mr.bouchac píše: zacinam uvazovat o te 2,5ce
konecne rozumna slova
na jezdeni do prace zbytecne bych rekl, s 1.6 bys jezdil leháro 7.5 l/100 km, kdyz bys chtel, jinak jedna šest nejede špatněmr.bouchac píše:mno koukal sem na mobile.de a ty toury sou cenove celkem dole. je fakt ze nejake vonavky budou za vic ale celkem me to prekvapilozacinam uvazovat o te 2,5ce
no taky si prave myslim ze 2,5 na work karu je zbytecnejakub65 píše:na jezdeni do prace zbytecne bych rekl, s 1.6 bys jezdil leháro 7.5 l/100 km, kdyz bys chtel, jinak jedna šest nejede špatněmr.bouchac píše:mno koukal sem na mobile.de a ty toury sou cenove celkem dole. je fakt ze nejake vonavky budou za vic ale celkem me to prekvapilozacinam uvazovat o te 2,5ce
![]()
![]()
![]()
oproti S120 raketa
jojo klasicky syndrom BMWBawor píše:S tou spotřebou u 2,5 to je jak píšeš těch 10, ale zase se svezeš a je to kombinovanej provoz. Jinak když sem jel z bigu tak sem se dostal se spotřebou pod 8 litrů což doteď nechápu a mám podezření, že mě někdo cestou dolíval benzínNo a ten výběr nelitoval sem ani minutu, že sem šel do velkýho objemu kdyby sem si měl vybrat znova tak by sem neváhal a ono jak si koupíš BMW tak přestáváš být normálním člověkem, ale doslova a dopísmene bláznem. A i když si koupíš třeba tu 318i tak pomalu začneš pošilhávat po šestiválu a je to jenom otázka času hodně lidí z fora to zná začíná to mě 1,8 stačí potom začnou, že by to chtělo trošku poladit a potom nemůže přijít nic jinýho než přestavba nebo výměna za 2,5
To znam mit vic financi takuz kupuiju 2,5 ale ohledne spotreby z BIGu jsem se pohyboval okolo 6 l / 100 km a jelo se cca 110-130 ale plynulou jizdou.Kdyz jezdim mestotak pokud plynulou tak za 7.5 - 9 l /100 km a pokud tomu slapu (posledni dobou castejcBawor píše:S tou spotřebou u 2,5 to je jak píšeš těch 10, ale zase se svezeš a je to kombinovanej provoz. Jinak když sem jel z bigu tak sem se dostal se spotřebou pod 8 litrů což doteď nechápu a mám podezření, že mě někdo cestou dolíval benzínNo a ten výběr nelitoval sem ani minutu, že sem šel do velkýho objemu kdyby sem si měl vybrat znova tak by sem neváhal a ono jak si koupíš BMW tak přestáváš být normálním člověkem, ale doslova a dopísmene bláznem. A i když si koupíš třeba tu 318i tak pomalu začneš pošilhávat po šestiválu a je to jenom otázka času hodně lidí z fora to zná začíná to mě 1,8 stačí potom začnou, že by to chtělo trošku poladit a potom nemůže přijít nic jinýho než přestavba nebo výměna za 2,5
no tak na ten podzim se koupe new kary nejak odlozila ale ted uz to zacina byt pomalu akutni a vypada to spis neco novejsiho zvazuju e36 v touru a nebo e34 taky tour, pro me v prijatelne cenove relaci a v porovnani s ostatnimi auty podobne ceny se me libi vic, ted jen co zvolitkouBaMW píše:tak do ceho pujdes ?
mr.bouchac píše:no dneska sem prolejzal autoscout.de a heldal nejakou 520 nebo 525 v benzinu a celkem orisek najit neco za prijatelne prachy v rozumnem stavu