vyrobena 11/89, červená, motor je kompletně po generálce + dávaná ostrá vačka (vše stálo 15tis.), 14origo BBS, pekné sedáky, chtěl sem ho dodělat, ale nakonec sem koupil jiný, takže co šlo,tak bylo wykytowáno (zavařená anténa a zadní kliky+el.odskoky), chybí přední lewá swětla+plast.vzpěra nárazníku...fotky sem hodím zítra,musím to nafotit...cena 16.000,- dohoda
ale spěchá,páč odjíždím do švédska
čau no něco scháním??máš tam čelní sklo a čerpadlo co je v nádrži??tohle jsou věci pro mě co se hoděj...docela často odcházech...chtěl bych mít zásobu..dále mlhovky bych postrádal...Už mi nějaká kurva 2x jí rozbila...Pokud máš zámek kterej je na centrál,tak u řidiče co je bych bral..Už mi asi měsíc blbne a když je vetší zima,tak mám problém odemknout..dík za odpověď..
jasně,chápu,škoda že to nedoděláš,mohla to být pěkná kára...No když nic jiného já nechci...mě de o díly...no tak nic...měj se fajn..hodně štěstí s prodejem,Prodáš to hned a v pohodě lehce...
Tak poslední nabídka....kdybych nepotřebowal prachy na cestu do švédska, tak se na to wyseru....zítra odjíždím nejdýl we 12hodin z lovčice (u HK).... cena 10.000,-!!!!!!motor super,zadní náprawa po repasy,nowé brzdowé destičky,atd... VOLEJTE 774 125 730