Nechceš zklidnit?vlada320 píše:ty taky zavri hubu ty ......radsi to nebudu psat.padej radsi k plotneme by zajimalo co delas ty za tak uzasnou praci.ikdyz vis co radsi drz hubu ja to nechci vedet

minimalne ma odcouvano to, co ty mas najeto dopredu ichtylevlada320 píše:ty taky zavri hubu ty ......radsi to nebudu psat.padej radsi k plotneModestyna píše:hezky řečeno, ale je to policajt....Hanzz píše:ty ses fak moc...jako ze u fizlu narazis na ruzny kryply, ale ty jses kapitola sama pro sebe...to je ztelesnena blbost s demenci dohromady...ze zacatku jsem se docela bavil u tvejch blitek, ale ted uz radsi nech nejakyho psani pro vseobecne dobrovlada320 taky nepochopil, že má držet zobák, i když už se mu to říkalo tolikrát, takže to je jak mluvit do dubu
![]()
mezi námi, pár policajtů znám, ale nikdo z nich není tak na palici jako zmínění dva exoti... A tím, že jsou z malého města to asi nebude...prostě někdo asi spal, když se rozdával zdravej rozum
![]()
me by zajimalo co delas ty za tak uzasnou praci.ikdyz vis co radsi drz hubu ja to nechci vedet
coze on?adam320 píše:ty jses moh tak cejtit divne leda pro to ze ti fx nedal rovnou jednu vystaraznou za krk
neni to vtip...a opakovat se to da...protoze to ma odjeto skoro kazdejvlada320 píše:to Hanzz:to uz tady nnekdo psal.ses socka.vis co se rika opakovany vtp neni vtipem.bez se zasit
v tom pripade tvuj otec musel provezt neco desivyho, to snad nemuze bejt ani trest bozivlada320 píše:coze on?adam320 píše:ty jses moh tak cejtit divne leda pro to ze ti fx nedal rovnou jednu vystaraznou za krktak z nej jsem mel fakt teda nahano no
a vite co vylizte mi prdel.nazdar.jak rika max max.necht vam to buh oplati na vasich detech
Hele tak já ti nevim co chceš. Když chceš po lidech, aby tě poznali osobně, tak jsem to zkusil - a výsledek tady máme. Jo, jsem děsná socka, choval jsem se k tobě osobně blbě, dělal jsem z tebe debila, a ty teď tady zase vyvádíš, je to jenom variace na "jsem děsně ublíženej".vlada320 píše:ona je ta holka co s tebou prijela ke me pred barak?jak ses jak nejaka socka prijel podivat specialne na moje auto?sorry ale me to teda prislo fakt blby.nevim jak jsi se citil v tu chvily ty kdyz jsi prijel ale me to bylo docela trapny co tam delas po pravde.
pokud je to tvoje holka tak se ti nedivim ze se zlobis ale pak nechapu proc jsi se ty me divil ze me sralo kdyz se tady mistni .......srali do moji holky.hm????
ne chlapecku ale ty si neuvedomujes ze prede mnou ses pretvaroval jako svine a tady pises zase nejaky hovna vo me.jdi do pici.nejni nic horsiho nez zmrdi co ze sebe delaj neco co nejsou a ty co bonzujou.Fx píše:Hele tak já ti nevim co chceš. Když chceš po lidech, aby tě poznali osobně, tak jsem to zkusil - a výsledek tady máme. Jo, jsem děsná socka, choval jsem se k tobě osobně blbě, dělal jsem z tebe debila, a ty teď tady zase vyvádíš, je to jenom variace na "jsem děsně ublíženej".vlada320 píše:ona je ta holka co s tebou prijela ke me pred barak?jak ses jak nejaka socka prijel podivat specialne na moje auto?sorry ale me to teda prislo fakt blby.nevim jak jsi se citil v tu chvily ty kdyz jsi prijel ale me to bylo docela trapny co tam delas po pravde.
pokud je to tvoje holka tak se ti nedivim ze se zlobis ale pak nechapu proc jsi se ty me divil ze me sralo kdyz se tady mistni .......srali do moji holky.hm????
Nevim, co ti kdo provedl, jestli tě šikanujou doma nebo ve škole, ale ptám se já tebe - není ti to trapný? Oháníš se tady tím, že se ostatní k tobě chovaj blbě. Jak se chováš ty k nim? Názor na tebe už po tomhle měnit nebudu.
2Hanz: Typická reakce, buď jsi socka, nebo blbej - dyť víš, jaký maj lidi argumenty, když žádný nemaj.
Ano, chlapeček zmrd přetvářka teď pude do piči, protože další handrkování s ublíženým děckem nemá zapotřebí.vlada320 píše:ne chlapecku ale ty si neuvedomujes ze prede mnou ses pretvaroval jako svine a tady pises zase nejaky hovna vo me.jdi do pici.nejni nic horsiho nez zmrdi co ze sebe delaj neco co nejsou a ty co bonzujou.
ja jsem socka, ty jses socka, vsichni jsou socky...sak znameFx píše:vlada320 píše:
2Hanz: Typická reakce, buď jsi socka, nebo blbej - dyť víš, jaký maj lidi argumenty, když žádný nemaj.
o tobe se da napsat to, ze jses fakt debil z nejdebilovatejsich, to o tobe rad a vsude napisuvlada320 píše:argumenty.to mluvis prsen o vas vsech vas totiz uz nenapada nic jinyho co o me psat tak pisete jen sami kraviny co vas napadnou.