SPZ, neboli určitě náhoda :)
- Lukáš Brandejs
Ano jsi, zatím si stojím..... Co jsme napsal špatně ?? Proč na to vůbec reaguješ, co ??? Jen jsem vložil fotku a ty si hned něco dokazuješ...... Mě osobně dokazuješ jen jedno a to už jsme ti napsal.....
P.S. - Nic neignoruji, já osobně jsem si ničeho nevšiml. Co když měl na té X5 "převozky", ha chytráku, co napíšeš ?? Radši nic, to bude asi úplně nejlepší....

P.S. - Nic neignoruji, já osobně jsem si ničeho nevšiml. Co když měl na té X5 "převozky", ha chytráku, co napíšeš ?? Radši nic, to bude asi úplně nejlepší....

e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i

No to se asi přímo vztahuje k tomu že neumíš lhát....bengo zkurvený, ty se asi rád sám plácáš po rameni jakej si za státní prachy borechoris píše:Ano jsi, zatím si stojím..... Co jsme napsal špatně ?? Proč na to vůbec reaguješ, co ??? Jen jsem vložil fotku a ty si hned něco dokazuješ...... Mě osobně dokazuješ jen jedno a to už jsme ti napsal.....![]()
![]()

E36 323i coupé
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
kdyby si videl stejnej pripad ale na skodovce a vevnitr cikana, choval by ses stejne, ze johoris píše:Ano jsi, zatím si stojím..... Co jsme napsal špatně ?? Proč na to vůbec reaguješ, co ??? Jen jsem vložil fotku a ty si hned něco dokazuješ...... Mě osobně dokazuješ jen jedno a to už jsme ti napsal.....![]()
![]()

325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
- matal
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Pánové..běžte už s těma blitkama doprdele..vyříkejte si to na ICQ..Max-Max píše:kdyby si videl stejnej pripad ale na skodovce a vevnitr cikana, choval by ses stejne, ze johoris píše:Ano jsi, zatím si stojím..... Co jsme napsal špatně ?? Proč na to vůbec reaguješ, co ??? Jen jsem vložil fotku a ty si hned něco dokazuješ...... Mě osobně dokazuješ jen jedno a to už jsme ti napsal.....![]()
![]()
P.S. - Nic neignoruji, já osobně jsem si ničeho nevšiml. Co když měl na té X5 "převozky", ha chytráku, co napíšeš ?? Radši nic, to bude asi úplně nejlepší....![]()
![]()
Jinde zde tvrdis jak ses poctivej policajt, nic ti nebrani i v civilu (a pokud vim, ses povinnen i v civilu sledovat dodrzovani zakona a v pripade potreby zasahnout) vozidlo zkontrolovat po legitimovani se. Ses hnup, ale nerikej to alespon verejne, stracis uz i tak malej kredit kterej zde mas.

=E39 530i 2003
=E24 M635CSi 1984
Někdo potřebuje auto,Já mám Dvě BMW..
Originální BMW Doplňky- www.bmwmylife.cz
=E24 M635CSi 1984
Někdo potřebuje auto,Já mám Dvě BMW..
Originální BMW Doplňky- www.bmwmylife.cz
Víš o pol. práci hovno, tak mě necituj..... Už vidím, jak ty budeš v neděli odpoledne ( o své volno, s babou v autě) v e30 320 stíhat nařachlou X5 ( mimochodem jel velmi sportovně), jak ho zablokuješ, vytáhneš řidiče ven a s devítkou u hlavy ho donutím podepsat pokutu..... Případně jak přes vysílačku na řidiče uspořádám hon, jako by ostatní poldové neměli co na práci a budou se zabývat s někým, kdo nemá na autě značku. A jak už jsem řekl, už si nepamatuji, jestli ta druhá X5 neměla "převozky", což jak všichni víme, že maxi, pokud je řidič v autě sám, tak to lzeMax-Max píše:kdyby si videl stejnej pripad ale na skodovce a vevnitr cikana, choval by ses stejne, ze johoris píše:Ano jsi, zatím si stojím..... Co jsme napsal špatně ?? Proč na to vůbec reaguješ, co ??? Jen jsem vložil fotku a ty si hned něco dokazuješ...... Mě osobně dokazuješ jen jedno a to už jsme ti napsal.....![]()
![]()
P.S. - Nic neignoruji, já osobně jsem si ničeho nevšiml. Co když měl na té X5 "převozky", ha chytráku, co napíšeš ?? Radši nic, to bude asi úplně nejlepší....![]()
![]()
Jinde zde tvrdis jak ses poctivej policajt, nic ti nebrani i v civilu (a pokud vim, ses povinnen i v civilu sledovat dodrzovani zakona a v pripade potreby zasahnout) vozidlo zkontrolovat po legitimovani se. Ses hnup, ale nerikej to alespon verejne, stracis uz i tak malej kredit kterej zde mas.

A ta škodovka a ten cikán, je jen tvoje hloupá a mylná domněnka, nebudu reagovat. Neznáš mě a soudíš....... Zase chyba !! Možná že podle sebe, soudím tebe ! A nehledě na to, že v civilnám autě vidím tolik přestupků, ( to asi každý) že kdybych měl všechny dokumentovat či řešit, nikam nedojedu a hlavně by měli ze mě kolegové asi radost a já si nezničím reputaci a jméno, že mi to tady na fóru někde řekne !!! Néééé, takový opravdu nejsem .....

