500koni je 500koni ...Paja píše:Jo to jo Mates M3 mi udělal velkou radost a je vidět že BMW mu sedí! Udělal přesně tu SHOW kterou jsem od něho očekával a rozhodně nezklamal. Zato chlapci jsem čekal že více lidí se rozhodne zničit a zpálit pneu! Ale i tak jste tomu dali pěkně - A omlouvám se Matesovi že jsem mu postavil za soupeře tu nádhernou A4 S4 2,7 biturbo od MTM ale to byla jen show!!!! A stálo to za to protože v tu chvíli nikdo ani nedutal. Majitel říkal že to má lepší výkon a zrychlení než nová M5 takže byl výsledek předem daný no ale co kdyby mu třeba došel benzín viz Hanys audi TT HIHI.
M5 da jen na 400m .. na 2km uz ho M5 ma ..
taky jsme s nim zdrbli ... je to super fanda

... pokud si dobre pamatuju, ma doma Alpinu 750 ...
ten sprint byl sileny, ten start asi nikdo od "obycejne vypadajici" audiny s velkyma bbs motorposrt kolama necekal

zelena skodovka taky nevypadala spatne

BMW X5 4.4i (2001)
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
Sraz byl super povedl se a to díky pořadatelum takže je za to zdravím a děkuju jim zmákly jste to dobře
Doufám že mošnov bude čím dal tím lepší ale vypadá to že jo nechame se překvapit na jaro 

ex318 m10 karbec,325i m-tech 1 luxusní kára,2x 318i m10 kua to je nuda,nova 320i na 13kach to jede,new 525e/i e28 US ,520I e28 driftcar R.I.P.passat b4 tdi ,528i e28vrak,E28 eta mat delfín,Alpina E39 avusblau
-
- Lukashavirov
sraz
Bylo to super poradatele vykonaly skvelou praci i pocasi dobre vyslo.priste nevaham jet znovu 

jj Bylo super myslím že mužou bít všichni spokojeni dekuji pořadatelum všichni víme že je to makačka alebylo to celkem zvládnuto mj mohl by sem nekdo hodit vysledky vyhlášení počet učastníku atd jestli jsem to nekde nepřehlíd.Ještě jednou děkuji i za mou Kamaradku Moniku byla moc nadčená hlavně ze spanilki