Z profesní stránky by sis měl svoje hovadský připomínky odpustithoris píše:No mě osobně V.I.P značky nevadí .... Připouštím, že jsem vždy nějakou pěknou R.Z taky chtěl, bohužel na mě žádná nevyšla...Ladron píše:Zajímalo by mě jak je to s "V.I.P." SPZkama... Jak se nato díváte ? Je mě jasný že to není náhoda, spíš mám dotaz jestil je to služba čistě přes známý nebo se to dá za nějakou peněžní taxu kupovat normálně? Popřípadě jak se nato například díváte Tweety, Horisi... apod prostě jak to vidí policajti.. Co se tady v Brně říkává tak, že se značkou typu 9999 je člověk vysmátej a policajti na něj moc nekoukaj.. je to tak ? nebo je to uplnej bullshit ?:)Proč asi ?? Mám značky obyčejné, i když holky z Magistrátu znám osobně a jednu i důvěrně
![]()
Problém by nebyl .... Je mi to ale šumák...
Prostě je mi líto vyhodit i několi tisíc za značku. Co vím, tak nějaká pěkná ( např. 7777 atd. stojí i desetitisíce ). Jako kluk si pamatuji, že děda měl na Škoda 110 značku KLA 55-44 a bez nějaké tlačenky či podmazání. Na to to auto přeci nejezdí.
Z profesní stránky by sis měl svoje hovadský připomínky odpustit
Z profesní stránky si při dopr. kontrole občas neodpustím poznámku k řidiči, zda na něj ta pěkná R.Z. vyšla .....Řidič čumí jako tele, ví dobře na co narážím... To je ale celé
A jak říkám, je to jen občas a jen u těch BEST V.I.P
Ale u kolegů jsem si všiml, že na takovéto řidiče jsou mnohem přísnější, prostě má na V.I.P značku, má i na pokutu.... Osobně tohoto zastáncem nejsem, polda mám být nestraný, nezaujatý a na všechny stejným metrem......
- zde morální a etický kodex porušuji, vozy s vdolečkem ve znaku pouštím, snad mi bude jednou tam "nahoře" odpuštěno
![]()
Toť k tématu .......