Nikdy bych neřekl, co jedna fotka X5 s několika čelny zdejšího fóra udělá.....

for nula - Pawka - vyblej něco, už jsï mě dobrou hoďku nepobavil ....

e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i

- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Re: SPZ, neboli určitě náhoda :)
Prosim tě mluv za sebe...už mě to sere, nezlob se, ale čeho je moc, toho je přílišhoris píše: I tak někdy ..... Když nezaplatí Policii stát, zaplatí ji řidiči ..... Jako všude jinde ve světěa na úřadech

Jen tě milý kolego, který dělá policii jméno, kvůli kterému do nejbližší doby opustím tento sbor, opravim, že pokud je na autě převozka, neznamená to, že v autě řidič vyloženě musí jet sám.
Maxi, Tebe jen opravim, že jako policista nemám povinnost zamezit trestnýmu činu, kdy řidič jede bez RZ. Ani jakémukoliv jinému, když na to nemám potřebné prostředky. Jediná povinnost je udělat všechny potřebné kroky k zamezení protiprávního jednání, v tuhle chvíli, kdy v trestnym činu nespatřuji žádnou společenskou nebezpečnost tak žádné. Respektive nebudu aktivní blbec. V jinym případě tak max. zavolat 158 jelikož mých 75kg neberu jako potřebný prostředek

EDIT Co se jedná RZ, samozřejmě nejčastěji je to záležitost známých. Stane se, že člověk na okénku dostane lepší RZ, ale větší pravděbodobnost je ta, že jí získal díky známým. O žádných úplatkách ve formě peněz v tomto případě upřímně nevim, ale je jasné, že nějaká čokoláda či bonboniera tam padne. Ale z hlediska pracovního nevidim ve "VIP" RZtkách žádnou výhodu. Vždy je i pitomec rozluští a každej pitomec si ji i zapamatuje. I já když jsem šel přihlásit auto, měl jsem možnost si vybrat ze známosti. Tuhle možnost jsem nevyužil, jelikož i vedle fízla jsem jen člověk (pro někoho na tomto foru nepochopitelné) a zároveň řidič, který se čas od času sveze...jen prostě s trochou rozumu ve výběru místa a doby...tudíž černý BMW se značkou např. 2u22222 na 17" kolech který denně stojí kupodivu u dopravního inspektorátu....to neni podle mě dobrá volba
Prosim tě mluv za sebe...už mě to sere, nezlob se, ale čeho je moc, toho je přílišTweety píše:horis píše: I tak někdy ..... Když nezaplatí Policii stát, zaplatí ji řidiči ..... Jako všude jinde ve světěa na úřadech

Jen tě milý kolego, který dělá policii jméno, kvůli kterému do nejbližší doby opustím tento sbor, opravim, že pokud je na autě převozka, neznamená to, že v autě řidič vyloženě musí jet sám.
No jasně, já to beru. "doprava" není zrovna moje hobby

P.S. - No já mám o víc jak 20 kg jak ty a taky bych se za někým nehnal jen proto, že nemá R.Z.

e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i

Zpět k původnímu znění tohoto tématu.
Jak to chodí v Praze. Majitelé jednoho nejmenovaného autobazaru, mimo jiné druhý největší po AAA
si vždy potrpěli na hezkých značkách, jeden měl rád 7 a druhý 13. Tak řekli svému zaměstnanci, který přehlašuje vozy na úřadě, že chtěji na své Porsche Cayenne 7777 a na Touarega 1313, každej dal 20 tis. na stůl a bylo.
Po roce a půl si koupili Range rover sport a zase ta samá písnička.
Takže takhle to chodí v Praze
No a já dostal bez úplatku 6S5 988X
Jak to chodí v Praze. Majitelé jednoho nejmenovaného autobazaru, mimo jiné druhý největší po AAA

Po roce a půl si koupili Range rover sport a zase ta samá písnička.
Takže takhle to chodí v Praze

No a já dostal bez úplatku 6S5 988X

Clio RS 2009 - malá raketa odešla. Ropa TDCi power přišla
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
jeho vec jeho boj? to si reknes i kdyz uvidis jak gauner vrazdi babku na ulici a bere ji duchod?horis píše: P.S. - No já mám o víc jak 20 kg jak ty a taky bych se za někým nehnal jen proto, že nemá R.Z.Je to jeho věc, jeho boj......[/color]
To se snad ani nedá srovnávat né?Blumen_071 píše:jeho vec jeho boj? to si reknes i kdyz uvidis jak gauner vrazdi babku na ulici a bere ji duchod?horis píše: P.S. - No já mám o víc jak 20 kg jak ty a taky bych se za někým nehnal jen proto, že nemá R.Z.Je to jeho věc, jeho boj......[/color]

ex e34 525i ->ex e46 330Ci -> exE36 ///M3-> e46 m3
To ne, to by ho moc boleloBlumen_071 píše:jeho vec jeho boj? to si reknes i kdyz uvidis jak gauner vrazdi babku na ulici a bere ji duchod?horis píše: P.S. - No já mám o víc jak 20 kg jak ty a taky bych se za někým nehnal jen proto, že nemá R.Z.Je to jeho věc, jeho boj......[/color]

e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i